Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سبحانی سفیر اسبق ایران در ونزوئلا با اشاره به لزوم روابط گسترده ایران با کشورهای آمریکای لاتین گفت: رابطه با کشورهای آمریکای لاتین برای ما قدرت و ثروت به همراه می‌آورد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد سبحانی سفیر اسبق ایران در ونزوئلا در گفتگو با برنامه سعادت آباد رادیو تهران در روز چهارشنبه ۵ آذر ضمن تبریک روز بسیج در پاسخ به پرسش این برنامه مبنی بر اینکه آیا انگیزه ایران در ارتباط با کشور‌های آمریکای لاتین فقط به واسطه دشمنی با آمریکا است؟ اظهار داشت: آمریکای لاتین فرصتی برای تمام جهان است بخش بزرگی از غلات دنیا توسط کشور‌های آمریکای لاتین تامین می‌شود و ما به عنوان یکی از بنیان گذاران اوپک با ونزوئلا در تشکیل این سازمان شریک بودیم و برای تجدید حیات این سازمان بسیار تلاش کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر هم اوپک گازی با حضور کشور‌های مختلف آمریکای لاتین تشکیل شده است. ما غلات را از کشور‌های برزیل و آرژانتین حتی چند دهه قبل از انقلاب وارد می‌کردیم. مردم این کشور‌ها مهاجرپذیر و بسیار صمیمی و مهمان‌دوست هستند و ایرانیان را به راحتی می‌پذیرند. ما به دلیل قرابت اخلاقی و فرهنگی شرایط بهتری نسبت به دیگر کشور‌ها داریم بنابر این می‌توانیم روابط بهتری با کشور‌های آمریکای لاتین برقرار کنیم.


وی با اشاره به گسترش روحیه ضد استکباری در کشور‌های آمریکای لاتین اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت ضد استکباری هم مزید بر علت شده تا ما بتوانیم روابط گسترده تری با آن‌ها داشته باشیم. اگرچه جمهوری اسلامی در سالیان قبل با این کشور‌ها رابطه اقتصادی داشته است، اما در آن زمان ما فقط یک وارد کننده بودیم. در حال حاضر کانتینر‌های جنس‌های ایرانی وارد این کشور‌ها می‌شود و تا به حال هم پول تمامی صادرات ما به کشور برگشته اشت.


مدیرکل اسبق آسیای غربی وزارت امورخارجه با اشاره به اینکه متاسفانه برجام باعث شد ما تخم مرغ‌های خود را در سبد برجام بگذاریم گفت: ما در دولت‌های هشتم، نهم و دهم رابطه بسیار خوبی با این کشور‌ها داشتیم. من معتقدم اگر ما بهترین رابطه را هم با غرب داشته باشیم نباید رابطه با کشور‌های آمریکای لاتین را فراموش کنیم. آن‌ها هم پیمان‌های ما در صحنه‌های بین المللی هستند رابطه با آن‌ها برای ما قدرت و ثروت به همراه دارد. اگرچه سفر آقای ظریف دیرهنگام انجام شد، اما این سفر دوجانبه و کامل بود و تجدید رابطه‌ای بود که باعث می‌شود بیشتر به رابطه با این کشور‌ها بیندیشیم و این رابطه را قوی‌تر کنیم.

ایران از خرید پهباد ونزوئلا استقبال می‌کند/ چاوز ارادت زیادی به مسلمانان داشت

سبحانی در ادامه در ارتباط با کمک پهبادی ایران به ونزوئلا خاطرنشان کرد: سه کشور کلمبیا، اکوآدور و برزیل پهباد‌هایی با قیمت بسیار بالا و کیفیتی پایین را از رژیم صهیونیستی خریدند. وقتی دیگر کشور‌ها پهباد دارند ونزوئلا هم حق دارد برای مسائل مختلف کشورش از جمله گشت زنی و نگهبانی بر روی جنگل‌ها و مشاهده لکه‌های نفتی ازپهباد استفاده کند. اگر ونزوئلا بخواهد از ایران پهباد بخرد حتما استقبال خواهیم کرد.


وی درباره ارادت هوگو چاوز به امام زمان (عج) گفت: زمانی کشور‌های آمریکای لاتین حیات خلوت آمریکا بودند. مدتی از نظر سیاسی و برخی زمان‌ها از منظر سیاسی افکار عمومی توسط آمریکایی‌ها هدایت می‌شد. ولی وقتی کارخانه‌های ما در این کشور‌ها تاسیس شد عملا آمریکایی‌ها دیگر نتوانستند تاثیر قبل را بر افکار عمومی این کشور‌ها داشته باشد. آن‌ها با وجودی که مسیحی هستند احترام زیادی برای مسلمانان قائل هستند.


سبحانی افزود: روزی آقای احمدی نژاد و آقای چاوز در مشهد مقدس با درباره ظهور امام زمان (عج) صحبت می‌کردند به ایشان گفته شد ما اعتقاد داریم روزی امام زمان (عج) برای برقراری عدل و داد ظهور می‌کنند و دست در دست حضرت مسیح جهان را پر از عدل و داد می‌کنند. این جمله به دل چاوز نشست و در جلسه‌ای که پخش سراسری تلویزیونی داشت و محمود عباس هم در آنجا حضور داشت گفت: جهان پر از ظلم و ستم شده مهدی بیا، حضرت عیسی بیا. این جهان بیش از گذشته به شما نیاز دارد.


وی درباره شخصیت چاوز گفت: چاوز یک مسیحی بود و مسیحی هم از این دنیا رفت. وی ارادت زیادی به مسلمانان و عقاید اسلامی داشت. یکی از کمونیست‌های بزرگ منطقه می‌گفت: ما اسلامی که شما می‌گویید را قبول داریم. مردم آمریکای لاتین بسیار علاقمند به شنیدن سخنرانی‌های حق طلبانه و ایرانی هستند. وقتی عمید زنجانی رئیس دانشگاه تهران به ونزوئلا آمدند حتی مخالفان حکومت هم ایشان را به کنفرانس دعوت می‌کردند. در زمان زلزله بم هم ونزوئلایی‌ها بسیار به ما کمک کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی ونزوئلا احمد سبحانی کشور های آمریکای لاتین کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری این نشست در محل پایانه مرز خسروی در گفت وگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.

«محمدکاظم آل صادق » افزود: با توجه به مسئولیت جدید سرلشگر «ریاض الخیگانی» معاون وزیر کشور عراق به عنوان مسئول ستاد اربعین این کشور امروز از همه مرزهای تردد زائران اربعین بازدیدی انجام گرفت که در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری انجام شد.

وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات بررسی شد تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.

او در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا در رابطه با تردد زائران با خودروهای شخصی به عراق گفت: در سفری که فردا مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت، قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصمیم گیری شود.

وی ادامه داد: اقداماتی صورت گرفته و امروز در رابطه با نیازمندی‌هایی که در این طرف باید انجام گیرد مانند سایبان ها و پارکینگ‌ها صحبت شد تا تصمیمات لازم اتخاذ شود.
  تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر از سال گذشته است معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیز با بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه تر و بهتر از اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که قرار است با تلاش جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.

«ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگ برای ذکر اهل بیت (ع) است و ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.

وی، سفر امروز را در راستای هماهنگی های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرزها و زیرساخت های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
  مرز خسروی باقدمت ۱۲۳ سال باسابقه ترین مرز ایران و عراق است فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری اربعین با بیان اینکه خسروی با قدمت ۱۲۳ سال با سابقه ترین و اصلی ترین مرز ایران با عراق است ، گفت: زمانی که مرز خسروی محل تردد زوار بود هیچ مرز دیگری وجود نداشت و قدمت این مرز در تاریخ برای همگان روشن است.

« محمد نجفی » افزود: مرز خسروی با توجه به امکانات و زیرساخت های بسیار مناسب یکی از مرزهایی برتر کشور در اربعین سال گذشته بود وهمه‌ی زائرانی که از این مسیر به عتبات عالیات تردد کردند از زیرساخت های این مرز رضایت داشتند.

وی مهم ترین مشکل سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرز منذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرزها هنگام بازگشت زوار بیان کرد و تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا را خواستار شد.

مسئول کمیته اربعین کشور عراق نیز از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.

معاون استاندار دیاله و فرماندار خانقین و رئیس پلیس استان دیاله نیز در این نشست از تلاش و اتخاذ تدابیر لازم و به کارگری همه‌ی امکانات و ظرفیت ها برای پذیرایی از زائران اربعین و میزبانی زوار خبردادند.

در این نشست قرار شد تا یک کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
خسروی کوتاهترین مسیر به کربلای معلی مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

انتهای پیام/  
 

دیگر خبرها

  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت 
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی