Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کلیک، پس از به تعویق افتادن شانزدهمین ماموریت استارلینک در روز یکشنبه، کمپانی اسپیس ایکس اکنون راکت فالکون9 را نیز به فضا پرتاب کرده تا شمار ماهواره های استارلینک را به 955 برساند.
مستقر کردن 60 ماهواره در مدار در واقع هفتمین ماموریت راکت تقویت کننده فالکون9 است. این راکت روز سه شنبه مورخ 24 نوامبر از پایگاه هوایی کیپ کارناوال به فضا پرتاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدین ترتیب اسپیس ایکس تنها هشت ماموریت تا پایان فاز اول پروژه خود، یعنی استقرار 1440 ماهواره بر فراز کره خاکی فاصله دارد.
این ماهواره ها در ارتفاع 340 مایلی (550 کیلومتری) از سطح زمین در حال گردش هستند. هدف اسپیس ایکس، پوشش جهانی شبکه در سال آینده است. جالب آنکه در فاز دوم، ماهواره های استارلینک در ارتفاع 621 مایلی (بیش از 1000 کیلومتر) مستقر خواهند شد.  
اسپیس ایکس ماه گذشته نسخه آزمایشی Better Than Nothing را در مناطق روستایی و دور افتاده نواحی شمال آمریکا و همچنین مناطق جنوبی کانادا راه اندازی کرد. نتایج نشان می دهند که سرعت دیتای استارلینک بین 50 تا 150 مگابیت بر ثانیه و تاخیر آن بین 20 تا 40 میلی ثانیه است. نکته قابل توجه آن است که هیچ یک از ساکنان نقاط دور افتاده آمریکا تا به حال چنین سرعتی را تجربه نکرده اند. البته اسپیس ایکس گفته که با استقرار ماهواره های بیشتر در فضا، احداث پایگاه های زمینی و توسعه نرم افزارهای مربوط به شبکه، می توان این تاخیر را به طور قابل توجهی کاهش داد. کین تایس، مهندس ارشد اسپیس ایکس گفته که تاخیر استارلینک تا تابستان 2021 به 16 الی 19 میلی ثانیه خواهد رسید.
کلیه سلول های موجود در ایالات متحده و کانادا در عرض جغرافیایی 43 درجه و 53 درجه قرار گرفته اند. اما ظاهرا امکان دسترسی به سرویس استارلینک در برخی مناطق وجود ندارد. با استقرار ماهواره های بیشتر در مدار، سلول های بیشتری در دسترس قرار می گیرند. طبق گفته های تایس، شرکت در ژانویه و فوریه 2021 برنامه آزمایشی خود را به طور عمده ای گسترش خواهد داد.  
افراد حاضر در این برنامه باید علاوه بر خریداری دیش ماهواره و مودم/روتر به ارزش 499 دلار، مبلغ 99 دلار دیگر را به صورت ماهانه و به عنوان حق اشتراک به شرکت اسپیس ایکس بپردازند. ترمینال استارلینک به محض روشن شدن نمی تواند موقعیت مکانی ماهواره ها را شناسایی کند. در عوض دیش ماهواره به صورت خودکار، فضا را طی چند میلی ثانیه اسکن کرده و در راستای ماهواره بالای سرش قفل می شود؛ حتی اگر ماهواره با سرعت 17500 مایل در ساعت در حال گردش باشد.
در حال حاضر هیچ محدودیتی برای استفاده از سرویس بتا وجود ندارد. با این وجود مهندسان اسپیس اکس گفته اند که شرکت به منظور پیشگیری از سوء استفاده های شخصی و سازمانی، اقدامات متعددی را انجام می دهد. 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ماهواره فضا راکت اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد

از هیچ کس پنهان نیست که ایلان ماسک جزء طرفداران دکمه بلاک نیست. اکنون ایکس (X) در حال تغییر نحوه عملکرد بلاک‌ها بر روی پلتفرم خود است، اگرچه در حال حاضر آرزوی ماسک برای حذف کامل این قابلیت برآورده نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) قابلیت مشاهده پاسخ‌ها را هنگام بلاک تغییر می‌دهد. پیش از این، یک کاربر می‌توانست شخصی را در ایکس مسدود کند و همچنان به پست‌های او پاسخ دهد و شخصی که مسدود شده بود نمی‌توانست آن پاسخ‌ها را ببیند یا بداند شخصی که او را مسدود کرده با پست‌هایش تعامل دارد. اکنون این مورد تغییر می‌کند تا کاربران بتوانند پاسخ‌های مستقیم را ببینند، حتی اگر شخصی که آن را پست کرده، کاربر را مسدود یا بلاک کرده باشد. در پستی از گروه مهندسی ایکس، این شرکت گفت که این تغییر بخشی از تعهد مداوم ما به همسو کردن قابلیت بلاک با اصول ما به عنوان یک میدان عمومی شهری است.

به نقل از انگجت، این پست همچنین اشاره کرد که ممکن است تغییرات بیشتری در بلاک‌ها ایجاد شود که یکی از پرکاربردترین قابلیت‌های ایمنی در این سرویس است. این شرکت گفت: هدف ما این است که به کاربران اجازه دهیم، تجربه خود را کنترل کنند و در عین حال دید عمومی پست‌ها را حفظ کنند. به نظر می‌رسد که این با نظرات قبلی ماسک مطابقت دارد که در موارد متعدد گفته بود که قابلیت بلاک در معرض دید عموم معنی ندارد و بلاک به عنوان یک قابلیت به جز در پیام‌های مستقیم، حذف می‌شود.

تیم مهندسی ایکس در پستی اینگونه توضیح داد: ما در حال ایجاد تغییراتی در نحوه عملکرد بلاک هستیم.

اگر کاربری که شما را مسدود کرده، به یکی از پست‌های شما پاسخ دهد، اکنون می‌توانید پاسخ او را ببینید. این تغییر به شما امکان می‌دهد هر محتوای بد احتمالی را که قبلا نمی‌توانستید مشاهده کنید، شناسایی و گزارش دهید و این از حساب شما و یکپارچگی کلی پلتفرم ما محافظت می‌کند.

این تلاش‌ها بخشی از تعهد مستمر ما به همسو کردن قابلیت بلاک با اصول ما به‌عنوان یک میدان عمومی شهری است. هدف ما این است که به کاربران اجازه دهیم تجربه خود را کنترل کنند و در عین حال دید عمومی پست‌ها را حفظ کنند.

در حال حاضر، تغییرات در مسدود کردن آنقدرها هم شدید نیست. در واقع، حتی ممکن است توسط برخی از کاربرانی که خواهان دید بیشتر در مورد آنچه مردم در مورد آنها در پلتفرم می‌گویند، هستند، استقبال شود. اما این واقعیت که ایکس شروع به تغییر نمایان شدن محتوای مسدود شده قبلی کرده نیز می‌تواند نشانه تغییرات مهم‌تری باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!