Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «مختار الموسوی» عضو کمیسیون روابط خارجی پارلمان عراق گفت: شکایت هایی به کمیسیون روابط خارجی پارلمان درباره بازداشت برخی اتباع این کشور در امارات رسیده است و تا این لحظه در تلاش برای درک حقیقت و علت بازداشت هستیم.

وی افزود: از وزارت خارجه می خواهیم که برای روشن شدن ابهامات موضوع و علت بازداشت و فراهم کردن تماس با بستگان بازداشت شدگان فوری وارد عمل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الموسوی تصریح کرد: اگر صحت اطلاعات و شکایت‌های مربوط به بازداشت عراقی ها تایید شود، پارلمان موضع‌گیری خواهد کرد. درحال حاضر بدنبال این هستیم که جزئیات بیشتری روشن شود؛ خصوصا که این عمل همزمان باتصمیم برای توقف اعطای روادید به عراقی ها برای ورود به امارات شده است و این تصمیم باید فوری با مقابله به مثل عراق رو به رو شود.

پیش از این، یک مسؤول وزارت خارجه عراق در بغداد به پایگاه خبری «العربی الجدید» گفته بود که این وزارتخانه، اطلاعاتی مبنی بر اقدام مسؤولان اماراتی در بازداشت تعدادی از اتباع این کشور دریافت کرده است.

«حسن علی» دیگر نماینده پارلمان عراق نیز خواهان مقابله به مثل با امارات و توقف صدور روادید برای ورود اماراتی ها به عراق شد.

وی تصریح کرد: تصمیم امارات در ممنوعیت ورود عراقی ها و توقف صدور روادید تاسف بار است و دولت باید مقابله به مثل کند.

این نماینده افزود: دولت باید سفیر امارات در بغداد را فرا خوانده و یادداشت اعتراض آمیزی در این خصوص تسلیم وی کند.

وی تاکید کرد که این تصمیم امارات در قبال عراقی ها غیرمنتظره و غیرمنطقی است.

«عامر الفایز» نماینده ائتلاف «الفتح» پارلمان عراق نیز این اقدام امارات را در راستای عادی سازی اخیر روابط این کشور با رژیم صهیونیستی ارزیابی کرد و گفت: امارات مدعی شده است که تصمیمش برای توقف صدور روادید به بسیاری از کشورها از جمله عراق برای پیشگیری از شیوع کرونا بوده است اما این تصمیم شامل اکثر کشورهایی شده است که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را رد می کنند و به مسئله فلسطین اعتقاد راسخ دارند.

وی افزود: این اطلاعات نشان می دهد که تصمیم امارات در چارچوب عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گرفته شده است لذا دولت عراق باید موضعی رسمی در این باره بگیرد و سکوت نکند زیرا این تصمیم مردود و اهانت به عراق و عراقی ها است.

«کریم المحمداوی» دیگر نماینده ائتلاف الفتح عراق نیز از وزارت امور خارجه عراق خواست تا سفیر امارات را احضار و اعتراض خود را به این کشور اعلام کند.

وی گفت: سکوت وزارت خارجه عراق در این باره تعجب انگیز است و دولت باید واکنشی فوری بگیرد زیرا این تصمیم امارات توجیه ناپذیر است.

المحمداوی تاکید کرد: تصمیم امارات نادیده گرفتن و تعدی به حاکمیت عراق است.

اداره مهاجرت امارات متحده عربی در بحبوحه عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با انتشار بخشنامه ای، صدور روادید برای شهروندان ۱۳ کشور عمدتاً مسلمان از جمله ایران، عراق، سوریه و سومالی را تا اطلاع بعدی متوقف کرد.

برچسب‌ها ابوظبی پارلمان مصطفی الکاظمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابوظبی پارلمان مصطفی الکاظمی ابوظبی پارلمان مصطفی الکاظمی اخبار کنکور رژیم صهیونیستی مقابله به مثل تصمیم امارات پارلمان عراق صدور روادید عادی سازی عراقی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو خواهان طولانی‌شدن جنگ و گسترش آن در منطقه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «محمد الهندی» معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سخنانی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پس از گذشت ۲۰۰ روز از آغاز جنگ در تحقق اهداف اعلامی خود ناکام بوده و شکست خورده است.

الهندی افزود: دشمن صهیونیست ناچار است در برابر این شکست راهبردی به روشی دیگر رفتار کند. اگر نیروهای اشغالگر در غزه بمانند یک جنگ فرسایشی در این باریکه رخ خواهد داد.رفح برای مقاومت با خان‌یونس یا شمال نوار غزه فرقی نخواهد داشت. ورود نیروهای اشغالگر به رفح بحران داخلی اشغالگران را حل نمی‌کند. نتانیاهو گزینه ورود نیروهایش به رفح را به عنوان تصویری از پیروزی مطرح می‌کند. نتانیاهو خواهان به درازاکشیده‌شدن جنگ و وقت‌کشی است و تلاش می‌کند جنگ منطقه‌ای رخ بدهد.

الهندی گفت: مقاومت در گفت‌وگوها از خود نرمش نشان داد، اما مشکل از موضع اشغالگران و آمریکا سرچشمه می‌گیرد. اشغالگران از هفتم اکتبر برای ارتکاب جنایت و تسلیح شهرک‌نشینان سواستفاده می‌کنند.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین افزود: سخن از کشور فلسطین آن چنان که در توافق اسلو آمده یک فریب بزرگ است. هیچ طرحی در خصوص برپایی کشور فلسطین وجود ندارد.

الهندی ادامه داد: مواضع کشورهای عربی در قبال غزه به یک شکل نیست. کمک‌ها در رفح موجود است، اما متاسفانه کشورهای عربی به دلیل مخالفت دشمن صهیونیست نمی‌توانند آن‌ها را وارد نوار غزه کنند.

کد خبر 6088121

دیگر خبرها

  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • روزی که رژیم بعث عراق به کاربرد سلاح‌های شیمیایی محکوم شد
  • پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد
  • فرهاد مجیدی تصمیم نهایی را گرفت: در امارات می‌مانم!
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا / تاکید بر تحریم های بیشتر ایران
  • نتانیاهو خواهان طولانی‌شدن جنگ و گسترش آن در منطقه است
  • تصمیم مهم اردوغان درباره رژیم صهیونیستی ؛ روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • سرنوشت قایدی در فصل آتی | بازگشت ستاره در گروی تصمیم یک نفر
  • نرخ دینار عراق، درهم امارات و سایر ارزها، امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳