Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلمین مصطفی محامی شامگاه چهارشنبه با حضور در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن تقدیر از زحمات خالصانه کادر درمان در ایام شروع کرونا اظهارداشت: طولانی شدن روند مبارزه با بیماری کرونا و ایجاد محدودیت‌ها با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه سختی‌های متفاوتی را ایجاد کرده و مردم خسته شده‌اند اما باید توجه کرد که حفظ سلامت مردم اولویت ویژه است و باید سختی‌ها و محدودیت‌ها را برای ریشه‌کن کردن این ویروس تحمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه زاهدان افزود: گاهی در سطح کلان کشور دیر تصمیم گیری می‌شود و نیاز است تا ستاد استانی مقابله با کرونا به موقع و با قوت کار را دنبال کند که این خود چند راهکار دارد ابتدا اینکه اهمیت کار تبیین و مردم توجیه شوند تا این آسیب را جدی گیرند.
حجت الاسلام و المسلمین محامی گفت: باید توجه داشت در شیوع ویروس کرونا آسیب منحصر به شخص نیست و جامعه گرفتار این آسیب خواهد شد و در اثر عدم رعایت برخی افراد به حق عمومی جامعه خدشه وارد می‌شود و نیاز است تا با کسانی که همکاری نمی‌کنند برخورد جدی و قانونی صورت گیرد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان‌وبلوچستان اظهارداشت: در این استان هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ نیروی انسانی کمبودهایی وجود دارد که شیوع گسترده ویروس کرونا و طولانی شدن زمان خستگی نیروها را بیشتر می‌کند و لازم است تا برای ایجاد انگیزه بین‌نیروها به مشکلات و خواسته‌هایشان رسیدگی شود.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: نیاز است تا اهمیت کار مدافعان سلامت برایشان تبیین شود و بدانند که در حال انجام یک جهاد مقدس در عرصه سلامت هستند و اجرشان با خداست تا در این‌صورت خدمات مطلوب ارائه دهند و البته جذب امکانات مناسب نیز در این جهت بسیار موثر است.
حجت الاسلام و المسلمین محامی تصریح کرد: اگر در مواردی تخلفی توسط کادر درمان صورت گرفت باید برخورد لازم‌صورت گیرد زیرا جان مردم شوخی بردار نیست.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان‌وبلوچستان بیان کرد: نگاه مردم و اقناع عمومی از دیگر مسائل مورد تاکید است و مردم باید توجیه شوند که اهمیت کار به چه میزان است و محدودیت ها را جدی گیرند و نکته دیگر اینکه احساسمان بر این باشد که شبکه بهداشت و درمان و پزشکان و پرستاران تمام قد ایستاده‌اند و مشغول خدمت هستند.
امام جمعه زاهدان اظهارداشت: گاهی مطرح می‌شود که عدم رسیدگی مناسب و تخلف باعث شده برخی‌ها جان خود را از دست بدهند که این موضوع کمی نیست و اگر چنین چیزی در ذهن مردم نقش ببندد دستگاه را زیر سوال می‌برد و آبروی نظام را خواهد برد و ضرورت دارد تا طبق قانون با متخلفان برخورد و به مردم اطلاع رسانی شود تا سوء تفاهم ایجاد نشود و نگاه مردم به مجموعه سلامت مثبت باشد که در این صورت محدودیت‌ها قابل درک و تحمل خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین محامی خاطرنشان کرد: یک عامل مهم نگرانی این است که علی رغم همه تلاش‌ها توسط کارکنان مجموعه و کادر سلامت انجام چند خطا و تخلف علامت سوال در ذهن مردم ایجاد می‌کند و دستگاه را زیر سوال می‌برد که در چنین‌شرایطی حیثیت نظام در خطر خواهد بود.
وی تاکید کرد: کار مدافعان سلامت مجاهدت خاموش و خالصانه‌ای است و مهم است تا به شبهات و سوالات پاسخ داده شود و با توجه به سلامت دستگاه و اقناع مردم، مراقبت کرد تا شبه‌های ایجاد نشود.
رییس دانشگاه علوم‌ پزشکی زاهدان به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت شیوع کرونا در سیستان‌وبلوچستان پرداخت و گفت: در دهمین ماه مبارزه با ویروس کرونا اعتقاد، ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان جایگزین عدم امکانات و محرومیت‌ها در استان شده است.
دکتر هاشمی شهری ادامه داد: در قالب اجرای طرح شهید سلیمانی، سه تیم مشغول فعالیت هستند و با گذشت چند روز از اجرای این طرح ورود مبتلایان کرونا به بیمارستان‌ها کاهش پیدا کرده است.
وی بیان کرد: با کمبود امکانات و تخت‌های بیمارستانی و همچنین کمبود نیروی کار مواجه هستیم و با شاخص‌های کشوری فاصله داریم که کار را برای ما سخت کرده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان مصطفی محامی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بهداشت و سلامت ویروس کرونا نماینده ولی فقیه سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان بهداشت و سلامت اخبار کنکور حجت الاسلام و المسلمین ویروس کرونا کادر درمان محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۸۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096598 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سفیر ایران در دوشنبه: امنیت در آسیای مرکزی حائز اهمیت است
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی