Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز) حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز(چهارشنبه) در جلسه هیئت دولت با اشاره به هفته بسیج، اظهار کرد:  فرمان امام در ۵ آذر سال ۵۸ در مقاطع مختلف بسیار حائز اهمیت بود چه در دوران دفاع مقدس که بسیج نقش بسیار مهمی داشت و و تا امروز که بسیج حتی در مقابله با کرونا هم نقش بسیار ارزشمندی را ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیج یکی از یادگارهای مهم امام راحل است که ما همیشه می‌توانیم از این یادگار برای حفظ استقلال، منافع ملی، رشد و توسعه کشور و حمایت از مردم استفاده کنیم.

روحانی افزود: وقتی یک شرایط نامساعد پیش می‌آید یکی از نیروهایی که به سرعت به صحنه می شتابد نیروهای بسیج ما هستند که امیدواریم روز به روز بتوانند به خدماتشان نسبت به مردم ادامه دهند

وی در ادامه گفت: من از مقاومت سه ساله مردم ایران در برابر جنگ اقتصادی تشکر می‌کنم. در واقع در تاریخ ایران ما دو دفاع مقدس داشتیم، یک دفاع مقدس ۸ ساله در برابر صدامیان و یک دفاع مقدس هم در برابر جنگ اقتصادی در برابر ترامپیان.

 رئیس‌جمهور تصریح کرد: ملت ما هم در جنگ اول موفق و پیروز شد، علیرغم اینکه ملت ایران در جنگ تنها بود و تقریباً شرق و غرب پشت سر متجاوزین قرار گرفته بودند اما مردم ما با استقامت و ایمان و ایثار توانست به پیروزی برسد. در این جنگ سه ساله هم تقریباً ما تنها بودیم و کسی ما را یاری نکرد، این سربازان خط مقدم جبهه اقتصاد، کارگران، کشاورزان، صادرکنندگان، تلاشگران تولید و مردم ایران بودند که مقاومت کردند و تا امروز ما را به پیروزی و موفقیت رساندند.

روحانی اظهار کرد: یکی از مظاهر بزرگ پیروزی ملت ایران و شکست حتمی دشمن در این جنگ اقتصادی پایان دوره ترامپیسم است. این آدمی که بدترین جنایت‌ها را در تاریخ آمریکا نسبت به ملت‌های مستقل به ویژه ملت ایران و ملت فلسطین و سایر ملت هایی که تحت ظلم و ستم او قرار داشتند، انجام داد. شکست این آدم به خاطر شکست او در مجامع بین‌المللی و مراجع حقوقی و به دلیل معیارهای اخلاقی در افکار عمومی جهان و بالاخره در افکار عمومی ملت آمریکا بود.

وی ادامه داد: اقدامات ضد انسانی و تروریستی و سبوعانه ای که نسبت به ملت ایران حتی در دوران کرونا انجام داد و هر روز به تحریم خود و فشار خود افزود. حتی صندوق بین المللی پول که می خواست به ملت ما ۵ میلیارد دلار کمک کند، همین گروه حاکم بر کاخ سفید مخالفت کردند و نگذاشتند مردم راحت‌تر بتوانند با شرایط بهتر در برابر این بیماری سخت و عالمگیر مقابله کنند

رئیس‌جمهور گفت: عوامل شکست این آدم سیاست‌های غلط خارجی، سیاست‌های غلط بهداشتی و اقدام نژادپرستانه و غیر قابل اعتماد بودنش برای همه بود. غیرقابل اعتماد بونش برای این بود که آیا این آدم وقتی حرف می‌زند معلوم نیست یک ثانیه بعد عمل می‌کند یا با توئیتی بعدی مسیر دیگری را علام می‌کند.

روحانی گفت: او مسیر عوام فریبانه و پوپولیستی را ادامه داد و خدا را شکر که این شر از سر مردم آمریکا و از سر مردم منطقه کوتاه شد.

وی ادامه داد: دولت آینده آمریکا باید کارهای بزرگی را انجام دهد و بتواند در برابر آن همه اقداماتی که چهره آمریکا را تخریب کرد، تا حدی شرایط را جبران کند. ما امیدواریم دولت آینده آمریکا نسبت به ملت ایران در اولین قدم، سیاست های ترامپ نسبت به ایران را با صراحت محکوم کند. اقدامات ضد حقوق بشری و اقدامات تروریستی را به صراحت محکوم کرده و سیاست‌های نادرستی که دولت قبلی در طول ۴ سال اعمال کرد را جبران کند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: سیاست ما روشن است، سیاست جمهوری اسلامی ایران همانطور که بارها تاکید کردیم تعهد در برابر تعهد، اقدام در برابر اقدام، کاهش تنش در برابر کاهش تنش است، احترام در برابر احترام، تعهدات بین المللی در برابر تعهدات بین المللی است. اگر یک چنین اراده‌ای در حاکمان آینده آمریکا وجود داشته باشد به نظر من حل مسئله بسیار آسان است.

روحانی اظهار کرد: ایران و آمریکا هر دو می توانند تصمیم بگیرند و اعلام کنند که به شرایط ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ بر می گردند، هم ما بر می گردیم و هم آمریکا باید برگردد، این می‌تواند حل بزرگی برای بسیاری از مسائل و مشکلات باشد و مسیر و شرایط را کاملاً تغییر دهد. سپس مراحل بعدی را می‌توان در بخش‌های مختلف ادامه داد اما گره اصلی با یک اراده و یک تصمیم می‌تواند گشاده شود.

وی تاکید کرد: ملت ایران با مقاومت خود این دستاورد بزرگ را در صحنه بین المللی  مشاهده می کند. البته برای ما بر این مبنا نیست که فردا چگونه خواهد شد، برنامه ما بر مبنای شرایط سخت است و برنامه هم تدوین کردیم و برنامه ۹ ماهه را تدوین کردیم و بر آن مبنا عمل می‌کنیم اما در عین حال همواره این چنین بوده است که اگر مشکلی برای مردم در زندگیشان پیش آمده، از طریق فشارهای ناحق و غیر انسانی کاخ سفید بوده و هر زمانی آنها به تعهدات بین‌المللی خود برگردند، آن شرایط عوض خواهد شد.

رئیس‌جهور گفت: ما در طول چهار ساله قبل از ۹۷، از ۹۷ تا امروز که در شرایط جنگ اقتصادی هستیم اما در شرایط سال‌های ۹۴، ۹۵ و ۹۶ که شرایط تحریم و فشار بود، با تلاش ملت و همه دست اندرکاران و دولت و قوای دیگر، آمار و ارقامی که در دوران بلندمدت تاریخ ایران مقایسه می‌کنیم، دستاوردهای قابل ملاحظه‌ای می‌بینیم.

روحانی گفت: اگر ۳ سال ۹۴، ۹۵ و ۹۶ را قبل از شروع جنگ اقتصادی با ۴۱ سال شرایط اقتصادی ایران مقایسه کنیم، در بسیاری از شاخص‌های مهم اقتصادی پیشرفت ملموس داشتیم. به عنوان مثال رشد تولید ناخالص ملی ما در متوسط ۴۱ سال یک و نیم درصد است  و در ۳ سال ۹۴، ۹۵ و ۹۶ رشد اقتصادی ۴.۷ درصد است یعنی بیش از ۳ برابر شده است.

وی ادامه داد: در اشتغال در ۴۱ سال به طور متوسط ۲۶۱ هزار شغل ایجاد شده است اما در این سه سال اشتغال ما ۶۸۴ هزار شغل اضافه شده است یعنی یک مقدار کمتر از سه برابر. صادرات غیرنفتی ما در ۴۱ سال به طور متوسط ۱۰ میلیارد دلار و در این سه سال به طور متوسط بیش از ۳۰ میلیارد دلار بوده است یعنی بیش از ۳ برابر متوسط ۴۱ سال بوده است.

رئیس‌جمهور گفت: تورم در متوسط ۴۱ سال ۱۹.۵ درصد است اما در این ۴۱ سال به طور متوسط ۱۰.۲ درصد است. همه شاخص‌ها را که مقایسه کنید، نشان می دهد که دولت جمهوری اسلامی ایران قبل از شروع جنگ اقتصادی سیاست درست، عملکرد درست و قابل مقایسه و قابل ارائه با دوره بلندمدت تاریخ اقتصادی ایران را داشته است. در این سه سال هم قابل ملاحظه است، در این سه سال که ما در یک جنگ تمام عیار بودیم باز هم ملت ما مقاومت و ایستادگی کرد و در تولید یک حرکت بزرگ را در همین امسال که کرونا هم داریم انجام داد.

روحانی گفت: مهرماه امسال نسبت به شهریور امسال یعنی در طول یک ماه وقتی تولید را مقایسه می کنیم، رشد تولید ما که رشد صادرات هم کنار آن بوده است، ۷۵ درصد بیشتر شده است تولید صنعتی ما در ماه مهر نسبت به ماه شهریور ۷۵ درصد رشد داشته است، معنای آن این است که مردم ما در سخت ترین شرایط بهتر تلاش ها را انجام دادند.

ادامه دارد…

محمدمهدی ملکی کد خبر: 1081927 برچسب‌ها حسن روحانی هیات دولت دولت دوازدهم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کرونا کرونا حسن روحانی هیات دولت دولت دوازدهم سال به طور متوسط سه سال آینده آمریکا جنگ اقتصادی بین المللی رئیس جمهور ملت ایران دفاع مقدس ۴۱ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی

دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

 قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت:، زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

منبع: فارس

tags # محمد باقر قالیباف ، سید ابراهیم رئیسی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را متوقف کنید/ این رفتار گویای سیاست دوگانه و متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!