Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، تفاهمنامه همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و انجمن علمی برنامه‌ریزی روابط فرهنگی اجتماعی، به امضای اکبر قولی سرپرست معاونت توسعه روابط فرهنگی بین‌المللی سازمان فرهنگ و امیرمحمد حاجی‌یوسفی رییس این انجمن علمی رسید.
قولی در سخنانی، با اشاره به ظرفیت‌ها و داشته‌های فرهنگی و هنری ایران در خارج از کشور گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان متولی فعالیت‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور ظرفیت‌های فرهنگی و هنری داخل کشور را به خارج از ایران منتقل و شرایط را برای اجرای هر چه بهتر این امور فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست معاونت توسعه روابط فرهنگی بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: نمایندگی‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور می‌توانند پشتوانه جامعه علمی در موضوعات مطالعات بین‌المللی و روابط فرهنگی باشند.
وی اظهار کرد: ارتباط با جامعه علمی کشور یک ارتباط دو طرفه و مکمل یکدیگر است. رایزنان فرهنگی ما می‌توانند پشتوانه جامعه علمی کشور در موضوعات روابط فرهنگی، مطالعات بین‌المللی، اسلام شناسی، و ایرانشناسی و ... باشند.
قولی در ادامه سخنانش، بر لزوم همکاری علمی بیشتر بین استادان و پژوهشگران تأکید کرد و گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هم در حوزه تصمیم‌سازی نیازمند پشتوانه جامعه علمی کشور است و به نظر می‌رسد انتشار این مجله علمی می‌تواند مرجعیت سازمان را در حوزه مطالعات بین‌المللی روابط فرهنگی در جامعه علمی کشور ایجاد کند.
تأکید بر تقویت رویکردهای علمی و مطالعاتی در حوزه روابط فرهنگی بین‌المللی ایران
براساس اعلام روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رییس مرکز مطالعات بین‌المللی و روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این جلسه، بر ضرورت توسعه همکاری‌های مشترک و بهره‌مندی از توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و تجارب متقابل تأکید کرد.
ابوالحسن خلج‌منفرد افزود: انتشار مجله‌ای با درجه علمی با همکاری مشترک سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و انجمن علمی برنامه‌ریزی روابط فرهنگی اجتماعی بر توسعه و تقویت رویکردهای علمی و مطالعاتی در حوزه روابط فرهنگی بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران می‌انجامد.
به گزارش ایرنا، تفاهمنامه همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و انجمن علمی برنامه‌ریزی روابط فرهنگی اجتماعی با هدف انتشار مجله «مطالعات روابط فرهنگی بین‌المللی»، امضاء شد.

برچسب‌ها حقوق بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رسانه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حقوق بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رسانه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حقوق بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رسانه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اخبار کنکور سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی روابط فرهنگی بین المللی مطالعات بین المللی جامعه علمی کشور انجمن علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۳۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • بسیج اساتید محور همدلی و هم‌افزایی در دانشگاه باشد
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است