Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل تأمین اجتماعی استان از امهال حق بیمه سهم کارفرمایی کسب و کارهای حوزه گردشگری در راستای حمایت از فعالیت های آسیب دیده حوزه گردشگری در مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا در شش ماهه دوم سال خبر داد.

«جعفر سمساری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز اظهار داشت: در اجرای مصوبات سی و نهمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا و به منظور حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده حوزه گردشگری در مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، کلیه کارگاه هایی که فعالیت آنها منطبق با جدول فعالیت‌های اقتصادی حوزه گردشگری می‌باشد، می‌توانند از تسهیلات پیش بینی شده در قالب امهال بیست درصد حق بیمه سهم کارفرمایی، لغایت پایان سال 1399 بهره مند گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تأمین اجتماعی استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: کارفرمایان کارگاه‌های مذکور بایستی با ارسال لیست ماهانه کارکنان شاغل در کارگاه، نسبت به پرداخت حداقل ده‌ درصد حق‌ بیمه متعلقه اقدام ‌کنند.

وی، خاطر نشان کرد: کارفرمایان حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه سال 1400 می بایست، نسبت به تعیین تکلیف حق‌بیمه معوق شده سهم کارفرمایی دوره مهر ماه لغایت اسفند ماه سال 1399 اقدام کنند.

سمساری افزود: امکان پرداخت یکجای حق بیمه امهال شده، در اردیبهشت ماه سال 1400 و یا ترتیب پرداخت آن حداکثر در شش قسط پیش بینی شده و بدیهی است در صورت پرداخت یکجای بدهی مربوطه و یا ترتیب پرداخت آن در شش قسط، بدهی کارگاه مشمول جرائم تاخیر تادیه پرداخت حق بیمه نخواهد بود.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان 20 فعالیت حوزه گردشگری مشمول این تسهیلات را به شرح ذیل اعلام کرد: پانسیون، پلاژ، کمپ، کمپینگ، متل، مسافرخانه، مهمانخانه، هتل، هتلداری، مهمانسرا، زائرسرا، اقامتگاه، پذیرایی و اقامتی، تورمسافرتی هوایی، تور مسافرتی زمینی، فروش بلیط قطار در آژانس، خدمات اطلاع رسانی توریستی، خدمات ایرانگردی و گردشگری، خدمات ایران گردی و جهانگردی، هتل آپارتمان

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی گردشگری حوزه گردشگری حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۳ کارگاه آموزشی با هدف ارائه آموزش‌های حقوقی برای ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، فرید نجف‌نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری البرز ظهر امروز در جمع مسئولان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز از راه‌اندازی موج آموزش برای مشاوران املاک استان البرز خبر داد و افزود: برگزاری 2 همایش استانی با حضور 3110 نفر از مشاوران املاک استان و اجرای دوره‌های آموزشی برای متقاضیان دریافت پروانه تخصصی مشاوره املاک و خودرو از اقدامات ثمربخش معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز است.

نجف‌نیا در این نشست بر اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه در حمایت از واحدهای صنعتی تأکید کرد و گفت: دستگاه قضایی در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، علاوه بر مبارزه با مفاسد اقتصادی، قاچاق کالا و حمایت از سرمایه‌گذاری‌های سالم، تلاش می‌کند با اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه و هماهنگی با دستگاه‌های دیگر، از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی پیشگیری کند.

البرز؛ استانی بدون پرونده جرایم مطبوعاتی در دادگستری

این مقام مسئول حذف قوانین دست و پاگیر را در حفظ واحدهای تولیدی ضروری دانست و بیان کرد: اقتصاد با معضلات فراوانی از جمله رقابت‌های نامشروع، قاچاق و فرار مالیاتی مواجه است و در چنین شرایطی با تشکیل کارگروه‌ها و کمیته‌های حمایت قضایی و رفع قوانین و مقررات دست و پاگیر می‌توان از زمین‌خوردن کارگاه‌ها و تولیدکنندگان پیشگیری کرد.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز بر ایجاد فرصت‌های شغلی در زندان و برای زندانیان تأکید کرد و افزود: مشارکت در اجرای طرح‌های مرتبط با حرفه‌آموزی و راه‌اندازی کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در زندان، به فرآیند بازپروری زندانیان و پیشگیری از تکرار چرخه جرم کمک می‌کند.

در این نشست پیرامون راهکارهای رفع موانع تولید، کارآفرینی و حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان در مسیر حفظ و ایجاد اشتغال بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند