Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در ویدیویی که توسط روزنامه The Sun منتشر شده، شوهر جهادی شمیمه بیگم می‌گوید که وی دو برابر دیگر جهادی‌ها دستمزد و مواجب دریافت کرده و به بهای عذاب و سختی دیگران خوشگذرانی می‌کرده است. عروس جهادی داعش که اکنون ۲۱ ساله است و در سال ۲۰۱۵ از بریتانیا فرار کرد، به گروه تروریستی داعش در سوریه پیوست و با یک جهادی زاده هلند به نام یاگو ریدیژک، ۲۸ ساله ازدواج کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمیمه بیگم اکنون در یک کمپ در شمال شرقی سوریه نگهداری شده و سعی دارد به بریتانیا بازگردد در حالی که هفته آینده دیوان عالی بریتانیا در مورد بازگشت او تصمیم گیری خواهد کرد هر چند دولت بریتانیا ماه هاست شهروندی او را لغو کرده است. شمیمه شش سال پیش و زمانی که تنها ۱۵ سال سن داشت برای ازدواج با یکی از جهادی‌های داعش به سوریه رفت، اما اکنون بعد از فروپاشی حکومت موسوم به «خلافت اسلامی» داعش می‌خواهد به کشورش بازگردد.

شمیمه بیگم اسم پسرش را «جراح» گذاشته است که گفته می‌شود از اسم ابوعبیده ابن الجراح، از فرماندهان قدرتمند نظامی اسلام الهام گرفته شده، اما شمیمه خود گفته است که اسم نوزادش را به یاد پسر اولش که در دوران زندگی در دولت اسلامی جانش را از دست داده «جراح» گذاشته است. وی در مصاحبه‌ای از بابت پیوستن به داعش عذرخواهی کرده، اما گفته کسانی که تحت حکومت داعش زندگی می‌کنند نیز کشته می‌شوند. او پذیرفته که با پیوستن به داعش و تبدیل شدن به دختر پوستری آن‌ها برای تبلیغات به این گروه کمک کرده است، اما گفت که او «برای گلوله هایشان چیزی پرداخت نکرده است».

دولت بوریس جانسون به سختی تلاش کرده است تا مانع بازگشت شمیمه بیگم به خاک بریتانیا شود، پس از آنکه وی در مصاحبه‌ای بی شرمانه از همدردی با قربانیان بمبگذاری منچستر خودداری کرده و شایعه شد وی در دوران حضور در خلافت، پلیس اخلاقی این گروه تروریستی بوده است. شوهر شمیمه که او نیز در سوریه در زندان است افشاگری‌های باورنکردنی در مورد همسر جهادی خود کرده است. شمیمه بیگم تنها ۱۰ روز پس از ورود به سوریه با ریدیژک ازدواج کرد، اما مدت کوتاهی بعد این دو از هم جدا افتادند، پس از آنکه ریدیژک به اتهام جاسوسی به زندان داعش افتاد. به ادعای ریدیژک، در همان دوران که وی در سن ۲۳ سالگی در زندان شکنجه می‌شد، شمیمه بیگم که ۱۵ سال داشت در رقه، پایتخت خودخوانده داعش خوش می‌گذراند و زندگی بهتری نسبت به دیگران داشت.

او در یک مصاحبه با آلن دانکن، مستندساز بریتانیایی داشته گفته است که شمیمه بیگم به صورت ماهیانه حقوق خود و شوهرش را از گروه تروریستی داعش دریافت می‌کرده است. در این مصاحبه وقتی از او پرسیده می‌شود که آیا در دوران زندانی بودنش، دولت داعش به شمیمه حقوق می‌داده یا خیر، ریدیژک چنین می‌گوید: «بله، دوستم دستمزد مرا می‌گرفت. خوشبختانه آن‌ها این دستمزد را به او [شمیمه]می‌دادند». وی با اشاره به اینکه پس از شروع سقوط داعش در سال ۲۰۱۶ دستمزد‌های جهادی‌ها نیز کاهش می‌یافت، چنین گفته است: «دستمزد‌ها از ۱۰۰ دلار در ماه به ۵۰ دلار کاهش یافت. آن‌ها این دستمزد را به عنوان زوج کاهش می‌دادند».

ریدیژک در مناطق حومه‌ای هلند زندگی کرده و یکی از هزاران جنگجوی خارجی زندانی در شمال سوریه است که می‌گوید می‌خواهد به اروپا بازگردد. این جنجگوی داعشی در شهر کوبانی نزدیک مرز ترکیه، برای داعش می‌جنگید و مجروح شد. او بعد از بهبودی در نبرد حلب نیز حضور داشت. او در مصاحبه با آلن- که از جانب نیرو‌های کُرد با داعش می‌جنگید- گفته است که می‌خواهد به هلند بازگردانده شود، جایی که می‌تاوند تنها با ۶ سال زندان به خاطر پیوستن به گروه تروریستی از این بن بست فرار کند. این جهادی سابق گفته است: «اگر نتوانم به خانه بروم، هر جایی با همسرم خانه من خواهد بود. می‌توانیم یک زندگی خانوادگی را از نو آغاز کنیم».

وقتی از او پرسیده شد چه پیامی برای همسرش دارد، ریدیژک چنین گفت: «قوی باش، اگر چه چیز‌هایی که بر سر تو آمده بسیار سخت است. به او خواهم گفت که از وقتش استفاده کند، هر کاری که دوست دارد انجام دهد و هر چیزی که برای ساختن آینده خودش و ما لازم است انجام دهد». وی همچنین مدعی است که علیرغم ترک اروپا به خاطر پیوستن به گروه داعش، در دوران زندانی شدن توسط این گروه تروریستی شکنجه شده، اما بعد از ۸ ماه و به دنبال بررسی مجدد پرونده اش و به خاطر نیاز شدید گروه به سرباز، آزاد شده است. بعد از آزادی، این جهادی اهل هلند نزد شمیمه بیگم باز می‌گردد که در آن زمان اولین فرزند مشترکشان را سقط کرده بود. این دو در شهر رقه در کنار هم زندگی می‌کردند جایی که مردم به خاطر گردن نهادن به قوانین قرون وسطایی خلافت گردن زده می‌شدند.

ریدیژک همچنین تصدیق کرده که خود یک بار شاهد سنگسار کردن یک زن به خاطر داشتن رابطه جنسی خارج از ازدواج بوده است. شمیمه نیز با وحشت‌های دوران قدرت داعش غریبه نبوده و سال گذشته در مصاحبه‌ای با تایمز گفته بود که یک سر بریده را در یک آشغالدانی دیده و این تصویر هولناک اصلاً او را «پریشان» نکرده است. ریدیژک نیز می‌گوید که عبور کردن از خیابانی پر از جنازه در دوران حضورش در گروه داعش «نرمال» بوده و تماشای جنازه‌های مثله شده نیز همسر بریتانیایی شستشوی مغزی شده اش را شوکه نمی‌کرده است: «گاهی اوقات آن‌ها جنازه‌ها را در بازار رها می‌کردند تا مردم را بترسانند. گاهی اوقات ما از کنار آن‌ها می‌گذشتیم. سخت است، اما چیزی است که به آن عادت می‌کنید».

آلن دانکن می‌گوید که شکی ندارد ریدیژک هنوز هم به باور‌های داعشی سخت عقیده دارد. وقتی از این جهادی داعشی پرسیده می‌شود پیوستن به داعش درست بوده یا غلط، پاسخ وی چنین است: «اگر به داعش نمی‌پیوستم هرگز ازدواج نمی‌کردم، هرگز این فرصت را نمی‌یافتم که همسرم را بشناسم. هرگز لحظه‌های لذتبخش با کودکانم نمی‌داشتم اگر به داعش نمی‌پیوستم». ریدیژک خود را «جوان» و «خام» می‌داند که در جنگ داخلی کشوری دیگر شرکت کرده و در ادامه تصریح می‌کند: «آنطور که فکر می‌کنید سیاه و سفید نیست».

وی همچنین با خودداری از محکوم کردن گروه داعش به خاطر رفتارش با زنان و دختران ایزدی به عنوان برده جنسی و تنها گفتن «نظری ندارم» خوی داعشی خود را نشان داد. آلن می‌گوید که نیرو‌های کرد می‌خواهند جهادی‌های زندانی مانند ریدیژک را محاکمه کنند، اما برای این کار به حمایت کشور‌های غربی نیاز دارند: «دنیا کرد‌ها را با این مشکل فراموش کرده است. آن‌ها می‌خواهند این شبه نظامیان را به خاطر جنایت‌های جنگی شان در کشور خودشان محاکمه کنند، اما برای این کار به حمایت قدرت‌های غربی نیاز دارند. آن‌ها بخش بزرگی از تروریست‌های جهان را در زندان‌های خود دارند، اما برای برگزاری دادگاه‌هایی شبیه نورنبرگ به حمایت نیاز دارند».

آلن یک سرباز سابق ارتش بریتانیا و اهل اسکاتلند است که موفق شد یک برده جنسی یزیدی را از یک خانه در الهول که پر از داعشی بود نجات دهد. این سرباز سابق تاکنون با چندین شبه نظامی زندانی داعشی در کمپ‌های شمال شرقی سوریه مصاحبه کرده و در حال کار بر روی مستندی شامل مصاحبه‌های بی سابقه با جهادی‌های غربی است.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: داعش گروه تروریستی داعش گروه تروریستی شمیمه بیگم جهادی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۷۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!

زندگی مشترک آغاز تجربه‌ای جدید است. زوج‌های جوان وارد فضایی می‌شوند که قبل از این تجربه‌اش نکرده‌اند. به همین دلیل هم ممکن است در مقطعی از زندگی به ویژه مراحل اولیه آن، اختلافاتی باهم پیدا کنند. در این شرایط هیچ چیز به اندازه شناخت اخلاق و درک طرف مقابل به دادمان نخواهد رسید.

 در گزارش پیشین برای بهتر درک شدن خانم‌ها توسط آقایان چند نکته ساده، اما مهم آورده‌ایم. این بار، اما قرار است چند نکته برای خانم‌های عزیز بگوییم تا بیشتر ستون‌های خانه‌شان را درک کنند و بیشتر هوایشان را داشته باشد.

 همین اول کار برایتان یک حدیث از امام علی علیه السلام آورده‌ایم تا بدانید هوای همسر را داشتن چقدر ارزشمند است. ایشان می‌فرماید: «جهاد زن خوب شوهرداری کردن است.»

*با کلمات شما همسرتان اورست را فتح می‌کند!

همسرتان تنها فردی است که قرار است تا آخر عمر در کنارش باشید، یعنی مهم‌ترین فرد زندگی‌شما، بنابراین با زبان گرم و شیرین به همسرتان انرژی و نشاط هدیه کنید. همانقدر که باید شیرین زبانی کنید همانقدر هم باید از زبان تند و تیزتان خودداری کنید. 

یک بانوی دلسوز مراقب گفته‌هایش هست و هنگامی که با همسرش صحبت می‌کند کلمات را با آرامش به زبان می‌آورد. وقتی همسرش با عصبانیت حرف می‌زند، او را با کلمات ملایم و عاشقانه خلع سلاح می‌کند.

«زهرا رستگار مقدم» کارشناس ارشد فقه و مبانی حقوق می‌گوید: «وقتی مرد‌ها احساسی شوند، فکر می‌کنند اورست را فتح کردند، با حرف‌های زیبا بمب بارانشان کنید. 

وقتی از احساسات خوبشان تعریف شود، بازدهی محبتشان چندین برابر می‌شود. اگر می‌بینید همسرتان روز بدی داشته و بدون دلیل قانع کننده‌ای دنبال دعوا‌های زناشویی می‌گردد، به او بگویید حق دارد که ناراحت و بی‌حوصله باشد. جمله «عزیزم حق با توست» یک روش ساده ولی بسیار مفید برای خلع سلاح طرف مقابل و پیشگیری از دعوا‌های زناشویی بی‌معنی است. بعد از گفتن این جمله همسرتان حرفی برای گفتن ندارد و شما به طور کاملا نامحسوس حرف آخر را زده‌اید.»

*منت گذاشتن ممنوع!

برخی از خانم‌ها یک اخلاق بد دارند و آن منت گذاشتن است. به عنوان مثال هر روز به خاطر خرید جهیزیه، پختن شام و انجام کار منزل، نگهداری بچه‌ها و ... بر سر همسرشان منت می‌گذارند. در حالی که این حرف ها، ناخواسته پایه‌های زندگی‌تان را سست می‌کند. هرگز زندگی را بر اساس منت گذاشتن پایه‌ریزی نکنید، اینکار باعث می‌شود مرد از شما دوری کند و همان اتفاقی بدی که نباید بیفتد، برایتان رقم بخورد. فراموش نکنید زندگی زوجین یعنی اینکه «دیگه ما هر چی داریم به هر دو تعلق دارد» پس نگوییم این مال من است این مال توست...

*از رفتار‌های مردانه پرهیز کنید

اصلی‌ترین دلایل متمایل شدن یک مرد به یک خانم «زنانگی داشتن» اوست. از مدل راه رفتن‌تان تا نگاه کردن و لباس پوشیدن‌تان، همه اینها برای یک مرد مهم است و اگر هر کدام از اینها حالتی مردانه داشته باشد، اصلا خوشایند نیست. مردانه رفتار کردن باعث نمی‌شود یک مرد احساس راحتی بیشتری پیدا کند و کاملا برعکس جواب می‌دهد.

*وقتی کوه‌ها ترک برمی‌دارند!

خانم عزیز هرگز به شوهرتان اهانت نکنید و او را سرزنش نکنید، بلکه برعکس نهایت احترام را برایش قائل باشید و اعمال نیکش را تائید و او را تشویق کنید. وقتی همسرتان درمورد کار، دوستان یا موضوعی صحبت می‌کند، به او توجه کنید. این نشان می‌دهد به نگرانی، علایق و عقاید او احترام می‌گذارید. هیچ چیز بیش از این او را راضی و شاد نمی‌کند.

مرد‌ها مانند کوهی هستند که با بی‌احترامی همسرشان تَرَک برمی‌دارند. رستگار مقدم می‌گوید: «خانمی که به همسرش احترام نمی‌گذارد و او را دست کم می‌گیرد، بدون شک خانه‌اش مثل جهنمی است که پرخاشگری‌ها و ناسازگاری‌های همسرش را با دست‌های خودش به خانه آورده است.»

*دلربایی واقعی این است

امام صادق علیه السلام می‌فرماید: «بهترینِ زنان، زنی است که برای شوهرش خوشبو باشد.» زنی که برای همسرش خودش را آرایش و زیبا می‌کند. اما در هر چیزی توجه به افراط و تفریط مهم است و خانمی که همه کار‌ها را رها کرده و فقط به پوشش و آرایش و عشوه و ناز کردن پرداخته این خانم دلربا نیست، بلکه نوعی تنبلی و فرار از مسئولیت است. خانمی دلربایی دارد که مدیریت زندگی و اهمیت دادن به ظاهر را با هم انجام دهد.

*همسرتان آدم آهنی نیست

جمله‌ای که باید همواره ورد زبان‌تان باشد، تشکر از همسر است. وقتی همسرتان کار‌های مردانه‌اش را انجام می‌دهد، پیش خودتان نگویید به وظیفه‌اش عمل کرده و نیازی به تشکر نیست. فکر نکنید مردتان به خاطر دست‌های قوی و توانایی‌های مردانه‌اش نیازی به شنیدن تشکر ندارد. در ازای هر قدمی که برای شما و زندگی مشترک‌تان برمی‌دارد، از او تشکر کنید. به او نشان دهید که متوجه هستید برای شما چه کار‌هایی انجام می‌دهد. 

رستگارمقدم می‌گوید: «جملات ساده‌ای مانند «ممنون که مرا صبح‌ها تا ایستگاه اتوبوس می‌رسانی» و «متشکرم که با تمام خستگی‌ات، خرید‌های خانه را انجام می‌دهی»، برای او بسیار انرژی بخش خواهد بود. یا مثلا همسرتان با کلی خستگی از کار و فعالیت روزانه به خانه می‌رسد خانم محترم و با درایت؛ توقع نداشته باشید که همسرتان همه خستگی‌هایش را پشت در بگذارد. همسرتان آدم آهنی نیست، خانه‌ای که شما بانوی آن هستید، بهترین مکان به آرامش رسیدن است، اجازه بدید کمی تجدید قوا کند بعد می‌توانید مسائل و مشکلات خودتان را آن هم با سیاست‌های خاصی برایش مطرح کنید.»

*مامان بازی ممنوع!

برخی از خانم‌ها مثل بچه‌ها دائما به مرد هرچیزی را گوشزد می‌کنند و مدام مثل یک مادر به همسرش «بُکن و نکن» می‌کند. مثلا زنگ می‌زند به همسرش، به او می‌گوید: «دخترمان داره تعطیل میشه، دم در مدرسه‌اش منتظرش نگذاری‌ها، یا خانوم رفته مسافرت زنگ میزنه به مرد میگه ۹ شب یادت نره اشغال را دم در بزاری ها. یا به او می‌گوید یادت باشه بری حموم یا یادت باشه فلان کار را بکنی و…دقیقا مثل بچه‌ها. درحالی که یک خانم با سیاست در رفتارهایش رعایت می‌کند که مادرِ شوهرش نباشد.

*سرزنش و سرکوفت؛ آفت زندگی

یکی از رفتار‌های مخربی که اثرات زیان‌آور و جبران‌ناپذیری بر روابط بین همسران جوان به خصوص در دوران عقد دارد، سرزنش و تحقیر و خرد کردن شخصیت یکدیگر است: «صد بار گفتم این کار رو نکن، گوش نکردی حالا بکش، تو همینی دیگه، می‌دونستم این جوری میشه، بفرما اینم نتیجه هنر جناب‌عالی.» 

کارشناس ارشد فقه و مبانی حقوق می‌گوید: «اگر همه ما می‌توانستیم گاهی خود را به جای طرف مقابل‌مان بگذاریم، شاید خیلی از مشکلات و مسائل لاینحل زندگی هرگز اتفاق نمی‌افتاد. سرزنش و سرکوفت زدن به یکدیگر یکی از بزرگ‌ترین آفت‌های زندگی زناشویی به شمار می‌رود.»

*این ۵ ویژگی از شما بهترین می‌سازد

از منظر امام رضا علیه السلام بهترین زن، پنج ویژگی دارد: «آسان‌گیر؛ نرم‌خو؛ موافق و همراه؛ هر وقت شوهرش خشمگین شود، خوابش نبرَد تا وقتی که شوهر از او رضایت پیدا کند؛ هر موقع شوهرش بیرون برود، از خانه و خانواده‌اش در نبود او مراقبت کند. اینطور زنی، یکی از مأموران خداست و مأمور خدا ناامید نمی‌شود…» 

در این گزارش چند نکته درگوشی برای خانم‌های خانه آوردیم تا هرچند ناچیز در بهتر شدن زندگی کمکی کرده باشیم؛ این قبیل گزارش‌های همسرانه را در ادامه بیشتر برایتان روایت می‌کنیم.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حمایت قاطع ۵۰۰ گروه تبلیغی از نیروی انتظامی و طرح نور
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • دلیل اهتمام امام صادق(ع) به فعالیت‌های علمی و شاگردپروری
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • خواب جدید داعش برای طرفداران ؛ به افغانستان بیایید !
  • داعش فراخوان داد/ به جای فلسطین در افغانستان جهاد کنید!
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • رفع مشکلات ثبتی ۳۰ ساله به همت ۲۰ گروه جهادی در استان یزد