Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@16:42:13 GMT

مشکل انباشت زباله نایسر رفع می شود

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۰۵۳۵

مشکل انباشت زباله نایسر رفع می شود

افشین فتح الهی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ناحیه منفصل شهری نایسر به عنوان بزرگترین ناحیه منفصل شهری در ایران مطرح بوده و بر اساس آمارهای غیر رسمی جمعیتی بالای ۶۰ هزار نفر دارد.

وی افزود: این ناحیه حاشیه‌ای شهر سنندج از کمترین امکانات رفاهی و خدماتی برخوردار بوده و شهرداری با وجود این مشکلات با بسیج نیروهای خود برای رفع کاستی‌ها تلاش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار ناحیه منفصل شهری نایسر خاطرنشان کرد: متأسفانه طی چند روز اخیر شاهد از کار افتادن ماشین آلات پیمانکار جمع آوری زباله در این ناحیه بودیم و این امر موجب انباشت زباله در کوچه‌ها و معابر نایسر شد.

فتح الهی افزود: با وجود این مشکل ما ۲ دستگاه از ماشین آلات شهرداری و تعدادی از کارکنان را برای جمع آوری زباله‌های انباشت شده رهسپار کردیم اما متأسفانه امکانات و نیروهای ما جوابگوی این حجم زباله نبود.

وی اعلام کرد: با مساعدت شهرداری مرکزی خوشبختانه امور مرتبط به برگزاری مناقصه و واگذاری به پیمانکار جدید طی سه روز انجام شد و پیمانکار جدید با ۳۲ نفر و ۶ دستگاه ماشین آلات فعالیت خود را آغاز کرده است و طبق پیش بینی‌های ما تا عصر امروز انباشت زباله از معابر نایسر رفع خواهد شد.

شهردار ناحیه منفصل شهری نایسر اظهار کرد: مردم این ناحیه در هر شبانه روز به صورت میانگین ۵۰ تن زباله تولید می‌کنند که بر اساس پژوهش‌های انجام شده سرانه تولید زباله هر نفر در نایسر ۷۵۰ گرم است و این در حالی است که میانگین تولید سرانه زباله در دنیا و حتی کشورمان نزدیک ۵۰۰ گرم است.

فتح الهی از عدم مشارکت مردم نایسر در پرداخت عوارض سالیانه به عنوان دغدغه‌ای جدی برای نهاد عمومی شهرداری نام برد و گفت: مجموع درآمدهای شهرداری در نایسر از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۰ میلیون تومان بوده است و این در حالی است که در این مدت بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه عمرانی و جاری داشته‌ایم.

وی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۴۸ هزار متر مربع از سطح معابر نایسر آسفالت شده است و عملیات ساخت یک پارک تفریحی نیز به اتمام رسیده است.

فتح الهی افزود: عملیات اجرایی ۳ پارک تفریحی دیگر نیز آغاز شده است که بزرگترین آنها در مساحتی بالغ بر ۳۵ هزار مترمربع در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید.

وی در پایان سخنان خود از پیگیری ویژه خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری مهر در خصوص مشکل انباشت زباله ناحیه منفصل شهری نایسر تقدیر کرد و گفت: امیدواریم اصحاب رسانه ما را در پیشبرد امور رهنمون نمایند.

کد خبر 5081049

منبع: مهر

کلیدواژه: زباله شهرداری سنندج زباله گردی ویروس کرونا محدودیت های کرونایی هفته بسیج شیوع کرونا شیراز کرمانشاه آمار کرونا بارش باران گرگان بسیج کمک مومنانه بوشهر ستاد ملی مقابله با کرونا شهرستان کرج ناحیه منفصل شهری نایسر انباشت زباله فتح الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۰۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است

ایسنا/گیلان شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله‌های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: از اداره منابع طبیعی شهرستان درخواست تخصیص زمین در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

پژمان اکبری امروز، ۵ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، استان گیلان را دارای عرصه‌های ارزشمند منابع طبیعی و زمین های حاصلخیز کشاورزی دانست و اظهار کرد: شهرداری‌های استان گیلان با ابرچالش زباله و پسماند خانگی مواجه هستند.

وی با اشاره به سرانه تولید زباله در گیلان بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ گرم در روز، افزود: طبق این سرانه هر روز در پره سر حدود هفت تا هشت تن زباله تولید می شود؛ این در حالی است که با ورود گردشگران به این منطقه در ایام تعطیلات شاهد افزایش تولید زباله تا ۴۰ تن هستیم؛ البته این معضل در همه شهرداری های گیلان وجود دارد، زیرا استان گیلان گردشگرپذیر است.

شهردار پره سر با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا، تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا اقدام به توزیع تراکت و بروشورهای اطلاع رسانی و برگزاری دوره های آموزشی کردیم؛ همچنین کارشناسان حوزه بهداشت و محیط زیست به درب منازل مراجعه می کنند و آموزش های لازم درباره تفکیک صحیح زباله را به شهروندان ارائه می دهند.

اکبری با بیان اینکه بخشی از شهروندان با شهرداری همکاری می کنند و تفکیک زباله از مبدا را انجام می دهند، گفت: یک خودرو برای جمع آوری زباله های خشک تفکیک شده قابل بازیافت تعبیه شده که در روزهای خاصی از هفته به درب منازل مراجعه می کند و زباله های تفکیک شده را تحویل می‌گیرد.

وی با اشاره به تفکیک زباله توسط برخی از مردم و تحویل زباله های خشک به زباله گردها یا مراکز بازیافت، تاکید کرد: شهرداری مشکلی با این موضوع ندارد و هدف ما تفکیک زباله و کاهش حجم تولید زباله است.

شهردار پره سر با بیان اینکه برخی از شهروندان توجهی به تفکیک زباله ندارند، عنوان کرد: این پسماندها به صورت مخلوطی از زباله های تر و خشک و ریجکتی به جایگاه دفن می‌رود.

اکبری یکی دیگر از چالش های تفکیک زباله در شهر پره سر را مربوط به مسافران دانست و اضافه کرد: مسافران اصولا زباله ها را تفکیک نمی کنند؛ این در حالی است که با توجه به نوع مصرف مواد غذایی، از بسته های پت و شیشه های نوشابه و ظروف یکبار مصرف استفاده می کنند و عدم تفکیک این پسماندها، شهرداری را دچار مشکل کرده است.

وی آموزش را تنها راهکار مدیریت پسماند دانست و خاطرنشان کرد: زباله های شهر پره سر به دفنگاه هفت دغنان برده می شود و سه دستگاه ماشین مکانیزه حمل زباله داریم؛ یک دستگاه جدید نیز خریداری شده و به زودی مورد استفاده قرار می گیرد.

شهردار پره سر با بیان اینکه اخیرا با یک شرکت فناور برای تبدیل زباله های تر به کود آلی قرارداد منعقد کردیم، گفت: طبق بررسی ها بین ۵۰ تا ۶۰ درصد زباله های تولیدی شهر پره سر، زباله تر است، یعنی قابلیت تبدیل به کود آلی را دارد؛ شرکت مذکور با جمع آوری زباله های تر از درب منازل و حمل آن به یک جایگاه ویژه، تولید کود را آغاز می کند.

وی یکی از مشکلات این طرح را عدم تخصیص جایگاه مناسب جهت تولید کود آلی دانست و اضافه کرد: از اداره منابع طبیعی شهرستان رضوانشهر درخواست تخصیص زمین به مساحت حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ مترمربع را در حریم شهر کردیم که با توجه به جنگلی بودن اراضی منطقه، این مهم تاکنون محقق نشده است.

اکبری ضمن قدردانی از پیگیری فرماندار و همکاری اداره منابع طبیعی شهرستان با شهرداری پره سر، یادآور شد: جمع آوری زباله های تر و تبدیل آن به کود آلی در کنار تفکیک زباله از مبدا می تواند تا ۷۰ درصد از حجم تولید زباله این شهر بکاهد، یعنی زباله هشت تنی به حدود سه تن در روز کاهش می یابد که عمده آن ریجکتی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • اجرای طرح پاکسازی کیسه های پلاستیکی حاشیه سایت زباله شهری آواجیق چالدران
  • نظام مسائل نواحی شهری قزوین با حضور مدیران مناطق پیگیری می‌شود
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • تاکید دانش آموزان آبادان و خرمشهر بر حفظ زمین پاک
  • سلامت یک جامعه در گرو سلامت یک شهر