Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@17:10:20 GMT

چه زمانی باید در منزل ماسک بزنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۰۳۵۲

چه زمانی باید در منزل ماسک بزنیم؟

سازمان CDC اعلام کرده است که افراد باید با مشاهده اولین علائم مربوط به بیماری کرونا در منزل از ماسک استفاده کنند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) اعلام کرده است که ویروس کرونا به سرعت در بین افرادی که با یکدیگر زندگی می‌کنند گسترش می‌یابد، بنابراین افراد باید در صورت مشاهده اولین علائم مربوط به کرونا در منزل، به ویژه قسمت‌هایی که به صورت اشتراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، از ماسک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان CDC اعلام کرده است که ۵۳ درصد افرادی که با بیمار مبتلا به کرونا زندگی کردند، در مدت یک هفته به این بیماری مبتلا شدند. جداسازی به موقع و سریع افراد مبتلا به کرونا می‌تواند مانع انتقال این ویروس به دیگر اعضای خانواده شود. بنابراین مبتلایان به ویروس کووید -۱۹ باید در منزل بمانند و در صورت امکان از اتاق خواب و سرویس بهداشتی مجزا استفاده کنند.

جداسازی افراد آلوده به ویروس کووید -۱۹ باید پیش از تست دادن و قبل از اینکه نتایج آزمایش مشخص شود، انجام گیرد، زیرا در غیر این صورت ممکن است ویروس به دیگران منتقل شود. علاوه بر این همه اعضای خانواده و فرد بیمار باید در منزل به ویژه در فضاهای مشترک که امکان برقراری فاصله مناسب وجود ندارد، از ماسک استفاده کنند.

طی انجام این مظالعه ۶۹ درصد مبتلایان به کرونا پیش از اینکه بیمار شوند، روزانه چهار ساعت در یک اتاق مشترک در کنار یکی از اعضای خانواده بودند. نتایج مطالعه انجام شده توسط CDC تایید کرده است که ویروس کووید -۱۹ اغلب از طریق تماس نزدیک منتقل می‌شود و افراد حتی پیش از اینکه علائم خاصی را مشاهده کنند نیز می‌توانند ناقل بیماری باشند.

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که میزان شیوع ویروس کرونا در بین اعضای خانواده بسیار زیاد بوده و ممکن است از بزرگسالان و کودکان به دیگر افراد منتقل شود. به همین دلیل سازمان CDC اعلام کرده است که افراد باید از دیگر اعضای خانواده دور باشند و همه افراد خانواده نیز از ماسک استفاده کنند تا شیوع کرونا در خانواده‌ها کنترل شود.

کد خبر 455455

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس پیشگیری از کرونا شیوع کرونا ابتلا به کرونا انتقال بيماري کرونا استفاده از ماسک ماسک زدن کرونا در جهان آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا کرونا مقابله با شیوع کرونا اقدامات احتیاطی برای پیشگیری کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ماسک استفاده کنند اعلام کرده اعضای خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۰۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی

  به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر رادمنش با بیان اینکه در مکتب طب سنتی ایران چیدمان تغذیه بر اساس فصل، سن، محل زندگی و مزاج اشخاص متفاوت است، اما یکسری تدابیر عمومی نیز وجود دارد که رعایت آنها به حفظ سلامت همه افراد­ کمک می‌کند؛ تاکید کرد: پرهیز از پرخوری و درهم خوری یکی از اصول مهم تغذیه به شمار می‌آید، زیرا رعایت نکردن آن موجب تداخل و اختلال در هضم و ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. دکتر رادمنش همچنین داشتن نظم در ساعات غذا خوردن را یکی از مهمترین آداب تغذیه صحیح دانست و بر ایجاد فاصله کافی بین وعده شام و خوابیدن تاکید کرد. وی افزود: طب ایرانی، طب کلی نگر است و پزشکان متخصص طب ایرانی بر اساس شرایط هر فرد، دستورهای خاصی را به وی ارائه می‌دهند. در طب ایرانی پیشگیری از بیماری با رعایت اصول ششگانه حفظ سلامتی جز قوانین بنیادین می‌باشد. این اصول عبارتند از آب و هوا، تغذیه، حرکات بدنی، خواب و بیداری، نگهداری مواد لازم و دفع مواد زاید و حالات روحی و روانی که در این میان ورزش و تغذیه از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. این پزشک و متخصص طب ایرانی ادامه داد: ورزش اصولی، عامل مهمی برای حفظ سلامتی به شمار می‌رود و برای آن فواید زیادی ذکر شده است. به نظر برخی از حکما، چون ابن سینا، عامل ورزش در حفظ سلامتی، بر همه عوامل حتی تغذیه، تقدم دارد و برای اینکه از فعالیت‌های بدنی بیشترین فایده نصیب افراد شود، ورزش‌های متناسب با هر فرد پیشنهاد شده است. وی افزود: فعالیت بدنی منظم و متناسب با سن و شرایط جسمانی، فواید بی‌شماری برای سلامت جسم و روان دارد. تشویق اعضای خانواده به انجام فعالیت‌های ورزشی مانند پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و ورزش‌های گروهی، متناسب با شرایط افراد خانواده می‌تواند روحیه نشاط و شادابی را در خانه حاکم کند. ­ وی در پایان گفت: با همدلی و همکاری خانواده‌ها، رسانه‌ها، سازمان‌های دولتی و غیردولتی می‌توانیم با ترویج فرهنگ غذای سالم و ورزش همگانی و متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی، جامعه‌ای سالم و پویا برای نسل‌های آینده بسازیم. هفته سلامت فرصتی مغتنم برای آغاز این حرکت ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • مطهری: باید کمتر حرف‌بزنیم و بیشتر عمل کنیم
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند