Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان ضمن صدور هشدار سطح قرمز و اعلام آماده‌باش در سراسر استان گفت: با توجه به شرایط جوی اعلام شده توصیه می‌شود مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و عشایر و رستاییان توصیه‌های اعلام شده را جدی بگیرند.

امید بن‌عباس روز پنجشنبه با اشاره به گزارش هواشناسی مبنی بر تقویت فعالیت سامانه بارشی، وقوع سیلاب در مناطق کوهستانی و آبگرفتگی در مناطق شهری از روز شنبه تا اوایل دوشنبه هشتم تا دهم آذرماه، گفت: این سامانه با مخاطراتی چون رگبار و رعد و برق، بارش شدید، وزش باد متوسط تا شدید گاهی تندباد لحظه ای، ریزش تگرگ در مناطق مستعد و بارش برف در ارتفاعات همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از اداره‌کل مدیریت بحران خوزستان، وی اکثر نقاط استان به ویژه مناطق شمالی، شمال شرقی، شرقی، جنوب شرقی و مرکز استان را مناطق اثر این سامانه عنوان کرد و افزود: فعالیت این سامانه جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، لغزندگی جاده‌های کوهستانی، آبگرفتگی معابر شهری، اختلال تردد در جاده‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها را به دنبال دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان به همه شهروندان، روستاییان، عشایر، رانندگان و ساکنان مناطق در معرض خطر توصیه کرد از هرگونه تردد و توقف در مجاورت منابع آبی و مناطق با احتمال وقوع صاعقه، جاری شدن روان آب و سقوط اجسام و درختان جدا پرهیز کنند.

وی افزود: فاصله گرفتن از رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در تردد جاده‌ای، اجتناب از سفرهای غیرضروری و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی در جاده های کوهستانی در شرایط کنونی ضروری است.

بن عباس بر جابجایی ساکنان مناطق در معرض خطر به ویژه عشایر و ساکنان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و اسکان در مکان‌های امن تا رفع شرایط اضطراری  تاکید کرد و گفت: تمامی فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی ضمن حضور در محل فعالیت، تمهیدات لازم جهت آمادگی و مقابله با حوادث احتمالی را اتخاذ کنند.

بن‌عباس خاطرنشان کرد: استقرار اکیپ‌های عملیاتی راهداری به همراه ماشین آلات مورد نیاز جهت انجام اقدامات لازم و عبور سریع سیلاب و روان‌آب، اعزام و استقرار ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز به ویژه در مناطق با پیش بینی بارش بیشتر، آمادگی کامل شعب هلال احمر و فراهم ساختن امکانات مورد نیاز به منظور امدادرسانی به موقع، اتخاذ تدابیر لازم جهت پایداری شبکه برق‌رسانی و پیشگیری از وارد آمدن خسارت به بخش‌های مختلف کشاورزی به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شده است.

وی با تاکید بر لزوم مسدود نمودن جاده‌های حادثه خیز در صورت لزوم با هماهنگی فرمانداری‌ها طبق ضوابط و آماده باش کامل نیروها و تجهیزات مورد نیاز جهت دفع سریع فاضلاب و آب‌های سطحی و عبور سیلاب احتمالی گفت: بررسی تجهیزات اضطراری مانند دیزل ژنراتورها و سایر تجهیزات، بررسی مستمر رودخانه‌ها، مسیل‌ها، کانال‌ها، سیل‌بندها، دایک‌های حفاظتی اطراف روستاها و سایر مناطق در معرض خطر و اتخاذ تدابیر لازم به منظور عبور سیلاب لازم است.

بن عباس افزود: تجهیز مراکز ویژه و پیش‌بینی و ذخیره سوخت و تجهیزات مورد نیاز از دیگر موارد ابلاغ شده به دستگاه‌های متولی است.

گفتنی است شب گذشته جلسه فوق العاده ستاد پیشگیری مدیریت بحران به ریاست استاندار و با حضور فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس  برگزار شد و علاوه بر بررسی وضعیت فعلی همه شهرستان‌ها، تدابیر لازم به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی اتخاذ شد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیریت بحران رودخانه ها مورد نیاز بن عباس جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار نیرو‌ها و تجهیزات لازم با شروع بارندگی در مشهد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: با شروع بارندگی از روز گذشته (چهارشنبه)، دو هزار نیروی کارگری و کارشناسان حوزه خدمات شهری در مناطق ۱۳گانه مشهد به حالت آماده‌باش درآمدند.   احسان نجاری مقدم اظهار کرد: حجم بارندگی از روز گذشته ۱۹ میلیمتر اعلام شده و سامانه بارشی تا فردا (جمعه) به صورت پراکنده فعال است، همچنین بیشترین حجم بارندگی ساعت ۲۳ تا ۲۴ از ایستگاه هفت حوض به مقدار ۵/۶ میلیمتر در ساعت گزارش شده است.   وی ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده تمهیدات لازم برای مدیریت بحران احتمالی در زمان بارندگی اندیشیده شده است و در این مدت ۳۰ نقطه تجمع آب سطحی در سطح شهر گزارش و به سرعت رفع شد.   مدیر کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: تا پایان آماده‌باش، دو هزار نیروی پاکبان خدمات شهری در سه شیفت، ۹۵ موتور پمپ، ۴۹ دستگاه ماشین‌آلات تانکری و پشتیبانی خدمات شهری و پنج هزار و ۷۰۰ کیسه شن در مناطق مختلف شهر مشهد، مستقر هستند.

دیگر خبرها

  • استقرار نیرو‌ها و تجهیزات لازم با شروع بارندگی در مشهد
  • طغیان رودخانه‌ها؛ هشدار وقوع سیلاب در سه استان جنوبی کشور
  • از بارش برف تا تگرگ در استان کرمان
  • کنارگذر‌های رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند/ شهروندان از تردد در حاشیه کنارگدر‌ها و رودخانه‌ها خودداری کنند
  • از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنید
  • مردم از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنند
  • مردم به مناطق سیل‌خیز کاشان نروند
  • مردم از مراجعه به مناطق سیل‌خیز کاشان خودداری کنند
  • کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند
  • چرا مردم هشدار‌های سیل را جدی نمی‌گیرند؟