Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@13:54:51 GMT

قیمت مرغ در مازندران روی ۲۶ هزار تومان فرود آمد

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۳۷۴۳

قیمت مرغ در مازندران روی ۲۶ هزار تومان فرود آمد

به گزارش ایرنا ، اعضای ستاد تنظیم بازار مازندران در این نشست که به ریاست استاندار برگزار شد ، مقرر کردند که تولید کنندگان مرغ زنده را به قیمت هر کیلوگرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان تحویل کشتارگاه بدهند تا این ماده پروتئینی به قیمت ۲۶ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد.

نمایندگان اتحادیه تولید کنندگان مرغ  و کشتارگاه های مازندران که در این نشست حضور داشتند ، متعهد شده اند طبق مصوبه ستاد از امشب حداقل ۲۰۰ تن مرغ آماده مصرف را طبق قیمت تعیین شده کشتار وارد بازار استان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوسان قیمت مرغ در روزهای اخیر به یکی از دغدغه های جدی مسئولان و مردم در مازندران تبدیل شده بود.

قیمت مرغ در مازندران ، استانی که ۱۱ درصد گوشت مرغ کشور را تولید و تامین می کند از ابتدای هفته جاری با افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی نسبت به هفته پیش بسته به برند کشتارگاهی به کیلویی ۳۵ تا حدو ۴۰ هزار تومان رسید.

التیماتوم استاندار برای رعایت مصوبات 

استاندار مازندران در این نشست خطاب به مسئولان اتحادیه تولید کنندگان مرغ ، کشتارگاه ها ، جهاد کشاورزی ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی گفت : همه فرایند تولید تا عرضه مرغ باید طبق مصوبات ستاد تنظیم بازار اجرایی شود.

احمد حسین زادگان گفت : اتحادیه تولید کنندگان باید از امشب فهرست مرغ های تولیدی هر مرغداری را که به کشتارگاه ارسال می شود ، به استانداری تحویل دهد تا راه بر هرگونه تخطی بسته شود.

وی هشدار داد : به هیچ عنوان با کسی تعارف نداریم و اگر صاحبان مرغداری و یا  کشتارگاه خلاف مصوبه ستاد تنظیم بازار عمل کنند ، باید تاوان ضرر و زیان به مصرف کننده و اعتماد عمومی را با جریمه و تعطیلی واحد بپردازند.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که در نشست امروز نمایندگان همه طرف ها از جمله تولید کنندگان و کشتارگاه ها حضور دارند و برای اجرای مصوبات متعهد شده اند ، گفت : قیمت تعیین شده بر اساس محاسبه هزینه تولید در مرغداری و هزینه های دیگر تا رسیدن به دست مصرف کننده است و نباید هیچگونه تخطی از آن صورت گیرد.

حسین زادگان با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکل کمبود نهاده های داملی در کشور ، افزود : امروز عده ای از رنج مردم در شرایط تحریم و کرونا سوء استفاده می کنند و نباید اجازه چنین سوء استفاده ای به آنان داده شود و به طور قاطع با متخلفان برخورد خواهد شد و تحت هیچ شرایطی کوتاه آمدن در این شرایط معنا ندارد.

استاندار مازندران گفت : همه باید در این شرایط کمک کنیم تا فشار اقتصادی بر مردم کم شود. باید جلوی هر انحرافی در بخش حمایت های دولتی گرفته شود. آنهایی که در این شرایط بد اقتصادی کشور سوء استفاده کرده و فشار اقتصادی بر مردم را دوچندان می کنند ، باید بدانند به مردم و نظام ظلم می کنند و باید با تشدید بازرسی ها و بازدیدهای میدانی ، متخلفان شناسایی شوند و با آنها برخورد قاطع صورت گیرد.

همه مرغداران موظف به مصوبه ستاد تنظیم بازار هستند

رئیس اتحادیه مرغداران مازندران هم در این نشست گفت : خوشبختانه تعیین قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان برای تحویل مرغ در مرغداری ها به کشتارگاه کاملا مطابق با هزینه تولید و سود متعارف است.

عطاء الله حسن زاده افزود : از امشب همه واحدهای پرورش دهنده مرغ گوشتی باید با این قیمت مرغ را تحویل کشتارگاه بدهند و سرپیچی از این مصوبه و امتناع از تحویل مرغ با این قیمت تخلف محسوب می شود.

وی تاکید کرد : این مصوبه همزمان به تمامی مرغداری ها استان ابلاغ شده است و باید اجرایی شود و هر واحدی که نسبت به این مصوبه بی توجهی کند ، به استانداری معرفی می شود.

حسن زاده با تاکید بر این که دلیل افزایش قیمت مرغ در هفته های اخیر کمبود نهاده ها نیست ، گفت : در حال حاضر کمبود تولید به لحاظ کاهش وزن گیری مرغ از حدود سه کیلو گرم به حدود ۲ کیلوگرم در حال اجرا است.

رئیس اتحادیه مرغداران مازندران تولید روزانه مرغ زنده در استان را ۹۰۰ تا یکهزار تن اعلام کرد و بیان داشت : با توجه به تدابیر دولت مبنی بر این که تحویل نهاده های دامی منوط به تحویل مرغ زنده به کشتارگاه و عرضه در بازار است ، به طور یقین در آینده هزینه تولید مرغ به ثبت رسیده و  قیمت هم در بازار حتی از مصوبه فعلی پائین تر خواهد آمد.

بر اساس آمار سالانه در سطح کشور ۲.۵ تا سه میلیون تن گوشت مرغ تولید می شود که ۱۰ تا ۱۱ درصد از این تولید مربوط به ۲ هزار مرغداری دارای مجوز مازندران است.

برچسب‌ها مازندران گوشت مرغ قیمت کالا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران گوشت مرغ قیمت کالا مازندران گوشت مرغ قیمت کالا اخبار کنکور ستاد تنظیم بازار تولید کنندگان قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، از تحویل فاز نخست طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل که یکی از بزرگترین طرح‌های امسال استان تا قبل از نیمه دوم خرداد به شالیکاران این روستا خبر داد.

بابک مومنی امروز درحاشیه بازدید از روند اجرای این طرح به خبرنگار ایسنا گفت، این طرح حدود درسطح ۱۶۹ هکتار از شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل درحال اجرا است و از نظر میزان سطح درحال اجرا درسال جاری، به عنوان بزرگترین طرح استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح دربخش عملیات خاکی آن بیش از ۷۵ درصد پیشرفت کاری دارد و درحال اجرا است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه برای کشت نشاء درسال جاری تمام تلاش پیمانکار و نیز پیگیری جهاد کشاورزی برای تحویل به موقع حداقل تا نیمه خرداد است، تصریح کرد: جای نگرانی برای کشاورزان برای کشت نشاء برنج وجود ندارد، هرچند قبول داریم که تاخیر دراین بخش وجود داشته است.

بهمنی ادامه داد: برای شن‌ریزی و ایجاد جاده بین مزارع نیز پس از برداشت شالی به عنوان تعهد پیمانکار انجام خواهد شد.

وی، تامین نشدن به موقع اعتبار با توجه به شرایط خاص اعتباری کشور را از دلایل اصلی تاخیر دراجرای به موقع تحویل طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» آمل اعلام کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شالیزارها به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های زیرساختی بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: این طرح با هدف ارتقاء بهره‌وری و اصلاح زیرساخت‌های عرصه کشت و کار و فراهم شدن توسعه بخش مکانیزاسیون در شالیزارها اجرا می‌شود.

مازندران دارای حدود ۲۱۵ هزارهکتار شالیزار است که کمتر از یک سوم آن تاکنون طرح نوسازی و یکپارچه سازی شالیزار اجرا شده است.

این استان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید، ۴۴ درصد برنج مورد نیاز کشور را تولید و از این نظر رتبه نخست تولید این محصول را دارا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • حادثه برای یک هواپیما در هنگام فرود + فیلم
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود