Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – مهسا نجاتی؛ سازمان مصرف‌کننده غیرانتفاعی آمریکایی Consumer Reports مطالعه سالانه خود را در خصوص قابلیت اطمینان خودروهای جدید فروخته شده در ایالات متحده منتشر کرده که خبرهایی ناخوشایند برای برخی از خودروسازان، از جمله تسلا را ارائه کرده است.

یافته‌های این مطالعه بر اساس بازخورد مشتریان بوده و بر روی 17مشکل احتمالی خودرو، از موتور گرفته تا سیستم الکتریکی و بدنه متمرکز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به برندهای خودرو از مقیاس صفر تا 100 امتیاز داده شده که میانگین آنها بین 41 تا 60 بوده است. سه برند خودرو که بالاترین امتیاز را از نظر قابلیت اطمینان کسب کرده ژاپنی هستند که باید گفت مزدا با کسب امتیاز 83 در صدر این لیست جای گرفته است.

تویوتا با کسب امتیاز 74 در جایگاه دوم قرار گرفت، در حالی که لکسوس با امتیاز 71 رتبه سوم را از آن خود کرد. برند بیوک اولین نام آمریکایی بود که با امتیاز 70 در این لیست دیده شد، در حالی که برند اروپایی پورشه با امتیاز 55 در میان 10خودروی برتر ظاهر شد. وضعیت این خودرو بسیار بهتر از شرکت مادر خود، فولکس واگن بود که در میان سه برند آخر این لیست، پیش از تسلا قرار گرفت.

بر اساس گزارشی از سوی رویترز، وضعیت تسلا در رتبه‌بندی قابلیت اطمینان، به مدل Y این خودرو نسبت داده شده است. در این بررسی آمده که دارندگان مدل Y، خودرویی که از ژانویه تولید شد، از وضعیت نامناسب پنل‌های بدنه آن شکایت داشته‌اند.

در نمودار ارائه شده، قابلیت اطمینان خودروهای جدید فروخته شده در آمریکا از نظر مشتریان را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین ثبت نام ایران خودرو (لینک ثبت نام دور جدید) ثبت نام خودرو سایپا (فرصت پایانی) ثبت نام خودرو (سایپا و ایران خودرو آبان ۹۹) قیمت انواع پراید دست دوم +جدول قیمت روز محصولات ایران‌خودرو +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو فولکس واگن پورشه مزدا تویوتا لکسوس تسلا بهترین خودروها سهام عدالت قابلیت اطمینان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین

یک مقام وزارت دفاع آمریکا اعتراف کرد که ایالات متحده با تخصیص بودجه اضافی برای کمک نظامی به اوکراین، در واقع می‌تواند پایگاه صنایع دفاعی خود را با این هزینه تقویت کند و این واقعیتی است که قبلاً وزارت خارجه روسیه به آن اشاره کرده بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، بیل لاپلانت، معاون وزیر دفاع آمریکا در زمینه خرید و تامین فنی و لجستیکی در نشستی در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن، اعلام کرد که تخصیص بودجه برای ارائه کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین به ایالات متحده اجازه می‌دهد تا پایگاه صنعتی دفاعی خود، از جمله در عرصه افزایش تولید مهمات را به طور قابل توجهی گسترش دهد.

لاپلانت سرعت فشرده بازسازی پایگاه صنایع نظامی ایالات متحده با کمک بودجه اختصاص داده شده برای کمک به اوکراین را مورد توجه قرار داده و افزود: «اکنون کارخانه‌های تولید مهمات در سراسر کشور، به عنوان مثال در تگزاس، بودجه لازم را دارند تا فعالیت خود را گسترش دهند و این در سایه بودجه مضاعفی است که ما توانستیم از کنگره برای اوکراین بدست آوریم.»

به گفته معاون وزیر دفاع آمریکا هم اکنون از 30 هزار تا 40 هزار مهمات 155 میلی متری در ماه تولید می‌کند. او همچنین یادآور شد که لایحه امضا شده توسط جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای تخصیص بودجه اضافی برای کمک به کی‌یف، تولیدکنندگان سلاح آمریکایی را قادر می سازد تا به نرخ تولید حدود 100 هزار مهمات در ماه برسند.

شب گذشته جیک سالیوان، مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی گفت که پول اختصاص داده شده توسط کنگره به مبلغ 61 میلیارد دلار برای حمایت از کی‌یف تا پایان سال کافی خواهد بود. 

روز سه شنبه مجلس سنای آمریکا لایحه های مربوط به ارائه کمک به اوکراین و اسرائیل که ماه‌ها موضوع بحث‌های داخلی در ایالات متحده بود، را تصویب کرد. 79 نفر به این پروژه رای داده و 18 نفر مخالف بودند. این اسناد بلافاصله توسط جو بایدن امضا شد. 

پیش از این ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز در خصوص تخصیص کمک‌های جدید برای اوکراین گفته بود، از دید حزب دموکرات، بدین ترتیب ارتش اوکراین حداقل می‌تواند تا انتخاب ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر، بدون تخریب  وجهه جو بایدن مقاومت کند. به گفته او،  جمهوریخواهان نیز منافع خود را در مشارکت بیشتر در درگیری اوکراین دارند. در واقع آنها به نفع صنایع نظامی بزرگ آمریکا لابی می‌کنند، که سهم بزرگی از بودجه اختصاص یافته برای اوکراین به جیب آنها سرازیر خواهد شد.

هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراینتحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیستتحولات اوکراین| استفاده آمریکا از کی‌یف برای اهداف نظامی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • ویدیو/ گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد