Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@21:51:06 GMT

نظر گوگل درباره‌ي رپورتاژ آگهي چيست؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۵۵۹۸

نظر گوگل درباره‌ي رپورتاژ آگهي چيست؟

خبرگزاری آریا- در سال‌های اخیر، رپورتاژ آگهی به یک منبع درآمدی بسیار سودآور برای سایت های خبری تبدیل شده است.

در این مقاله آموزش رپورتاژ آگهی توجه شما را به نکات مهمی درمورد محتوای اسپانسر شده یا همان رپورتاژ آگهی جلب میکنیم.

همانطور که میدانید رپورتاژ آگهی را می‌توان تقریباً برای هر پلتفرم یا رسانه‌ای در جهت دسترسی به مخاطب مورد نظر استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نظر گوگل در مورد این موضوع چیست؟

من بیش از 6 سال است که درگیر کمپین‌های رپورتاژ هستم و به طبع چیزهای زیادی در مورد رپورتاژ آگهی یاد گرفته ام. اولین سوال همه این است که چگونه رپورتاژ آگهی بنویسیم ؟

همچنین چهار سوال زیر جز متداول ترین سوالاتی است که درباره رپورتاژ آگهی و سئو پرسیده می‌شود.

آیا گوگل مخالف رپورتاژ آگهی است؟

نه لزوماً! ممکن است گوگل شبیه یک جعبه‌ی سیاه به نظر برسد، اما یادتان نرود که گوگل هم باهوش ترین انسان‌های کره زمین را استخدام می‌کند . انسان‌هایی که همه چیز را درباره‌ی انواع کسب و کار می‌دانند.

باید به این فکر کنیم که گوگل مفهوم افیلیت مارکتینگ، مشارکت و ترافیک را کاملا درک می‌کند و می‌داند که خرید رپورتاژ آگهی یکی دیگر از اشکال بازاریابی محتوا است. این استراتژی اصلا چیز بدی نیست و از این طریق می‌توان درآمد قابل توجهی را از کار با برندهای متعدد کسب کرد. بنابراین، گوگل اساساً مخالف رپورتاژ آگهی نیست، اما یک سری دستورالعمل‌های توصیه شده دارد که بهتر است به آن توجه کنید.

چگونه می‌توان از جریمه‌ی گوگل برای خرید رپورتاژ آگهی اجتناب کرد؟

سه قانون ساده‌ی زیر به شما کمک می‌کند تا مشمول جریمه‌ی گوگل برای رپورتاژ آگهی نشوید:

1. رپورتاژ آگهی باید مشخص باشد. محتوا باید دارای یک پیام مشخص (اعلان یا علامت) باشد که خواننده به وضوح متوجه شود در حال خواندن یک رپورتاژ آگهی است.

2. هرگونه لینک خروجی از پست حمایت شده باید لینک نوفالو باشد! گوگل با اعمال این قانون، می‌خواهد مطمئن شود که تبلیغ کننده از طریق محتوایی که برای آن پول پرداخت شده است، هیچ بک لینک معتبری را دریافت نمی‌کند. ممکن است بخواهید از طریق لینک‌ استاتیک، تصویر، اینفوگرافیک یا لوگو به مشتری خود لینک دهید. همه‌ی این لینک‌ها باید از نوع نوفالو باشد.

اگر این دستورالعمل‌های اساسی را رعایت نکنید، گوگل سایت شما را جریمه می‌کند. اگر اخطار جریمه را از سرچ کنسول گوگل دریافت کردید، این مشکل را برطرف کنید و سپس یک درخواست تجدید نظر برای گوگل ارسال کنید.

3. از ارسال مطالب کم حجم خودداری کنید. در واقع این یک قاعده کلی است که باید قبل از تولید هر نوع محتوایی، به آن توجه ویژه‌ داشته باشید. اما تولید محتوای کم حجم برای یک برند به طور بالقوه هزینه‌ی بیشتری برای شما خواهد داشت. محتوای کم حجم همان محتوای بی ارزش یا بی کیفیت است. به طور خلاصه، گوگل این نوع محتوا را برای خوانندگان مفید یا قابل استفاده نمی‌داند. این روزها خود برندها نقش بیشتری در تولید محتوا دارند. آنها می‌توانند در نوشتن تیتر به شما کمک کنند یا خود مطلب را قبل از انتشار چک کنند.

اگر در سایت خود رپورتاژ آگهی داشته باشید، باز هم شانس این را دارید که وارد بخش گوگل نیوز شوید؟

بله، اما لازم است که در نقشه‌ی سایت خود، رپورتاژ آگهی را از محتوای تحریریه جدا نگه دارید. گوگل قوانین مشخصی در مورد محتوای برند دار و ارسال آنها به بخش گوگل نیوز دارد. حتما از شما درخواست می‌شود که رپورتاژ آگهی را از لیست درخواست‌های این پلتفرم خارج کنید. همچنین توصیه می‌شود که یک قسمت جداگانه از وب سایت خود را به تمام اخبار پرطرفدار یا مطالب جدید اختصاص دهید تا دسترسی گوگل به آنها راحت تر باشد.

آیا محتوای رپورتاژ شما در نتایج جستجوی ارگانیک نشان داده می‌شود؟

اگرچه گوگل هرگز مستقیماً در این مورد اظهار نظر نکرده، اما داده‌های ما نشان می‌دهد که رپورتاژ آگهی می‌تواند از نتایج جستجوی ارگانیک، ترافیک دریافت کند. گوگل احتمالاً از شنیدن این موضوع خیلی خوشحال نمی‌شود، اما اگر محتوا به خوبی نوشته شده باشد و کاملا معتبر و صحیح باشد، گوگل آن را در صفحه‌ی نتایج قرار می‌دهد.

منبع : ویرلن

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گوگل رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی ی گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اپلیکیشن تماس اندروید قابلیت جدیدی دریافت کرده و ایموجی صوتی را دردسترس برخی از کاربران قرار داده است.

ایموجی‌های صوتی در اپلیکیشن Phone در واقع افکت‌های صوتی استانداردی هستند که با انتخاب یکی از ۶ ایموجی تشویق، خنده، جشن، گریه، مدفوع و صدای تبل پخش می‌شوند.

وقتی شما به عنوان تماس‌گیرنده یکی از ایموجی‌های صوتی را انتخاب می‌کنید، اپلیکیشن تماس گوگل انیمیشن کوتاهی را همراه با افکت صوتی به مدت چند ثانیه پخش می‌کند که در هر دو طرف تماس شنیده می‌شود.

گوگل در توضیح قابلیت جدید اپلیکیشن تماس می‌گوید: «احساسات و حالت‌های مختلف خود را با صداهایی مانند تشویق، خنده، گریه یا تبل از طریق لمس تصویر هریک از ایموجی‌ها به طرف مقابل ابراز کنید.»

برای فعال‌کردن ایموجی‌ صوتی باید وارد بخش عمومی (General) تنظیمات گوشی شوید یا در صفحه‌ی اپلیکیشن تماس، روی بیشتر (More) بزنید تا گزینه‌ی ایموجی صوتی (Audio Emoji) را مشاهده کنید.

پس از فعال‌کردن، دکمه‌ی «ایموجی صوتی» در صفحه‌ی اصلی اپلیکیشن ظاهر می‌شود و به شما اجازه می‌دهد با زدن روی آن، یکی از شکلک‌ها را انتخاب کنید تا صدای مرتبط پخش شود.

به‌نظر می‌رسد که محدودیتی برای استفاده از این ایموجی‌ها وجود دارد، زیرا فاصله‌ی کوچکی بین استفاده‌ی مجدد از آن‌ها لازم است که از پخش پشت سر هم صداها جلوگیری می‌کند.

ایموجی صوتی درحال‌حاضر از طریق آخرین به‌روزرسانی اپلیکیشن Phone گوگل در کانال بتا (نسخه‌ی ۱۲۸) دردسترس است. این ویژگی احتمالاً در هفته‌های آینده برای تمام کاربران منتشر خواهد شد.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901707

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • ۳۹۵ میلیون بار جستجو برای کار در دیوار
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن