Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نیروهای جهادی این روزها با از خودگذشتگی تکلیف خود را حضور در بیمارستان‌ها و کمک به کادر بهداشت و درمان و خدمت‌رسانی به بیماران دانسته و وارد میدان عمل شده‌اند تا بلکه باری از روی دوش پزشکان و پرستاران بردارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، نیروهای جهادی و داوطلب چندهفته‌ای است که پشت ماسک‌ها با گمنامی برای خدمت‌رسانی به بیماران و همراهی کادر درمان وارد بیمارستان‌ها شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمل به امر ولی‌فقیه که فرمودند" نیروهای داوطلب مخلص و جوانان مؤمن همانند ماه‌های اول شیوع کرونا پای‌کار بیایند" را بر خود واجب دانستند و حالا باجان و دل وارد میدان عمل شده‌اند.

یک روز تکلیف را دفاع از حرم اهل‌بیت علیهم‌السلام، یک روز آواربرداری در مناطق زلزله‌زده، یک روز کمک به مردم مناطق سیل‌زده و حالا با ازخودگذشتگی، حضور در بیمارستان‌ها و کمک به کادر درمان را تکلیف خود دانستند.

این روزها خط مقدمشان شده است بخش کرونای بیمارستان‌ها و بدون هیچ چشم‌داشتی هر آنچه در توان دارند به کار گرفته‌اند تا بلکه بار کوچکی از روی دوش پزشکان و پرستاران برداشته و همراه بیماران بستری باشند.

همانند سال‌های دفاع مقدس مخلص، بی‌ادعا و بی‌منت وارد میدان خدمت شدند و حالا خواب به چشمانشان نمی‌آید که مبادا ماسک اکسیژن بیماری جابه‌جا شود یا بیمار دیگری نیاز به کمک داشته باشد و بهترین مزد خود را دعای عاقبت‌به‌خیری بیماران در حقشان می‌دانند.

اعزام نیروهای جهادی از 17 آبان ماه به بیمارستان آتیه همدان

عرفان مختار زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان درباره اجرای طرح جهادی اعزام نیرو به بیمارستان‌ها و آرامستان اظهار داشت: در اجرای این طرح گروه‌های جهادی خدام المهدی(عج)، حوزه علمیه و تعدادی از دیگر گروه جهادی زیر نظر قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی(ره) آمدند.

وی افزود: با توجه به درخواست بیمارستان‌ها و سخنان اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر پای‌کار آمدن نیروهای داوطلب مخلص و جوانان مؤمن همانند ماه‌های اول شیوع کرونا، قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی(ره) اقدام به جذب نیروهای طلبه، بسیجی و غیره و اعزام آنها به بیمارستان‌ها و آرامستان کرده است.

مختار زاده گفت: هم‌زمان با جذب نیرو، از 17 آبان ماه اعزام نیروها به بیمارستان تأمین اجتماعی همدان آغازشده و از هفته آینده اعزام نیرو به بیمارستان‌های سینا، بعثت و بهشتی نیز آغاز می‌شود.

اعزام 80 نیروی جهادی از هفته آینده به بیمارستان‌های همدان

مسئول عملیات قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی(ره) بیان کرد: 80 نفر از نیروهای جذب‌شده از هفته آینده به بیمارستان‌های سینا، بعثت و بهشتی اعزام می‌شوند.

مختار زاده با اشاره به اینکه نیروهای جذب‌شده در قالب دو دوره 6 روزه به بیمارستان آتیه اعزام شدند، عنوان کرد: این هفته نیز نیروهای جهادی به بیمارستان تأمین اجتماعی اعزام شدند و این افراد در سه نوبت صبح، بعدازظهر و شب به بیماران خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی بابیان اینکه اعزام نیرو تا زمانی که بیمارستان‌ها درخواست بدهند و نیاز به نیرو داشته باشند ادامه دارد، تصریح کرد: نیروهای جهادی تا زمانی که نیاز باشد پای‌کار هستند.

مسئول عملیات قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی ابراز کرد: اغلب نیروهای جذب‌شده دانشجو، طلاب، بسیجی و از اقشار مختلف دکتر، پرستار مشاغل آزاد هستند ضمن اینکه در جذب افراد تحصیلات مهم نیست و عشق علاقه به خدمت‌رسانی مدنظر است.

مختار زاده با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح جهادی کمک به کادر درمان است، تأکید کرد: بر اساس تکلیف هر زمان که نیاز باشد برای خدمت‌رسانی وارد میدان می‌شویم.

وی با تأکید بر اینکه طبق زمان تکالیف ما نیز فرق می‌کند، اظهار داشت: یک‌زمان تکلیف ما حضور در سوریه و دفاع از حرم، یک‌زمان کمک به مردم سیل‌زده پل‌دختر، یکزمان سطح جامعه و امروز نیز تکلیف جهادگران خدمت‌رسانی در بیمارستان و آرامستان‌ها است.

مسئول عملیات قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی(ره) افزود: روحیه بالا و قوی درروند بهبود بیماران تأثیر بسیاری دارد و به همین دلیل نیروهای جهادی روحیه دهی به بیماران را موردتوجه قرار می‌دهند.

تاثیر خوب روحیه دهی نیروهای جهادی در درمان بیماران کرونایی

مختارزاده با اشاره به اینکه در تهران نیز از زمان اعزام نیرو به بیمارستان و روحیه دهی به بیماران میزان مرگ‌ومیر مبتلایان به کرونا کاهش‌یافته است، گفت: شکر خدا با اعزام نیروهای جهادی به بیمارستان آتیه همدان نیز 24 نفر در دو هفته گذشته مرخص شده‌اند و این آمار شگفت‌انگیز بود درحالی‌که در هفته دو یا 3 نفر مرخص می‌شدند.

وی بابیان اینکه با این اقدام جهادی تعداد فوتی‌ها کاهش‌یافته، بیان کرد: یقیناً این میزان کاهش به دلیل روحیه دهی جهادگران به بیماران مبتلابه کرونا بود.

مسئول عملیات قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی(ره) عنوان کرد: نیروهای جهادی اعزام‌شده به بیمارستان‌ها کارهای خدماتی و درمانی انجام می‌دهند و دارو و غذا دادن به بیماران، کنترل کپسول اکسیژن و میزان اکسیژن خون، صحبت کردن با بیماران و روحیه دهی به آن‌ها و تماس تصویری با خانواده و یا برقراری ارتباط زنده با حرم امام رضا(ع) و امام حسین (ع) ازجمله خدمات نیروهای جهادی به بیماران است.

مختار زاده با اشاره به اینکه اعزام نیرو به بیمارستان‌ها در همه استان‌ها در حال انجام است، تصریح کرد: نیروهای اعزامی اولین روز هفته قبل از آغاز کار در خصوص خدماتی که قرار است ارائه کنند 3 ساعت آموزش داده می‌شوند.

برپایی ایستگاه‌های سلامت توسط طلاب و بسیجیان همدان

وی درباره اجرای طرح برپایی ایستگاه‌های سلامت در محلات همدان، مطرح کرد: قرار است در اجرای این طرح از ظرفیت طلاب و بسیجیان استفاده شود و به خانواده‌ها توصیه می‌شود که برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت روحیه چه اقداماتی انجام دهند.

مسئول عملیات قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی(ره) اظهار داشت: با توجه به تعطیلی مساجد و حسینیه‌ها در این ایستگاه‌ها در کنار توصیه‌های بهداشتی توصیه‌های فرهنگی نیز به افراد می‌شود.

مختار زاده با تأکید بر اینکه برپایی ایستگاه‌های سلامت طرحی پیشگیرانه است، افزود: قرار است در این ایستگاه‌ها طبیب اسلامی و سنتی مستقر شوند و غربالگری در محلات را مدنظر قرار دهند.

وی گفت: در حال حاضر نیز ایستگاه‌های سلامت در 140 محله تهران مستقر است که همین امر نیز سبب کاهش آمار مبتلایان در محلات شده است.

گروه‌های جهادی نیازمند یاری مسئولان

مسئول عملیات قرارگاه گروه‌های جهادی شهید مدنی با اشاره به اینکه درخواست ما از مسئولان این است ما را در این راه یاری کنند، بیان کرد: در این اقدام جهادی در حال حاضر برای تجهیز محل اسکان و دادن شربت آب‌لیمو عسل و یا دم‌نوش‌های گیاهی به جهادگران کمبود بودجه داریم.

مختار زاده تأکید کرد: این جهادگران برای اقدام جهادی پولی دریافت نمی‌کنند اما حداقل وظیفه ما است تغذیه و رفاه آن‌ها را فراهم کنیم و در این راستا نیاز به یاری داریم.

وی تصریح کرد: با توجه به کمبود نیرو از صداوسیما و رسانه‌ها نیز می‌خواهیم تا در انتشار پوسترهای جذب نیرو ما را یاری کنند.

مرضیه قلیچ خانی یکی از جهادگران اعزامی به بیمارستان آتیه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: بعد از آخرین صحبت‌های مقام معظم رهبری که فرمودند نیروهای داوطلب همانند ماه‌های اول شیوع کرونا پای‌کار بیایند و با توجه به نیاز به نیرو در بیمارستان‌های همدان طبق امر ولی‌فقیه وارد عمل شدیم تا بتوانیم اثرگذار باشیم.

وی افزود: سختی کار برای بیماران کرونایی این است بیماران همراهی ندارند و چه در منزل و چه در بیمارستان اعضای خانواده نمی‌توانند به این بیماران نزدیک شوند.

عزم نیروهای جهادی برای کمک به مدافعان سلامت

خانی با اشاره به اینکه در دیگر بخش‌های بیمارستان معمولاً افراد بستری همراه دارند، افزود: در بخش بیماران کرونایی با توجه ممنوعیت داشتن همراه، فشار کاری بر روی دوش کادر درمان وجود داشت که گروه‌های جهادی برای کمک کردن این فشار کاری و برداشتن باری از روی دوش کادر درمان به بیمارستان‌ها اعزام می‌شوند.

این جهادگر بابیان اینکه ما حکم همراه بیمار راداریم، گفت: بعضی از مبتلایان به دلیل ترس از بیماری کرونا نیاز به روحیه دهی دارند و ما علاوه بر خدمت‌رسانی به بیماران به آنها روحیه می‌دهیم.

خانی با اشاره به اینکه جهادگران به کارهای شخصی بیماران نظیر دادن دارو و غذا به آن‌ها رسیدگی می‌کنند، بیان کرد: از طرفی در بحث چک کردن اکسیژن و تب بیماران نیز به کادر درمان کمک می‌کنیم.

وی بابیان اینکه حضور جهادگران در بیمارستان‌ها در تقویت روحیه بیماران و روند بهبود آن‌ها تأثیرگذار بود، عنوان کرد: برای بیماران عجیب بود یک نفر با به خطر انداختن جانش بخواهد به آن‌ها  کمک کند زیرا با بیمارانی مواجه بودیم که خانواده آن‌ها به دلیل ترس کرونا جویای احوالشان نبودند.

خانی تصریح کرد: کادر درمان زمانی که متوجه شدن ما به‌صورت جهادی برای کمک به آنها به بیمارستان اعزام‌شده‌ایم از این کار ما استقبال کردند و برخورد بیماران نیز با جهادگران خوب بود.

وی با تأکید بر اینکه با بحرانی به نام کرونا مواجه هستیم، اظهار داشت: شهید علی خوش در دیدار با مقام معظم رهبری خدمت رهبر انقلاب فرمودند که چیزی بفرمایید تا ما آرام شویم و رهبر معظم انقلاب نیز فرمودن که ما در مسیر قله هستیم و در این مسیر اتفاقات بسیاری می‌افتد و حالا کرونا نیز همان مسیر است که باید با توکل و توسل به خدا و اهل‌بیت(ع) و رعایت پروتکل‌های بهداشتی این مسیر را طی کنیم.

کمک به بیماران کرونایی حس خوب و تجربه خاص این روزهای گروه‌های جهادی

زهرا بخشی از دیگر جهادگران اعزامی به بیمارستان آتیه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: حضور در بیمارستان و خدمت‌رسانی به بیماران احساس خوب و تجربه خاصی است که برای اولین بار تجربه می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون مریض داری نکرده‌ام و در فضای بیمارستان نبودم، افزود: در این شرایط خاص خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی و کمک به کادر درمان حس سبکی و آزادی به من می‌دهد.

این جهادگر بابیان اینکه برخورد بیماران با ما خیلی خوب است و لطف بسیاری نسبت به ما دارند، گفت: آن‌قدر با ما خوب رفتار می‌کنند که گویا آنها آمده‌اند تا به ما دلداری و روحیه بدهند.

بخشی بیان کرد: برخورد پرستاران و کادر درمان نیز با ما خوب است چراکه می‌دانند برای کمک به آنها و سبک‌تر کردن کارهایشان به بیمارستان رفته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه هر کاری که همراه برای بیمار انجام می‌داد ما انجام می‌دهیم، عنوان کرد: در صورت لزوم به پرستاران نیز کمک می‌کنیم.

این جهادگر بابیان اینکه 6 روز در بیمارستان بودیم و به همه بیماران کمک می‌کردیم، تصریح کرد: اما شرایط بعضی از بیماران ویژه بود و به مراقبت بیشتری نیاز داشتند که بیشتر به آنها رسیدگی می‌کردیم.

بخشی با اشاره به اینکه کسانی را که کمک می‌کنیم برایمان دعای خیر و عاقبت‌به‌خیری می‌کنند، اظهار داشت: ولی ما تشکر می‌کنیم از عاملان اجرای این طرح  که باعث شدند این جهاد و خدمت‌رسانی صورت بگیرد.

فاطمه منصوری از دیگر جهادگران اعزامی به بیمارستان آتیه همدان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: وقتی مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیرشان فرمودند که نیروهای جهادی پای‌کار بیایند، باوجود مشغله زیاد عمل به امر رهبر را بر خودمان واجب دانستیم.

وی افزود: من در دومین هفته اعزام نیروها به بیمارستان رفتم و در نوبت شب از ساعت 14 تا 20 به بیماران کمک می‌کردم.

اقدامات گروههای جهادی در مناطق قرمز از نظر شیوع کرونا اعلام آمادگی گروههای جهادی بر تداوم حرکتهای جهادی در نامه به رهبر انقلاب تولید ماسک توسط گروههای جهادی برای بیمارستان های تهران

 

منصوری گفت: بعضی از مبتلایان به کرونا مسن بودن و بعضی‌ها به خاطر کرونا بسیار ضعیف شده بود و نمی‌توانستند به کارهای شخصی خود رسیدگی کنند و نیروهای جهادی همراه و کمک‌حال بیماران بودند.

وی با اشاره به اینکه کمک کردن به بیماران بسیار حس خوبی را به منتقل می‌کرد، بیان کرد: بسیار خوشحالم که در این اقدام جهادی شرکت کردم و قطعاً تا زمانی که نیاز به نیرو باشد، ادامه خواهم داد.

منصوری بابیان اینکه از هفته آینده مجدد به بیمارستان می‌روم، عنوان کرد: برخورد کادر درمان و بیماران نیز در این ایام با ما بسیار خوب بود.

وی با تأکید بر اینکه قرار نیست ما کارهای پرستاران را انجام بدهیم، اظهار داشت: اما تا جایی در توانمان باشد با چک کردن تب و اکسیژن خون بیماران کمک‌حال پرستاران هستیم.

به گزارش تسنیم، با شیوع ویروس کرونا نیروهای داوطلب و جهادی مخلصانه پای‌کار آمدند تا با ضدعفونی معابر، توزیع ماسک و محلول ضدعفونی در محلات، توزیع بسته‌های حمایتی بین نیازمندان و اقدامات دیگر انجام‌وظیفه کنند و حالا در این برهه نیز جهاد را با حضور در بیمارستان‌ها و خدمت به بیماران و کمک به کادر درمان برای خود معنا کرده‌اند و چه‌بسا دعای خیر مردم و بیماران را بهترین پاداش خود می‌دانند و خواسته‌شان این است که مردم با توکل و توسل به خدا و اهل‌بیت(ع) و سپس رعایت پروتکل‌های بهداشتی، با خانه ماندن و مراقبت از خود باری هرچند کوچک از روی دوش کادر بهداشت و درمان بردارند.

"گزارش از مرضیه کیهانی فرد"

انتهای خبر/745/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اعزام نیرو به بیمارستان زاده با اشاره خدمت رسانی به بیماران ایستگاه های سلامت حضور در بیمارستان بیمارستان آتیه کمک به کادر درمان بیماران کرونایی بیمارستان ها بیمارستان ها مقام معظم رهبری نیروهای داوطلب بیمارستان ها نیروهای جهادی بیماران کرونا مختار زاده هفته آینده اجرای این طرح کمک به کادر اقدام جهادی ایستگاه ها شیوع کرونا وارد میدان روی دوش روحیه دهی برای کمک شده اند پای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس

آمار جمعیت گیلان بیش از ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نفر است که در ایام تعطیلات با میزبانی از مسافران این رقم افزایش پیدا می‌کند و اگر هر نفر در ایام سفرش یک کیلوگرم هم زباله تولید کند به آمار تولید زباله استان اضافه شده و به مشکلات آنان می‌افزاید.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سید اسحاق موسوی؛ یکی از مسائلی که ریشه در عدم مدیریت در دهه‌های قبلی دارد و مدتی زیادی است که به یکی از بحران‌های استان‌های کشور مخصوصا استان‌های شمالی تبدیل شده و در شرایط فعلی این زخم سر باز کرده است بحث پسماند و زباله است؛ در این گزارش قصد داریم بیشتر زوایای مختلف این مشکل را مورد بررسی قرار دهیم و با ارائه چند راهکار ساده نقشی در حل شدن این مسئله داشته باشیم.

از سال ۱۳۹۰ مسئله زباله و پسماند در سر زبان‌ها افتاد و اگر در گذشته مورد توجه جدی مسئولان قرار می‌گرفت شاید به بحران تبدیل نمی‌شد؛ وقتی از گیلان صحبت می‌کنیم مناطق سرسبز در ذهن متبادر می‌شود و به خیال خود در استان‌های شمالی هیچ مشکلی وجود ندارند، در حالی که بحران پسماند بنا به دلایلی مختلفی مانند عدم فرهنگ‌سازی در حال افزایش است و اگر مسافران در کنار اهالی نباشند در آینده دریا و جنگل از بین خواهد رفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان درباره خطرات عدم توجه به این مهم در آینده‌ای نزدیک اظهار کرد: این حجم زیاد موجبات حجم وسیعی از آلودگی محیط زیست را فراهم می‌آورد و با ادامه این روند رهاسازی زباله در دل طبیعت دیگر جایی برای نشستن و استفاده از مناطق جذاب گردشگری استان باقی نخواهد ماند.

 

 چرا موضوع پسماند و زباله در گیلان به بحران تبدیل شده است؟

عدم توجه به محیط زیست در استان‌های شمالی و جنوبی (پوشش گیاهی، دریا و...) عدم مدیریت در دهه‌های قبلی با اجرای طرح‌های غیرکارشناسی نبود زباله‌سوز و لندفیل‌ استاندار (محل دفن زباله و پسماند) سایت پسماند سراوان تنها و مهم‌ترین دفن‌گاه زباله غیر اصولی بودن سایت پسماند سراوان انباشت زباله در سایت سراوان تفکیک نشدن زباله‌ از مبدا عدم فرهنگ‌سازی

 

اقدامات انجام شده برای حل شدن بحران پسماند در استان گیلان:

ورود رئیس جمهور و وزیر کشور به موضوع تخصیص اعتبار به منظور ساماندهی پسماند سراوان دستور توقف ورود زباله به سایت پسماند سراوان عملیات بهسازی محل دفن زباله سراوان رشت جمع شدن سطل‌های زباله از سطح محلات

 

جمع شدن سطل‌های زباله؛ تفکیک زباله از مبدا توسط اهالی گیلان

شاید خیلی از مسافران این نکته را نمی‌دانند که سطل‌های زباله از بیشتر مناطق گیلان جمع شده و مردم مدت زیادی است که تفکیک از مبدا رو شروع کرده‌‍اند تا حجم ورودی زباله به دفن‌گاه‌ها کم شود و دوباره کوهی از زباله مانند سایت پسماند سراوان به وجود نیاید.

 

تاثیر سایت پسماند سراوان در استان گیلان:

سخت شدن زندگی اهالی با بوی پسماند، افزایش حشرات و... ورود ۱۰ تا ۲۰ لیتر شیرابه در هر ثانیه به منطقه آلوده شدن رودخانه و آب‌های زیرزمینی از بین رفتن جنگل و پوشش گیاهی افزایش بیماری در بین مردم آلوده شدن چرخه غذایی

 

تاثیر مسافران در جمعیت گیلان و تولید زباله!

آمار جمعیت گیلان بیش از ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نفر است که در ایام تعطیلات با میزبانی از مسافران این رقم افزایش پیدا می‌کند؛ به طور مثال مردم خوب گیلان در نوروز امسال میزبان ۷ میلیون و ۷۸ هزار نفر بودند و حالا اگر هر نفر در ایام سفرش یک کیلوگرم هم زباله تولید کند به آمار تولید زباله استان اضافه شده و به مشکلات آنان می‌افزاید.

روزانه حدود ۵۸ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود که در این میان سهم استان های گردشگر پذیر مانند گیلان، مازندران و گلستان بسیار نگران کننده است؛ در این سه استان در حالت عادی روزانه حدود ۶ هزار تُن پسماند تولید می‌شود که این رقم در ایام نوروز گاه تا سه برابر افزایش می‌یابد.

 

اقداماتی که مسافران باید برای بهتر شدن حال گیلان انجام دهند:

تولید زباله را در سفرها به حداقل برسانیم زباله‌ها را به هیچ عنوان در مناطق مختلف گیلان رها نکنیم تفکیک زباله‌های خشک و تر را انجام دهیم اگر شرایط فراهم بود زباله‌های تر را دفن کنیم در حد امکان زباله‌های خشک را به شهر خودمان برگردانیم در حد توان زباله‌های رها شده دیگر مسافران را از محیط جمع کنیم

 

در ادامه می‌توانید اسلایدشو این گزارش را مشاهده کنید:

دیگر خبرها

  • اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • حال و هوای حسینیه اعظم زنجان در ایام شهادت امام جعفرصادق(ع)
  • گره اندر گره
  • دولت نتانیاهو در حال سقوط است/ نیروهای حماس به مقاومت خود ادامه دهند
  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق