Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی پور با اشاره به خساراتی که شرایط کرونا بر مشاغل شهری وارد کرده گفت: اعتبارات ملی ویژه کرونا باید به مشاغل آسیب دیده حوزه شهری تعلق گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، در یکصد و هفتاد و سومین جلسه شورا که عصر امروز، چهارشنبه ( پنجم آذر) برگزار شد، «اسمائیل حاجی پور» خواستار اختصاص اعتبارات ملی از حوزه کرونا به مشاغل آسیب پذیر شهری رشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو شورای شهر رشت آسیب رسانی به مشاغل عرصه های مختلف از جمله کیوسک داران و حوزه حمل و نقل بر اثر کرونا را متذکر شد و گفت: قرار بود از آن دسته از مشاغلی که مشمول شرایط کرونایی شده اند، حمایت هایی صورت گیرد.

 

حاجی پور با اشاره به اعتبارات مختص کرونا که به گیلان اختصاص یافته افزود: تاکنون ۴۶۰ میلیارد تومان اعتبار توسط محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهوری به استان اختصاص پیدا کرده است.

 

وی تصریح کرد: مردم در روزهای کرونایی تحت فشار شدیدی قرار دارند و باید در راستای کاهش و رفع مشکلات آنان تلاش شود.

در ادامه این جلسه، فراخوان عمومی بازگشایی مسیر رینگ ۹۰ متری جنوب غربی رشت حد فاصل میدان گیل تا پل طالشان از سوی اعضا مطرح شد.

عضو شورا در این جلسه طول این مسیر را ۲/۶ کیلومتر عنوان و اظهار کرد: این پروژه با حجم سرمایه گذاری ۲ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال برآورد شده و در کمیسیون های تخصصی شورا در دست بررسی است.


«امیرحسین علوی » نیز در این جلسه افزود: فاز مطالعاتی این پروژه باید طی شود و مدتها است که اجرای آن معطل باقی مانده است.


وی خاطرنشان ساخت: پیش از بازگشایی خیابان ها، بازگشایی تقاطع ها هم باید بررسی شود زیرا در روند این پروژه تاثیرگذار است.

پایان پیام/596

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشاغل آسیب دیده از کرونا بازگشایی معابر شورای شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۶۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر شنبه در نشست با شهرداران شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران افزود: همه شهرهای استان در مسیر آلایندگی نفت جنوب هستند و شامل دریافت عوارض آلایندگی شدند.

وی بیان داشت: وصول عوارض آلایندگی کار سخت و طاقت فرسایی است و مسئولان شهرداری‌ها باید در حوزه عمرانی و مبلمان شهری این اعتبارات را هزینه کنند.

روستا تصریح کرد: دغدغه ما مصرف بهینه این تخصیص‌ها و جهت دهی به سمت طرح‌های عمرانی است و انتظار می‌رود شهرداری‌های سه شهر بزرگ استان، فهرستی از طرح‌های عمرانی برای بهبود فضای شهری ارائه دهند.

وی افزود: از محل آلایندگی، اعتبارات برای طرح‌های عمرانی در راستای بهبود فضای شهری اختصاص خواهد یافت.

کد خبر 6096278

دیگر خبرها

  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • مسدودی چند رشته قنات در تفت از پیامد‌های بارش‌های بهاری
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان