Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه گفت: دورنمای مذاکرات درباره کنترل تسلیحات با توجه به اوضاع کنونی در آمریکا نامشخص است، روابط مسکو با اتحادیه اروپا به دلیل رفتارهای خصمانه پیچیده شده و تلاش غربی‌ها برای کنترل سازمان‌های بین‌المللی قابل قبول نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در پایان سفر خود به مینسک، به همراه "ولادیمیر مکی" وزیر خارجه بلاروس، اعلام کرد که مقامات مسکو درک نمی‌کنند که اکنون چگونه می‌توان با دولت "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری فعلی ایالات متحده در خصوص مسائل مربوط به کنترل تسلیحات مذاکره جدی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

لاوروف گفت: «من نمی‌دانم اکنون با دولت ترامپ چگونه ممکن است درباره روند آتی کنترل تسلیحات به طور جدی به توافقی برسیم. ما نمی‌دانیم دولت بعدی آمریکا به چه صورت خواهد بود، مواضع آن چگونه است. برای اینکه آنها هنوز نتایج نهایی انتخابات را اعلام نمی کنند. با این وجود روند انتقال و آشنایی با افراد آن آغاز شده است. اکنون باید ببینیم که سرانجام و پس از 21 ژانویه، چه ارزیابی‌هایی در ذهن کسانی که سیاست ایالات متحده در قبال ثبات راهبردی را برعهده خواهند داشت، شکل می گیرد.»

وزیر خارجه روسیه در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران تأکید کرد، این کشور با مشارکت چین در مذاکرات چندجانبه درباره خلع سلاح مخالفت نخواهد کرد، اگر خود مقامات پکن با این مسئله موافقت کنند.

وی توضیح داد: «اگر و زمانی که آمریکایی‌ها چین را برای پیوستن به مذاکرات چندجانبه در این زمینه متقاعد کنند، ما هیچ اعتراضی نخواهیم کرد. ما آمادگی داریم در این مذاکرات شرکت کنیم، اگر جمهوری خلق چین داوطلبانه با این امر موافقت کند، اما البته ما قصد نداریم مقامات پکن را به جای آمریکایی‌ها برای این کار متقاعد کنیم.»

لاوروف تأکید کرد: «"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه بارها گفته است که روسیه مخالفتی در برابر این مسئله نخواهد داشت، ولی تصمیم گیری در این باره با خود چینی‌هاست. اگر چین، با توجه به اینکه زرادخانه هسته‌ای این کشور به مراتب کمتر از زرادخانه‌های مسکو و واشنگتن است، علاقه‌ای نداشته باشد به مذاکره با روسیه و ایالات متحده بپیوندد، ما به این موضع گیری احترام می گذاریم.»

وی در عین حال ادامه داد، اگر یک قالب چندجانبه در زمینه مسئله خلع سلاح در مذاکرات کنترل تسلیحات ایجاد شود، فدراسیون روسیه اصرار خواهد داشت که هم فرانسوی‌ها و هم انگلیسی‌ها به آن بپیوندند.

انتقاد از رفتار خصمانه برخی کشورهای اتحادیه اروپا در برخورد با روسیه

سرگئی لاوروف در بخش دیگری از این کنفرانس مطبوعاتی یادآور شد که روابط بین روسیه و اتحادیه اروپا چندان آسان نیست و دلیل آن عدم همکاری و اغلب رفتارهای غیردوستانه تعدادی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است که باعث تصویب تصمیمات در کل اتحادیه اروپا می‌شوند. کنند"

رئیس دستگاه دیپلماسی خارجی روسیه گفت که اکنون مسکو به چگونگی برخورد با ساختارهای اتحادیه اروپا فکر نمی‌کند، ولی می خواهد درک کند آیا تعامل با آنها اصلا ارزش دارد یا خیر. وی افزود: «بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا قادر به ترک "عادت متکبرانه گفت‌وگو با دیگران از موضع قدرت" نیستند و همین مسئله مانع از برقراری مجدد مذاکرات برابر است.»

وی همچنین با اشاره به اینکه روسیه نگران تلاش غربی‌ها برای برقراری کنترل بر سازمان‌های بین المللی و "خصوصی سازی" دبیرخانه‌های آنها است، ادامه داد: «وقتی این تلاش به نتیجه نمی‌رسد، آنها سعی می کنند تا "توافق بین خود" را جایگزین کار جمعی در قالب‌های جهانی کنند، جایی که همه کسانی که با خط مشی "غرب" موافق هستند تصمیماتی اتخاذ می‌کنند که سپس به صورت حکم چندجانبه و لازم الاجرا اعلام می‌شود.

لاوروف همچنین تأکید کرد که دولت بلاروس از میانجیگری ساختارهای بین المللی برای حل و فصل اوضاع سیاسی در این کشور حمایت خواهد کرد، البته در صورتی که هدف آن آنها کمک به رفع بحران داخلی در بلاروس باشد و نه تغییر دولت فعلی آن. وی یادآور شد که مینسک و مسکو بر لزوم تقویت روابط بین دو کشور هم عقیده بوده و طرف بلاروسی برای این امر آماده است.

ریابکوف: دولت ترامپ قصد تمدید پیمان استارت-3 را نداردلاوروف: نظامیان ترکیه در قره باغ حضور نخواهند داشت/ مسکو نگران پیمان استارت استریابکوف: آمریکا همچنان برای تمدید پیمان استارت شروط مضاعف می‌گذارد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار روسیه سرگئی لاوروف اخبار آمریکا اخبار روسیه سرگئی لاوروف بین المللی کنترل تسلیحات اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد

روسیه پیش‌نویس قطعنامه تحت حمایت آمریکا و ژاپن که خواستار عدم توسعه تسلیحات هسته‌ای جهت استقرار در فضا می‌شد را وتو کرد.

به گزارش ایسنا، سیزده عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس رای مثبت داده و چین تنها کشوری بود که به آن رای ممتنع داده بود.

پیش از به رای گذاشته شدن این پیش‌نویس، چین و روسیه خواستار اعمال اصلاحاتی در آن شده بودند که خواستار ممنوعیت قرارگیری هرگونه سلاحی در فضا می‌شد.

این اصلاحیه با هفت رای موافق، هفت رای مخالف و یک رای ممتنع نتوانست به تصویب برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • طالبان: تلاش کابل-مسکو می‌تواند جلوی تهدیدات را بگیرد
  • خودداری ارمنستان از شرکت در نشست امنیتی در روسیه
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران