Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نادر توکلی، با اشاره به اینکه ۲۵۰ نفراز افراد سالم در منطقه ۱۸ تست پی سی آر داده اند که ۹۵ تست مثبت اعلام شده است، افزود: این امر نشان می‌دهد که تماس با فرد آلوده هفت تا ۱۰ روز بعد وارد فاز وایرال می‌شود.

وی با اشاره به افزایش بودجه برای انجام تعداد تست‌های بیشتر، گفت: اقدام به انجام تست از افرادی نمودیم که یکی از اعضای درجه یک خانواده آنها مبتلا به کووید ۱۹ بود و چون دقت پی سی آر اکنون ۶۵ درصد است، لذا از این ۲۵۰ نفر می‌توان گفت که ۱۵۰ نفر آلوده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توکلی با اشاره به اینکه بیشترین شیوع در جمع‌های خانوادگی و دورهمی ها مشاهده می‌شود، افزود: اگر پروتکل‌ها رعایت و دورهمی ها حذف شود، بیشترین تأثیر را در کنترل بیماری دارد.

وی ضمن بیان مشکلات ناشی از بحران کووید ۱۹ برای کادر پزشکی، ادامه داد: ترکیب توزیع بیمار برای مدیریت در تهران متوازن شده است به طوری که ۳۵ تا ۳۷ درصد بیماران کرونایی را بخش دولتی، ۳۰ تا ۳۳ درصد بخش خصوصی و ۳۰ درصد هم نهادهای عمومی غیردولتی مثل نیروهای مسلح و تأمین اجتماعی پوشش می‌دهند.

توکلی با اشاره به اینکه در تهران بالغ بر ۷ هزار بیمار کرونایی نیازمند بستری بودند، اظهار کرد: توسعه اورژانس و بهره مندی از متخصصان طب اورژانس در مدیریت درمان کمک کننده بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اظهار تأسف از اینکه رشته طب اورژانس مغفول واقع شده است، ادامه داد: اقبالی برای انتخاب این رشته وجود ندارد که این امر در دراز مدت مشکل ساز خواهد بود و نوع نگاه سازمان نظام پزشکی به عنوان خانه صنفی پزشکان برای ما مهم است و بخشی از توانمندی‌های حوزه رشته ما برای تعاملات آموزشی کمک کننده بوده و می‌تواند ارزش افزوده ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: درآمدها یک چهارم شده و مالیات‌ها افزایش داشته است و در بهترین حالت اگر کارکرد یک همکار متخصص طب اورژانس در بیمارستان ۸۰ میلیون باشد در نهایت آنچه دست پزشک را می‌گیرد ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان خواهد بود که کمر همکاران را شکسته است.

کد خبر 5081542

منبع: مهر

کلیدواژه: نادر توکلی ویروس کرونا بیمارستان ویروس کرونا آمار کرونا دیابت دانشگاه علوم پزشکی ایران سیما سادات لاری پروتکل های بهداشتی زایمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سزارین آلزایمر سعید نمکی کووید 19 واکسن کرونا خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد

حجت الله بیرانوند گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز و در راستای تامین کالا به منظور تنظیم قیمت ها، از ابتدای سال گذشته تا اسفندماه هفت هزار تن برنج و شکر با نرخ مصوب دولتی برای عرضه در بازار عمومی به عاملیت‌های توزیع واگذار و مابقی نیز برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز توزیع شد.

وی اظهار داشت: ۱۲۰ تن شکر برای تهیه زولبیا و بامیه با نرخ هر کیلوگرم درب انبار ۲۵۵ هزار ریال و برای مصرف کننده ۲۸۵ هزار ریال تامین شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان تصریح کرد: قیمت هر کیلوگرم برنج دانه بلند هندی نیز درب انبار ۳۳۰ هزار ریال و برای مصرف کننده ۳۵۰ هزار ریال تعیین شده بود که با توجه به نیازسنجی بازار، مشکل یا کمبودی در تهیه این اقلام اساسی ایجاد نشد.

مصرف ۲۷۴ هزارتن گندم

بیرانوند همچنین تصریح کرد: ۲۷۴ هزار تن گندم طی سال گذشته برای مصارف نان، صنایع و صنوف آرد در لرستان توزیع شده و یک هزار و ۲۷۰ واحد نانوایی لواش، ۵۲۵ واحد نانوایی سنگک، ۴۱ نانوایی تافتون، ۱۴۱ نانوایی بربری و ۳۴ نانوایی ساجی در لرستان فعال است.

بیرانوند با بیان اینکه در حال حاضر قیمت آرد کامل (سبوس دار) آزاد است، ادامه داد: علاوه بر این، قیمت بالای آرد و نان سبوس دار، استقبال نانوایی‌ها را از این ماده غذایی سالم کم کرده است که اداره کل غله و خدمات بازرگانی آمادگی دارد در صورت مراجعه و درخواست نانوایی‌ها برای پخت نان سبوس دار، حمایت‌های لازم را انجام دهد.

وی بیان کرد: از مجموع ۱۳ کارخانه آرد استان حدود ۱۰ واحد برای تولید آرد کامل با سبوس بالا اعلام آمادگی کرده اند، چراکه ماشین آلات آنها به روز و درصد سبوس گیری آنها قابل تنظیم است.

بیرانوند گفت: در صورت تولید عمده، آرد سالم به صورت یارانه‌ای در اختیار نانوایی‌های استان قرار می‌گیرد، بنابراین افزایش سبوس آرد در نانوایی‌ها به منزله افزایش قیمت نان نیست و نان پخت شده با همان قیمت سابق به فروش می‌رسد، چراکه تجربه پخت این نان در استان وجود دارد و تنها باید اقدامات لازم برای آگاهی و افزایش استقبال مردم اجرایی شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان همچنین سرانه مصرف نان در لرستان را ۱۲ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: به طور متوسط ماهانه ۲۵ هزار تن گندم در استان مصرف می‌شود که سه هزار تن سبوس آن گرفته و برای مصرف دام استفاده می‌شود، چراکه سبوس خام مصرف انسانی ندارد، در حالیکه می‌توان با سبوس گیری کمتری از آرد نانوایی، به ارزش غذایی نان‌های تولیدی اضافه کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند