Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@04:02:40 GMT

۲۶ میلیون آمریکایی از تأمین غذای کافی محرومند

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۵۷۲۳

به گزارش جام نیوز، مطابق آمار منتشر شده از سوی «دفتر سرشماری آمریکا»، از زمان شیوع ویروس کرونا در این کشور، تعداد شهروندانی که به غذای کافی دسترسی ندارد رو به افزایش است.

به نوشته پایگاه خبری «هیل»، بر اساس این آمار، نزدیک به ۲۶ میلیون آمریکایی و و از هر ۶ خانواده آمریکایی دارای فرزند، یکی از آن‌ها به غذای کافی دسترسی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهر«هیوستون» که به یکی از مراکز افزایش عدم توان تأمین غذا در آمریکا تبدیل شده، اخیراً ویدئویی از صف کشیدن خودروها برای دریافت کمک‌های غذایی جنجالی شده است. در این شهر هفت میلیون نفری، چیزی حدود ۲۰ درصد از کل افراد بالغ و ۳۰ درصد از افراد بالغ دارای فرزند، کمبود غذایی را تجربه کرده‌اند.

تا کنون کمک‌های فدرال نتوانسته تمام نیازهای این بخش از جامعه آمریکا را تأمین کند و حدود ۱۲ میلیون کارگر آمریکایی درصورتی که کنگره تا پایان سال جاری میلادی دست به اقدام نزند کار خود را از دست خواهند داد.

«استیسی دین» کارشناس مرکز اولویت‌های بودجه و سیاست‌گذاری دراین‌باره گفت:‌ «این دشواری‌ها به میزان چشمگیری گسترده هستند. بخش بزرگی از مردم آمریکا می‌گویند نمی‌توانند غذای خانواده خود را تأمین کنند. اینکه پیشرفتی در این زمینه صورت نگرفته نا امیدکننده است».

حتی در «لوندون کانتی» واقع در ایالت ویرجینیا که از مرفه‌ترین نقاط آمریکا محسوب‌ می‌شود، ظرف هفته گذشته، ۸۸۷ خانواده کمک غذایی دریافت کرده‌اند.

در این میان شهروندان سیاه‌پوست آمریکا که به شکل ناعادلانه‌ای بیش از دیگران تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، به شدت از عدم توان تأمین غذا ضربه خورده‌اند. حدود ۲۲ درصد از خانواده‌های سیاه‌پوست ظرف یک هفته گذشته از گرسنگی رنج برده‌اند که دوبرابر میانگین این میزان در کل آمریکا و دو و نیم برابر بیشتر از خانواده‌های سفیدپوست است.

روز گذشته «آدام شیف»، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر از افزایش تقاضای مردم این کشور برای دریافت غذای رایگان در سال جاری خبر داده و از «میچ مک‌کانل»، رهبر حزب اکثریت مجلس سنا برای کمک نکردن به این افراد انتقاد کرده است.

شیف در این پیام نوشت: «روز شکرگزاری امسال، ده‌ها هزار آمریکایی در صف‌های طولانی بانک‌های غذای محلی که ساعت‌ها انتظار آن زمانی می‌برد، ایستاده‌اند».

بر اساس آمار و ارقامی که وبگاه «فیدینگ آمریکن» ارائه کرده بانک‌های غذا در سراسر این کشور از آغاز ماه مارس تا پایان ماه اکتبر ۴.۲ میلیارد وعده غذایی را پخش کرده‌اند.

«برنی سندرز» سناتور دموکرات ایالت ورمونت آمریکا بار‌ها در اظهارات و نوشته‌های خود به وضعیت گرسنگی در این کشور اشاره کرده و از بی‌اهمیتی دونالد ترامپ نسبت به این موضوع انتقاد کرده است. او پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری با انتشار پیامی در توئیتر نوشته بود ترامپ شاید نداند هنگام گلف‌بازی، میلیون‌ها آمریکایی گرسنگی می‌کشند.

او روز چهارشنبه نیز در پیامی توییتری نوشت: «دیروز [دونالد] ترامپ [رئیس جمهور آمریکا] رسیدن [شاخص سهام] داو جونز به سی هزار را به نام خود زد اما ۲۶۰ هزار آمریکایی که از کووید مردند، ۴۰ میلیون نفری که در آستانه مصادره ملکشان هستند و ۲۶ میلیون نفری که در عید شکرگذاری غذای کافی برای خوردن ندارند را به نام خودش تمام نکرد».

سندرز در پایان این پیام توییتری نوشت: «نه آقای ترامپ. بازار بورس [تمام] اقتصاد نیست».

 

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سندرز آمریکا جام نیوز غذای کافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۵۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا

دانشجویان معترض آمریکایی، از دانشگاه کلمبیا گرفته تا سایر دانشگاه‌های آمریکا، عزم خود را برای دستیابی به خواسته‌های خود مبنی بر توقف همکاری علمی با دانشگاه‌های «اسرائیل» نشان داده‌اند.

نکته قابل توجه این است که جنبش همبستگی با فلسطین و فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا ریشه تاریخی طولانی دارد و به قبل از اشغال فلسطین و اعلامیه تشکیل کشور «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ توسط جنبش صهیونیسم بازمی گردد.

وعده بالفور
در سال ۱۹۱۷، پس از آنکه «آرتور بالفور»، وزیر امور خارجه وقت انگلیس، وعده خود را به یهودیان مبنی بر ایجاد وطنی قومی برای آنها در فلسطین اعلام کرد، اعتراضات گسترده‌ای در دانشگاه‌های آمریکا علیه آنچه امروز به عنوان "اعلامیه بالفور" معروف است، انجام شد.
دانشجویان عرب و آمریکایی در آن زمان در دانشگاه‌ها تظاهرات و یک «سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم» را تأسیس کردند که بعد‌ها نام آن به «اتحادیه ملی فلسطین» و سپس «اتحادیه ملی عرب» تغییر یافت.

اما این پایان کار نبود، بلکه به موازات تأسیس سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم، جنبش دیگری نیز در حمایت از فلسطین در سال ۱۹۲۱، یعنی بیش از ۱۰۰ سال پیش، در دانشگاه‌های آمریکا تشکیل شد.

دانشجویان عضو این جنبش در آن زمان در اعتراض به حمایت آمریکا از گروه‌ها و باند‌های جنایتکار صهیونیستی در فلسطین مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

پیش از نکبت ۱۹۴۸
در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، آواره کردن فلسطینی‌ها و به دنبال آن مهاجرت شماری از آنها از فلسطین به ایالات متحده افزایش یافت. این موضوع باعث شد، دانشگاه‌های آمریکا گروه زیادی از دانشجویان عرب از جمله فلسطینی را برای ادامه تحصیل جذب کنند.

این دانشجویان عرب و فلسطینی نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و بیداری دانشجویان آمریکایی نسبت به خطر استعمار انگلیس و تلاش این کشور برای تأسیس کشوری یهودی – صهیونیستی برای یهودیان و آواره کردن فلسطینی‌ها، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین ایفا کردند.

پس از شکست سال ۱۹۶۷ فلسطینی‌ها از «اسرائیل»، دانشجویان فلسطینی دانشگاه‌های آمریکا نقش برجسته‌ای در شکل گیری اعتراضات تاریخی علیه جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ داشتند.

«نورا باروز فریدمن» نویسنده آمریکایی در یکی از تألیفات خویش با عنوان «در قدرت ما: دانشجویان آمریکایی برای عدالت در فلسطین سازمان می‌یابند» می‌نویسد که در دهه ۱۹۶۰ جنبش فلسطینی گسترده‌ای در میان دانشجویان وجود داشت. آنها به همین منظور گروهی تحت عنوان "آزادسازی فلسطین" را تشکیل دادند.

پس از شکست اعراب از «اسرائیل» در سال ۱۹۶۷ و آغاز دور جدیدی از بیرون راندن و آوارگی فلسطینی‌ها، گروه‌های جدیدی از آوارگان وارد ایالات متحده شدند و حضور فلسطینی‌ها به ویژه در دانشگاه‌های آمریکا افزایش یافت.

گسترش و توسعه جنبش‌های دانشجویی
با شروع دهه ۱۹۷۰، حضور فلسطینی‌ها در ایالات متحده به شکل چشمگیری توسعه و گسترش یافت و بالطبع یکی از نمود‌های این حضور دانشگاه‌ها بود.
در مدت کوتاهی، چندین گروه دانشجویی با هدف اساسی فعالیت برای فلسطین تشکیل شد که از جمله آنها می‌توان به «سازمان دانشجویان عرب»، «اتحادیه عمومی دانشجویان فلسطینی» و «انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه‌های عربی-آمریکایی» اشاره کرد که تشکل دانشجویی اخیر توسط «ادوارد سعید»، اندیشمند فقید فلسطینی-آمریکایی تأسیس شد. 

جنبش دانشجویی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد و با هر رویداد مهمی که رخ می‌داد، مانند جنگ اکتبر ۱۹۷۳، حمله به بیروت در سال ۱۹۸۲ و انتفاضه اول فلسطینی‌ها در سال ۱۹۸۷ بر دامنه و گسترده فعالیت‌های خود می‌افزود. 

این جنبش در دور جدید فعالیت‌هایش تنها به حمایت از فلسطین و فلسطینی‌ها اکتفا نکرد، بلکه همبستگی خود را با آفریقای جنوبی در مبارزه‌اش علیه آپارتاید نیز اعلام کرد که در دهه ۱۹۸۰ اعلام موجودیت کرده بود.

"اسلو" و بازنگری در ساختار جنبش‌های دانشجویی
توافقنامه صلح بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ که به توافقنامه «اسلو» معروف شد، ضربه‌ای به جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بود. پس از امضای این توافقنامه فشار‌ها و اعمال محدودیت‌ها برای همبستگی با فلسطین و حمایت از فلسطینی‌ها توسط دولت‌های آمریکا آغاز شد و هم زمان با تشدید این فشار‌ها و محدودیت‌ها اصطلاح مبالغه‌آمیز "یهودستیزی" ابداع شد تا اتهام آن به هر جنبشی وارد شود که رژیم صهیونیستی و اشغالگری‌ش در فلسطین را رد می‌کرد.

همراستا با تشدید فشار‌ها و سرکوب‌ها، دانشجویان فلسطینی‌الاصل ایالات متحده و دانشجویان آمریکایی حامی قضیه فلسطینی نیز اقدام به بازنگری در تشکل‌های خود و تغییر شکل و ماهیت جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کردند.

در این راستا، طی سال‌های گذشته جنبش «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» تشکیل شد. این جنبش اغلب هماهنگی‌ها و سازماندهی‌ها برای برگزاری تظاهرات و تجمعات دانشجویی اعتراض‌آمیز به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته را آغاز کرد، اعتراضاتی که همچنان ادامه دارد و هر روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه
دانشجویان حامی فلسطینی‌ها با اتهامات شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه‌ای در اعتراضات اخیر مواجه هستند، از جمله این اتهامات، متهم کردن آنها به «یهود ستیزی» و دشمنی و خصومت‌ورزی با یهودیان آمریکایی است.

«الن گرانبرگ»، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن، از جمله افرادی بود که با وارد کردن چنین اتهاماتی به دانشجویان معترض این دانشگاه تلاش کرد، آنها را از ادامه اعتراضات و همکاری با دیگر دانشجویان معترض بازدارد.

گرانبرگ می‌گوید، دانشجویانی که شعار‌هایی مانند «توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها»، «افتخار از آن شهدای ماست» و «آزادسازی فلسطین از رودخانه تا دریا» را سر می‌دهند، «یهودستیز» هستند و او حضور چنین دانشجویانی را در دانشگاه جورج واشنگتن قاطعانه رد می‌کند.
اما با همه این اتهامات و اعمال فشار‌ها و تشدید سرکوبگری‌ها دانشجویان آمریکایی همچنان بر ادامه اعتراضات خود تا دست یافتن به خواسته‌هایشان تأکید دارند

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • صد و شصت و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • ببینید | دانشجویان آمریکایی همراه با طوفان!
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو