Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هدایت الله جمالی پور روز پنجشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان که با حضور ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد، افزود: علیرغم اینکه ما همه ظرفیت‌ها را برای مقابله با بیماری کرونا بسیج  کرده و سعی نموده‌ایم از همه نقاط درمانی استان به خوبی استفاده کنیم ولی در بحران کرونا متوجه بسیاری از مشکلات و کمبودهای خود شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هرچند این بحران با مدیریت عالی دانشگاه، استان و وزارت بهداشت مدیریت شده است اما انتظار داریم که از امروز یک برنامه جامع برای بخش درمان استان پیش بینی شود تا در آینده با چالش جدی مواجه نشویم.

جمالی پور افزود: ما نگران هستیم که بیمارستان‌های ما که کاملا فرسوده هستند در یک زلزله پنج ریشتری به هم بریزند و مشکل برای نظام درمان استان و کشور ایجاد شود.

استاندار قزوین ادامه داد: پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی استان همچنان معطل است و ضرورت دارد این بیمارستان به عنوان مهمترین مرکز درمانی استان که می‌تواند ضعف درمانی و بیمارستان‌های فرسوده استان را پوشش دهد، سریعتر اجرایی شود.

وی اضافه کرد:از معاون وزیر کل بهداشت انتظار داریم که در این مساله به ما کمک کنند که روند اجرای آن سرعت بگیرد چون مصوبه سفر هیات دولت به استان است و مصوبات دولت نباید عقب بیفتد.

استاندار قزوین گفت: طرح الحاقیه بیمارستان شهید رجایی هم برای استان بسیار مهم است و اگر وزارت بهداشت این مساله را به جد پیگیری کند، سازمان برنامه و بودجه، استانداری و هم نمایندگان استان در مجلس آماه هستند تا بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی و الحاقی بیمارستان شیهد رجایی به سرعت اجرایی شود و به ظرفیت درمانی استان بپیوندد.

جمالی پور خاطر نشان ساخت: امروز در استان قزوین یک عزم جدی برای مقابله با کرونا وجود دارد و هم مجموعه‌ها از سپاه، هلال احمر، صدا و سیما، گروه‌های جهادی، دستگاه‌های اطلاعاتی  و قضایی همه پای کار هستند و امیدواریم پایان این دوهفته آمار کرونا را کاهش دهیم.

این مسوول ضمن تقدیر از تلاش‌های دست اندرکاران ستاد برای پیشگیری از کرونا، گفت: تمام تلاش‌های ما وقتی به ثمر می‌رسد که مردم عزیز همکاری کنند چون اگر ما شب و روز جلسه بگذاریم و برنامه ریزی کنیم ولی مردم همکاری نکنند، نمی‌توانیم به سرانجام مطلوب برسیم.

وی افزود: کار ما زمانی ارزش پیدا می‌کند که مورد اقبال مردم قرار گیرد و مردم همکاری جدی داشته باشند که در نهایت به سرعت می‌توانیم این ویروس را از سر راه برداریم و امر پیشگیری را به خوبی انجام دهیم.

جمالی پور گفت: امروز که فاز سوم مقابله با بیماری کرونا را چند روزی است شروع کرده‌ایم از مردم انتظار داریم ما را در این مسیر یاری کنند تا برای سلامتی خود آنها این طرح را به بهترین شکل انجام دهیم.

وی اضافه کرد: مردم در فاز سوم اجرای طرح مقابله با کرونا برابر گزارش‌های دریافتی بین ۹۵ تا ۹۸ درصد با خدمتگزاران همکاری دارند و از آن دسته اصنافی که هنوز همکاری لازم را نداشته‌اند استدعا می‌کنیم برای سلامتی خود و همشهریان همکاری کنند.

این مسوول گفت: به مردم وعده می‌دهیم که همه ظرفیت‌های استان در خدمت مقابله با کرونا است و انتظار داریم مردم ما را یاری کنند تا از این شرایط عبور کنیم.

استاندار قزوین افزود: از دکتر حریرچی و وزارت بهداشت انتظار داریم، حال و روز دانشگاه علوم پزشکی استان که امروز کامل و جامع در خدمت درمان بیماری کرونا است و قشر پرستاران به ویژه پرستارانی که سال‌ها به صورت شرکتی هستند را درک کنند و با همت دولت و کمک وزارت بهداشت بتوانیم وضعیت آنها را تعیین تکلیف کنیم تا زحماتی که آنها در ۹ ماه سال جاری کشیده‌اند با هدیه وزارت بهداشت جبران شود.

جمالی پور اضافه کرد: بیمارستان رحیمیان شهرستان البرز با همت وزارت بهداشت به نتیجه رسید و از دکتر نمکی و نوبخت برای تامین منابع مالی آن تشکر می‌کنیم و هم اینک در مرحله تامین نیروی انسانی قرار دارد.

وی افزود: هم اینک ۱۷۰ نفر از نیروی‌های مورد نیاز آن تامین شده و ۱۰ نفر دیگر مانده است که امیدواریم با همت وزارت بهداشت انجام شود تا کمکی به بخش درمان آن منطقه باشد.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان قزوین هدایت الله جمالی پور استانداری قزوین پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین استانداری قزوین ویروس کرونا استان قزوین استانداری قزوین اخبار کنکور وزارت بهداشت انتظار داریم جمالی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • آیت الله رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد بازدید کرد
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • بازدید رئیس جمهور از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند