Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم فارس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: مقالات متعددی در این زمینه منتشر شده که معتبرترین آن‌ها در مجله science و بر اساس پیگیری ۷۴هزار فرد مبتلا تهیه شده است.

دانیال فرهیخته افزود: معمولاً حدود پنج تا شش روز پس از ورود ویروس، علائم ایجاد و یک تا دو هفته بعد، سیستم ایمنی تحریک می‌شود و آنتی‌بادی تولید می‌کند و گاهی یک ماه طول می‌کشد تا به حداکثر خود برسد و سپس آنتی بادی کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: معمولاً در بیماری‌های شدیدتر، این سطح بالاتر است و به طور طبیعی پس از بهبودی، سیستم ایمنی به سطح اولیه خود باز می‌گردد اما مسئله این است که این ایمنی چه قدر موثر و تا چه زمانی‌ ماندگار است؟

فرهیخته افزود: ابتلا به کرونا می‌تواند ۹۵ درصد ایمنی موثر ایجاد کند که تا ۶ یا هشت‌ماه برقرار باشد و حتی گاهی قابلیت ماندگاری تا ۱۵‌ ماه را نیز دارد.

وی بیان کرد: اما گاهی موارد نقض نیز بوجود آمده است و بعد از چند هفته یا چند ماه مبتلایان قبلی دوباره مبتلا شده اند. این موارد معدود، در مقیاس بالای مبتلایان، جزو همان «پنج درصد» طبقه‌بندی می‌شوند که ایمنی در آن‌ها ایجاد نشده است.

به گفته وی احتمال دیگر، عدم درمان قطعی ابتلای قبلی و کشداری مرموز ویروس در بدن باشد یا این که اصلا بیماری قبلی، کرونا نبوده است!

وی بیان کرد: احتمال دارد این ویروس در جهش‌های متعدد، به نوع تازه تبدیل شود که ایمنیِ قبلی به کار نیاید. احتمال بعدی، ابتلای بدون علامت مجدد باشد، در حالی که امکان انتشار آن به دیگران وجود دارد. یعنی فردی که ایمن‌شده، علامت‌دار نمی‌شود، اما ناقل است و دیگران را مبتلا می‌کند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری جهرم قرار دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: علوم پزشکی ایمنی بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۲۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید

دریافت 3 MB

به گزارش همشهری آنلاین، حکیم حسین خیراندیش گفت: فراموشی برشی معمولا برای همه پیش می آید، مثلا گاهی اسم یا آدرس یا تلفن فراموش می شود.

او ادامه داد: اما اگر کسی می ترسد مبتلا به آلزایمر شود یعنی میزان سردی در مغز افزایش پیدا کرده است. خوردن شربت عسل آب زعفرانی، ترک سردی شبانگاه، استشمام عطر، دود اسپند صبح و شب توصیه می شود. شب ها هم بهتر است شام را سردی نخورند.

کد خبر 849354 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها طب سنتی خبر مهم بیماری - آلزایمر بیماری - بیمارستان تلویزیون - صدا و سیما

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • امیدواری ژینولا به کامبک پاری سن ژرمن مقابل دورتموند: آن‌ها از نظر جسمانی، تکنیکی و تاکتیکی آماده هستند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ