Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-26@23:40:44 GMT

از ۳ مسیر واکسن کرونا دنبال می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۰۷۷۳۳

معاون‌کل وزیر بهداشت: از ۳ مسیر (تولید داخل، خرید و تولید مشترک) واکسن کرونا دنبال می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ایرج حریرچی - معاون‌کل وزیر بهداشت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان اینکه از سه مسیر واکسن کرونا دنبال می‌شود، گفت: تولید ایرانی، خرید از دیگر کشور‌ها و همچنین مسیر سوم تولید مشترک با دیگر کشور‌ها در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون‌کل وزیر بهداشت با اشاره به موفقیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در تولید واکسن، گفت: کمیته اخلاق استفاده انسانی واکسن ایرانی کرونا را تایید کرده است.
ایرج حریرچی درباره توزیع واکسن هم گفت: افراد مسن، کادر بهداشت و افرادی که بیماری خاصی دارند در اولویت نخست ارائه واکسن هستند و هیچ کسی شهروندتر از دیگران نیست.
معاون‌کل وزیر بهداشت گفت: میزان اجرای محدودیت‌ها در مراکز اداری بیش از ۹۴ درصد است. تردد خودرو‌ها هم کاهش داشته؛ حتی تصادفات منجر به فوت هم کاهشی شده است.
حریرچی گفت: رعایت‌ها باید ادامه دار باشد و این رعایت‌ها به داخل خانه هم باید کشیده شود.
معاون‌کل وزیر بهداشت افزود: تجمع در فضای بسته بزرگترین نگرانی کرونایی ماست، اما حمل و نقل عمومی هم راضی کننده نیست.
وی افزود: ۶۹ شهرستان از وضع قرمز خارج شده و به مرحله بهتر رسیده اند و این دستاورد خوبی هست؛ البته این به معنای آسان پنداری نیست.
حریرچی گفت: زمستان مناطق گرمسیر هنوز شروع نشده است و ما نگران هستیم که بیماری در مناطق گرمسیر اوج بگیرد.
وی افزود: تاخیر در مراجعه علت‌های گوناگونی دارد و یکی از آن‌ها خود درمانی بیماران است.
رفتار ویروس متغیر بوده است
علیرضا منافی - رئیس بیمارستان امام حسین (ع) هم گفت: خبر‌های خوشی درباره کرونا در راهه و سیر صعودی بیماری متوقف شده است.
منافی افزود: رفتار ویروس در طی چند ماه متغیر بوده است.
رئیس بیمارستان امام حسین (ع) گفت: بدحالی بیماران در دو ماه گذشته زیاد شده بود، اما با تمام تلاش کادر درمان از این اوج به شرایط ثبات رسیده ایم.
علیرضا منافی گفت: نگرانی ما از شروع دوباره اوج این بیماری است امیدوارم با رعایت محدودیت‌ها به اوج بیماری نرسیم.
کرونا در خوزستان کاهشی است
فرهاد ابول‌نژادیان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم گفت: از سوم شهریور روند افزایش را شاهد بودیم، اما از مهر تثبیت شد و اکنون روند کاهشی شده است.
فرهاد ابول‌نژادیان افزود: اکنون استان خوزستان شرایط بهاری دارد، اما نگران روز‌های آینده هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با برودت هوا و بسته شدن در و پنجره شاید روند بیماری افزایشی باشد.

گلایه از مراجعه دیرهنگام
شاه‌عباسی - رئیس بیمارستان فیاض‌بخش هم گفت: شرایط مانند گذشته است و ورودی بیماران همانند گذشته است.
شاه‌عباسی با اشاره به اینکه برخی از بیماران دیر‌تر به بیمارستان مراجعه می‌کنند، افزود: موارد شدید در روز‌های اخیر بیشتر شده است.

نگرانی مازندران از مسافرت ها
سیدعباس موسوی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم گفت: مازندران بعد از دو اوج بیماری دوباره روند افزایشی گرفته و امیدورام محدودیت‌ها این روند را متوقف کند.
 موسوی افزود: کمبود پزشکی نداریم، اما مسافرت و دور همی‌ها ما را نگران کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: درصد بیشتری از انتقالات بیماری از دورهمی‌های خانوادگی است. برچسب ها: حریرچی ، تیتر ، واکسن کرونا ، منافی ، ابول نژاد ، شاه عباسی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: حریرچی تیتر واکسن کرونا منافی شاه عباسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی معاون کل وزیر بهداشت واکسن کرونا هم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

دو مقاله در مجله انجمن پزشکی کانادا، مروری مختصر از این بیماری بسیار عفونی ارائه می‌دهد.

در حالی که افزایش موارد ابتلا به سرخک در کانادا نیز به تازگی گزارش شده است، بسیاری از پزشکانِ کانادایی ممکن است تجربه مستقیم با تشخیص و درمان سرخک نداشته باشند زیرا این کشور در سال ۱۹۹۸ میلادی به وضعیت حذف سرخک دست یافت.

پزشکان تاکید دارند افزایش فعالیت ویروس سرخک در سطح جهانی و در کانادا یادآور اهمیت ایمن سازی افراد علیه این بیماری است. از این رو روال منظمِ واکسیناسیون‌های معمول دوران کودکی از جمله سرخک که در طول همه گیری کووید-۱۹ نادیده گرفته شد باید فورا مورد بررسی قرار گیرند.

دکتر «سارا ویلسون»، یک پزشک در انتاریو، می‌گوید: پزشکان باید هنگام ارزیابی بیماران به ویژه آنهایی که سابقه سفر داشته‌اند یا کسانی که احتمالا در معرض شیوع محلی این بیماری قرار گرفته اند، هشیار باشند.

سرخک یکی از مسری ترین بیماری های عفونی تنفسی است. افراد مبتلا به سرخک دچار تب، سرفه، آبریزش بینی و ورم ملتحمه می شوند. همچنین بثوراتی که از روی صورت شروع و در سراسر بدن پخش می شود، حدود چهار روز بعد از ابتلا ممکن است ایجاد شود.

عوارض عفونت سرخک در ۳۰ درصد موارد گزارش شده است. اینها می توانند شامل عفونت گوش، ذات الریه، عوارض بارداری و عوارض عصبی از جمله آنسفالیت باشند. سرخک همچنین می تواند باعث نقص ایمنی ثانویه موقت شود. اکثر موارد سرخک در کانادا در افراد واکسینه نشده به ویژه کودکان رخ می دهد.

با توجه به عفونی بودن سرخک، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی باید در صورت ارجاع موارد مشکوک برای ارزیابی یا آزمایش، با رعایت اقدامات پیشگیرانه با مراکز مراقبت بهداشتی تماس بگیرند تا اطمینان حاصل شود که از اقدامات مناسب پیشگیری و کنترل عفونت برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران، استفاده می شود.

به رغم برنامه‌های موثر واکسیناسیون، شیوع سرخک در کشورهای مختلف در حال افزایش است که بر نیاز به افزایش تلاش‌های واکسیناسیون تاکید می‌کند. راهنمای واکسیناسیون کانادا تجویز واکسن‌های سرخک، اوریون و سرخجه (MMR) را برای همه افراد در کانادا با برنامه‌های دز مشخص توصیه می‌کند.

برای مسافرت کردن یا زمان شیوع این بیماری، واکسیناسیون MMR می‌تواند فراتر از برنامه‌های استاندارد انجام شود؛ با دستورالعمل‌هایی که برای تسریع واکسیناسیون و پیشگیری پس از مواجهه ارائه شده است. بزرگسالان فاقد ایمنی سرخک یا سوابق واکسیناسیون نیز می توانند یک تا دو دز واکسن MMR را بسته به سن، سابقه سفر و عوامل خطر دریافت کنند. واکسن MMR ایمن و موثر است. با این حال، افراد مبتلا به نقص ایمنی یا زنان باردار نیاز به بررسی دقیق دارند. از این رو ایمنی جمعی از طریق واکسیناسیون انبوه بسیار مهم است.

پزشکان می‌گویند به افرادی که دو دُز واکسن سرخک دریافت نکرده‌اند، توصیه می‌شود مراقب باشند به این بیماری مبتلا نشوند.

متخصصان تاکید دارند اگر نمی‌دانید که آیا ایمنی کافی در برابر سرخک دارید یا خیر، به شما توصیه می‌شود که آزمایش آنتی‌بادی را در مراکز پزشکی انجام دهید و تأیید کنید که آیا واکسیناسیون ضروری است یا خیر.

علاوه به این، هنگامی که به کشورهای خارجی و مناطقی سفر می‌کنید که موارد بیشتری از ابتلا به سرخک در آنها گزارش شده است به شما توصیه می‌شود پس از بازگشت به کشور خود، وضعیت جسمانی‌تان را به دقت بررسی کنید.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، این مقاله مشخص می‌کند چه کسانی باید واکسن را خارج از برنامه توصیه شده معمولی دریافت کنند، به ویژه کودکانی که در برابر عوارض سرخک آسیب پذیر هستند.

این مطلب همچنین راهنمایی‌هایی را برای بزرگسالان ارائه می دهد تا یک دز یا بیشتر از این واکسن را بسته به سال تولدشان دریافت کنند.

سرخک درمان خاصی ندارد اما برای کاهش تب بیمار از استامینوفن و ایبوپروفن استفاده می‌شود. برخی تحقیقات هم تأثیر خفیف ویتامین آ در کاهش علائم و کاهش مرگ و میر مبتلایان به سرخک را نشان داده‌ است.

برخی افراد هم ممکن است به سینه‌پهلو و بیماری‌های عفونی مبتلا شوند که در آن صورت داروهای آن بیماری‌ها برایشان تجویز خواهد شد.

به گفته متخصصان، دوره نهفتگی به‌ طور میانگین ۱۴ روز است و چهار روز پس از بروز راش‌ها قابلیت سرایت دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟