Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- «کایلی مور گیلبرت» تبعه انگلیسی استرالیایی که به جرم اقدام علیه امنیت ملی ایران و جاسوسی برای موساد در دادگاه انقلاب محکوم شده بود با ۳ تاجر ایرانی تبادل شد.

مور گیلبرت دانش‌آموخته دانشگاه کمبریج و استاد مطالعات اسلام در دانشگاه ملبورن استرالیا است که به جرم جاسوسی برای رژیم صهیونیستی در دادگاه بدوی به ده سال حبس محکوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مور گیلبرت به حکم صادر شده در دستگاه قضائی اعتراض می‌کند، قضات دادگاه تجدید نظر اعتراض وی را نپذیرفته و حکم صادره برای وی قطعی شد.

دیروز و با سپری شدن ۲ سال از محکومیت گیلبرت، در نهایت نظام جمهوری اسلامی تصمیم گرفت او را با سه فعال اقتصادی ایرانی که به قصد دور زدن تحریم بازداشت شده بودند، تبادل کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تصاویر منتشر نشده از آخرین لحظات تبادل کایلی گیلبرت با سه ایرانی

کایلی مور گیلبرت متولد سال ۱۹۸۷ در استرالیاست که در خانواده مسیحی به دنیا آمده و سپس مذهب خود را به یهودیت تغییر داد.

این تبعه استرلیایی-انگلیسی در سال ۲۰۱۷ با پوشش علمی و تحقیقاتی پیرامون موضوع «رابطه ایران با شیعیان بحرین پس از بیداری اسلامی» وارد ایران می‌شود.

آنگونه که خبرگزاری های داخلی نوشته اتند "گیلبرت اقدام به عکسبرداری از اماکن مذهبی قم و شهر ری تحت عنوان توریست می‌کند تا حضور خود در ایران را عادی جلوه دهد و در این مدت سعی می‌کند به مبارزان بحرینی خود را نزدیک کند."

برخی از رسانه‌ها عنوان کردند که از جمله مأموریت‌های مور گیلبرت جمع آوری اطلاعات گروههای نزدیک به محور مقاومت در سوریه و دسترسی به اطلاعات نظامی و اقتصادی ایران و جبهه مقاومت بوده است.

این تبعه استرالیایی انگلیسی تا امروز ۲ سال از ۱۰ سال محکومیتش را در زندان قرچک ورامین و زندان اوین گذراند.

در دورانی که گیلبرت در زندان دوران محکومیت خود را سپری می‌کرد برخی از رسانه‌های غربی ادعا کردند کایلی مور گیلبرت در زندان ورامین خودکشی کرده است که پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد حقوق بشر طی گزارشی با رد این شایعه، اعلام کرد کایلی مور گیلبرت در زندان مانند سایر زندانیان از خدمات درمانی بهره‌مند است.

از سوی دیگر روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران با تکذیب خبر رسانه‌های غربی، بر حفظ سلامتی کامل مددجویان فارغ از هر گونه ملیت، دین، زبان و قومیت بدون هیچ تبعیضی تاکید نموده و اعلام کرد که این امر را جزو اولویت‌های اقداماتش می‌داند.

گیلبرت مور در دانشگاه الزهرا 

علاوه بر این سید عباس موسوی سخنگوی وقت وزارت امور خارجه در ۷ دی ماه ۱۳۹۸ در مورد وضعیت خانم گیلبرت تبعه استرالیایی انگلیسی اظهار داشت: "ایشان به اتهام نقض امنیت ملی ایران دستگیر شده و دادگاه صالحه نیز با رعایت تمام قوانین مربوطه حکم مقتضی صادر کرده است."

وی گفته بود: "تجربه نشان داده است جمهوری اسلامی ایران تسلیم جوسازی‌های سیاسی و تبلیغاتی نمی‌شود و این شهروند استرالیایی مانند هر محکوم دیگری که حکم قضائی دارد، دوره محکومیت خود را با برخورداری از همه حقوق قانونی طی می‌کند."

استقبال استرالیا از آزادی کایلی مور گیلبرت

استرالیا از آزادی «کایلی مور گیلبرت»، استقبال کرد.

ماریز پین، وزیر خارجه استرالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: بی نهایت خوشحال هستیم و از آزادی کایلی مور گیلبرت در ایران و بازگشت او به خانواده اش احساس راحتی می‌کنیم.

او در ادامه افزود: دولت استرالیا پیوسته مخالف عللی است که طی آن مور گیلبرت بازداشت و محکوم شده بود.

همچنین کایلی مور گیلبرت نیز امروز پنجشنبه از حامیان خود و نیز تلاش‌های امنیتی صورت گرفته برای آزادی وی تشکر کرد.

کایلی مور گیلبرت پس از ترک ایران اعلام کرد از کار‌های انجام شده برای آزادی وی سپاسگزار است.

او در بیانیه‌ای که از سوی وزارت خارجه استرالیا منتشر شد، اعلام کرد: از شما و تمامی کسانی که من و کمپین من را برای آزادی ام حمایت کردید، متشکر هستم.

همچنین «اسکات موریسون» وزیر خارجه استرالیا امروز، پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد با کایلی مور گیلبرت پیش از ترک خاک ایران صحبت کرده است.

موریسون همچنین اعلام کرد: من همیشه به معجزه معتقد بودم و من تنها برای این مسأله سپاسگزارم.

نخست وزیر استرالیا در ادامه افزود: به نظر می‌رسد او در مکالماتی که داشتیم، در روحیه خوبی به سر می‌برد؛ اما مسائل بسیاری وجود دارد که باید انجام شود.

طبق اعلام خبرگزاری رویترز، کایلی مور گیلبرت به محض رسیدن به استرالیا، به مدت دو هفته قرنطینه خواهد شد.

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار کایلی مور گیلبرت جاسوسی استرالیا کایلی مور گیلبرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است

ایلان ماسک، مالک شبکه اجتماعی ایکس ( توئیتر سابق) بار دیگر به دلیل امتناع از حذف ویدیوهایی در این شبکه که برخی آن را «مروج خشونت» می‌دانند، با انتقادهای شدید روبرو شده است.

به گزارش بی بی سی، ماسک در حال حاضر در استرالیا و در برزیل با پرونده‌های حقوقی علیه این شبکه مواجه است.

در تازه‌ترین مورد، آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا، ایلان ماسک را «میلیاردر متکبر» خواند و گفت: «آقای ماسک تصور می‌کند که فراتر از قانون است.»

این اظهارات آقای آلبانیزی، در پی بالا گرفتن جدال بر سر صحنه‌های فیلم مربوط به حمله با چاقو در یک کلیسا در شبکه اجتماعی ایکس(توئیتر سابق) صورت می‌گیرد.

روز دوشنبه، دادگاهی در استرالیا به ایکس دستور داد تا فیلم‌های این حمله را که هفته گذشته در سیدنی روی داد، از روی این شبکه حذف کند.

پیشتر ایکس اعلام کرد، تنها در صورتی که «قانون آن را ملزم به آن کند» این کار را خواهد کرد.

مالک ایکس همچنین پیش از این دولت آقای آلبانیزی را به سانسور متهم کرده بود.

هفته گذشته کمیسر امنیت الکترونیک استرالیا، که یک تنظیم‌کننده مستقل است، ایکس و دیگر رسانه‌های اجتماعی را تهدید کرد که در صورت حذف نکردن ویدئوهای چاقو زدن در یک کلیسای مسیحی، با جریمه‌های سنگینی مواجه خواهند شد. پلیس این حمله را «تروریستی» خوانده است.

ایکس استدلال کرده است که این دستور «در محدوده قوانین استرالیا نیست.»

علاوه بر این مورد، ایکس و کمیسیون امنیت الکترونیک استرالیا همچنین درگیر یک پرونده حقوقی به دلیل «عدم ارائه اطلاعات از سوی ایکس در مورد نحوه ردیابی و حذف مطالب مربوط به کودک آزاری آنلاینی» هستند.

مشکل ماسک با دادگاه عالی برزیل چیست؟

در همین حال دادگاه عالی برزیل به شبکه اجتماعی ایکس تا روز جمعه فرصت داده است که توضیح دهد چرا «به طور کامل از احکام مربوط به مسدود کردن برخی اکانت‌ها در این شبکه تبعیت نکرده است.»

این تصمیم بخشی از تحقیقاتی است که در اوایل ماه جاری به دستور قاضی الشاندر دی مورائس، قاضی دیوان عالی برزیل آغاز شد.

این تحقیقات پس از آن انجام گرفت که ایلان ماسک اعلام کرد، حساب‌هایی را که قاضی دستور انسداد آن‌ها را در ایکس داده بود، دوباره فعال خواهد کرد.

قاضی الشاندر دی مورائس از شبکه اجتماعی ایکس خواسته بود تا حساب‌های کاربرانی را مسدود کند که اطلاعات نادرست منتشر می‌کنند.

گمان می‌رود این پروفایل‌ها به جنبش‌های راست افراطی مرتبط باشد که محتوای مربوط به شورش‌های ۸ ژانویه سال گذشته را منتشر کردند.

در این شورش‌ها هزاران نفر از حامیان ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور سابق برزیل به کنگره، دادگاه عالی و کاخ ریاست‌جمهوری آن کشور یورش بردند.

پیش از این آقای ماسک با انتشار پستی در ایکس گفته بود که این محدودیت‌ها خلاف قانون اساسی بوده و به همین دلیل از حکم دادگاه برزیل تبعیت نشده است.

در هنگام شروع این تحقیقات وزیر ارتباطات برزیل، از آقای ماسک انتقاد کرد و با حروف بزرگ نوشت که«شبکه‌های اجتماعی سرزمین بی‌قانون نیستند.»

اگر ایکس از حکم دادگاه برزیل پیروی نکند، روزانه ۱۰۰ هزار رئال برزیل، معادل ۱۹ هزار و۷۷۴ دلار جریمه خواهد شد و به گفته ناظران احتمال زیادی وجود دارد که این شبکه اجتماعی در برزیل مسدود شود.»

tags # ایلان ماسک سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فرمانده تحت تعقیب و 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟
  • انتقاد چین از تاثیرات منفی گسترش «آکوس» بر صلح و ثبات منطقه
  • ادعای جنجالی ایران‌اینترنشنال؛ سردار علیرضا عسگری کیست و کجا زندگی می‌کند؟
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • (ویدئو) تلاش برای نجات ده‌ها نهنگ به گل نشسته در غرب استرالیا
  • بازداشت ۷ نوجوان در ارتباط با حمله به اسقف اعظم کلیسای سیدنی
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • جواب یک سوال ساده: بعد از سید کاپیتان کیست!
  • حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است
  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!