Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زیستی نویسنده و کارگردان نمایش پارک شیرین که در هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت پذیرفته شده است در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ با گلایه از بی مهری‌های انجام شده در حق این نمایش، خبر از اجرای نمایش مذکور در محل بمباران پناهگاه پارک شیرین که هم اکنون به صورت موزه توسط بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس مورد بازسازی قرار گرفته است، در روز ششم آذر ماه سال جاری خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او که دانش آموخته ادبیات نمایشی از دانشگاه صدا وسیما است در تشریح روند تولید نمایش گفت : نمایش مذکور به صورت روایتی مستند بر اساس خاطرات مکتوب گردآوری شده در کتاب جانپناه بی پناه خانم مهناز فتاحی و مرور خاطرات شفاهی بازماندگان فاجعه موشک‌باران بیست و شش اسفند سال شصت و شش مورد نگارش قرار داده است .

زیستی افزود : پس از تمرینات سخت توسط گروه سی نفره جهت جشنواره مقاومت آماده و مورد پذیرش قرار گرفت، اما در این روند نه تنها مورد هیچ گونه حمایتی از سوی نهاد‌های فرهنگی، هنری و حتی سازمان‌های مرتبط با دفاع مقدس قرار نگرفت بلکه بی‌مهری‌ها تا حدی بود که حتی یک جلسه تمرین در سالن استاندارد تئاتر برای گروه مذکور فراهم نشد؛ و از آن بدتر اینکه پس از موفقیت در جشنواره ملی مقاومت، در فرایند اجرا برای جشنواره، سالنی در کرمانشاه اختیار گروه قرار نگرفت و تنها با حمایت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که مکان پناهگاه پارک شیرین را جهت اجرا در اختیار گروه قرار دادند امکان اجرا در شهر کرمانشاه برای گروه فراهم شد۰

این نویسنده کرمانشاهی افزود : گویا حمایت از آثار دفاع مقدس تنها در حد یک شعار است و کسانی که ادعای ارزش‌های دفاع مقدس را دارند در زمان عمل پا پس کشیده و کمکی نمی‌کنند .

زیستی ادامه داد : چگونه ممکن است برای نمایشی که به روایت یک فاجعه تاریخی از جنایت‌های صدام بر علیه مردم مظلوم کرمانشاه در زمان جنگ می‌پردازد، فاجعه ایی که از تلخ‌ترین اتفاقات تاریخی این شهر مظلوم است و نمایش مذکور جزء دوازده کار برتر جشنواره ملی مقاومت قرار می‌گیرد، هیچ نهاد یا شخصیتی اقدام به کمترین حمایت نکند؟ حتی از دادن یک سالن اجرا به گروه خودداری کنند!

علی زیستی با ذکر اینکه درد زیاد است و شاید گفتن همه مسائلی که خیلی‌ها می‌دانند چندان به صلاح شرایط روز جامعه نباشد، به ذکر عوامل و بازیگران نمایش مذکور پرداخت. نمایش پارک شیرین به نویسندگی و کارگردانی علی زیستی با بازیگردانی و مشاوره حامد محمدی که الحق و انصاف تمام زحمات کار بر عهده او بود، به وسیله بازیگران زیر در ششم آذر ماه با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در دو نوبت درمکان پناهگاه پارک شیرین (بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس) جهت جشنواره ملی مقاومت بازیگران زیر به اجرا خواهد رفت.

او افزود : عوامل کار محمد کیانیان، نسترن ذبیحی، شهره دانشیار ، فاطمه زارعی، محمد بیگ محمدی، علی گودینی،محمد بازوند ، آرش فتاحی، محمد عبدی، امیر الوندی، اهورا نامداری، ، زهره مصطفایی، فرشته کرمی، ، کوثر مهدی آبادی، صیاد خالیگران، ندا عزیزی، احسان خرمی، عسل هضم دل ، امید دایی زاده ، ساحل میرزایی ، آیناز سلیمی نژاد ، طناز سلیمی نژاد ، نورپرداز کار محسن امیری هستند.

او در پایان از بنیاد حفظ آثار بخصوص آذز آزادی مدیر هنری و سینمایی اداره کل حفظ آثار و جواد صیدی برای حمایت از کار تشکر کرد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جنگ تحمیلی دفاع مقدس جشنواره بین المللی جشنواره فیلم پناهگاه پارک شیرین ارزش های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار نمایش مذکور حفظ آثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان در این مراسم گفت: یک نوجوان و جوان ایرانی منفعل نیست و به آنچه در پیرامون خود می‌گذرد اشراف و آگاهی و نگاه عمیق دارد.

ابراهیمی‌هژیر افزود: نمایش‌های شما امروز نشان داد که کودک و نوجوان ایرانی انزجاز عمومی مردم جهان از صهیونیست را از طریق رسانه‌های خود درک می‌کند و می‌بیند و می‌شنود.

او تأکید کرد: حقانیت جمهوری اسلامی در دفاع از مظلومان، کودکان، پیران و زنان را درک می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس نیز گفت: هنر یعنی انسان خود را در اقیانوس بیکران الهی ببیند و دیگران را نیز همراه خود کند و هنرمند واقعی باید این ویژگی را داشته باشد.

حمیدرضا حاجی بابایی افزود: از میان هنرها، تئاتر هنری است که انسان حرارات، هیجان و پیام بازیگر و متن داستان را به خوبی حس  و با آن ارتباط برقرار می‌کند.

او با بیان اینکه امروز در کشور ما هنر حرف اول را می‌زند، تأکید کرد: باید کشف استعدادها در زمینه هنر از کودکی آغاز شود و اگر این اتفاق بیافتد تا پایان همراه او  خواهد بود زیرا در لوح وجود او ماندگار شده است.

در این مراسم بیانیه هیئت داوران از سوی احمد بیگلریان، پیشکسوت تئاتر و داور این دوره از جشنواره قرائت شد و با رای و نظر داوران نمایش‌های برگزیده در بخش تئاتر کانون، قیچی که دنبال کار می گشت به مربیگری  محمدجواد بختیاری از مرکز ۳ همدان، آه سرزمین من به مربیگری نوشین بیگلریان از مرکز ۳ همدان و نمایش برگزیده بخش آزاد، نمایش قصه پر غصه از کبودرآهنگ معرفی شدند که به مرحله کشوری هنرهای نمایشی کانون راه پیدا کردند.

۱۰ گروه نمایشی در این جشنواره شرکت کرده بودند که ۶ گروه کانونی و ۴ گروه در بخش آزاد بودند.

دیگر خبرها

  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • روایت اسارت؛ از پیروزی اسرای ایرانی بر فرماندهان عراقی تا جرزنی بعثی‌ها
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان