Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-07@04:22:41 GMT

عرضه نمونه صنعتی اتوبوس برقی تا پایان امسال

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۱۹۰۶۸

عرضه نمونه صنعتی اتوبوس برقی تا پایان امسال

تین نیوز

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی، حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از عرضه نمونه صنعتی اتوبوس برقی تا پایان سال جاری خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، منوچهر منطقی با اشاره به اقدام ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی، حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی در زمینه توسعه اتوبوس و موتورهای برقی در کشور، افزود: ستاد توسعه حمل‌ونقل پیشرفته در راستای توسعه حمل‌ونقل هوشمند، پروژه‌های هوشمندی را طراحی کرده که با استفاده از ظرفیت توانمندی‌ شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی کشور، این پروژه‌ها را اجرایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توسعه موتورهای برقی در حال پیگیری است، اظهار کرد: علاوه بر آن نمونه صنعتی اتوبوس‌های برقی تا انتهای سال جاری ارائه خواهد شد.

منطقی، توسعه و رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و شبکه‌سازی میان نهادهای دولتی مرتبط در زمینه ایجاد محیط زیست سالم و هوای پاک و کاهش مصرف سوخت و آلاینده‌های هوا را از اهداف اجرای این پروژه‌ها نام برد و یادآور شد: بر این اساس در پروژه‌های تعریف‌شده به بومی‌سازی فناوری‌ها توجه ویژه‌ای شده است؛ چرا که یکی از چالش‌های کشور این است که با افزایش تحریم‌ها، دسترسی به سامانه‌ها و ماژول‌های "های‌تک" بسیار سخت می‌شود.

دبیر ستاد توسعه حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی با اشاره به اقدامات این ستاد در حوزه حمل‌ونقل هوشمند، با تاکید بر اینکه این بخش دارای ارکان متعددی است، خاطر نشان کرد: یکی از ابعاد شهر هوشمند، حمل‌ونقل هوشمند و پیشرفته است و این امر محقق نخواهد شد، مگر آنکه همه دستگاه‌های دولتی ذی‌ربط در کنار توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان همکاری داشته باشند.

وی اجرای پروژه اتوبوس برقی شهری را در این راستا عنوان کرد و یادآور شد: این پروژه با همکاری دانشگاه تهران و با همراهی شهرداری تهران و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف شده است. در این طرح به دنبال طراحی اتوبوس تمام برقی با قوای محرکه کاملا بومی و ایرانی هستیم.

منطقی، طراحی و ساخت "خودروهای برقی" و "موتورسیکلت هیبریدی" را ضرورت‌های کشورها دانست و اظهار کرد: برقی‌سازی خودروها و استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه حمل‌ونقل می‌تواند به کاهش آلایندگی محیط زیست و مصرف سوخت کمک کند؛ از این رو خودروهای برقی، فناوری آینده است و بسیاری از کشورها حتی کشورهایی که مشکل آلودگی هوا ندارند، به سمت استفاده از خودروهای برقی حرکت کرده‌اند و ما نیز ناگزیر هستیم که به این سمت برویم.

به گزارش ایسنا، در ستاد توسعه حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی در سال ۱۳۸۸ تلاش‌هایی برای تولید اتوبوس‌های هیبریدی شد و به نتایجی هم رسیدند، اما به علت عدم حمایت‌های کافی این طرح رها شد؛ ولی طرح فعلی ساخت اتوبوس تمام برقی است و در آن سعی شده که دو عامل در نظر گرفته شود که یکی از آنها طراحی و ساخت قوای محرکه کاملا بومی است، به گونه‌ای که بیش از ۷۰ درصد از این بخش بومی‌سازی شود تا نیازهای ما به خارج از کشور به حداقل برسد تا در صورت شدت یافتن تحریم‌ها این پروژه متوقف نشود.

محور دوم اجرای این طرح نیز مشارکت جمعی دستگاه‌ها و نهادها است. در طرح اتوبوس هیبریدی یک دستگاه خاص مجری آن بود، ولی طرح اتوبوس برقی در سطح ملی تعریف شده است و اکثر نهادها درگیر این طرح هستند، به گونه‌ای که در این پروژه یکی از شرکت‌های خودروسازی بزرگ کشور مشارکت دارد و برنامه‌ریزی‌ها بر پایه تولید انبوه اتوبوس برقی استوار است.

تا سال ۲۰۲۵ استانداردهای سختگیرانه وضع می شود و بر اساس آن خودروهای احتراقی تولید نخواهد شد و پایه تولید خودرو بر اساس خودروهای هیبریدی (احتراقی-الکتریکی) است و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته از سال ۲۰۳۰ خودروهای احتراقی دیگر تولید نخواهد شد و این امر نشان می‌دهد که فناوری غالب آینده، خودروهای برقی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: منوچهر منطقی اتوبوس برقی ساخت اتوبوس برقی حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی توسعه حمل ونقل خودروهای برقی اتوبوس برقی ستاد توسعه فناوری ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۹۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد

به گزارش خبرآنلاین، رییس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله گفت: ما اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود، باید منتظر باشیم طرح ارایه شود.

مهر در خبری نوشت: مهدی چمران در حاشیه دویست و سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز یک فوریت مصوبه تکمیل طرح آب و فاضلاب شهر بررسی می‌شود، اظهار کرد: برای تمدید این مصوبه یک فوریت ارائه شده است.

وی همچنین تصریح کرد: سامانه پایش مصوبات شورا که پیش از این پایه‌گذاری شده بود و متوقف مانده، به ثمر رسیده و امروز از این سامانه رونمایی شده و در آن کل مصوبات پایش خواهد شد و در دسترس قرار خواهد گرفت. در جلسه امروز گزارش سه ماهه حساب درآمد و هزینه شهرداری نیز ارائه خواهد شد.

چمران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله نیز یادآور شد: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: در منطقه ۱۵ بارندگی بوده و یک کارگر به دلیل تعصب کاری خود در حال بازگشایی نهر برای جلوگیری از سرریز شدن آب بوده که متأسفانه مفقود شده و هنوز پیدا نشده است. باید چنین اقداماتی با دقت صورت بگیرد و برنامه‌ریزی از قبل انجام شده باشد تا حادثه‌ای رخ ندهد.

چمران با بیان اینکه قراردادها منع انتشار داشته و هرکسی درخواست داشته قرارداد را تحویل گرفته است، گفت: قرارداد مشکلی ندارد و هریک از اعضا بخواهند در دسترس آنها قرار خواهد گرفت. وزارت امور خارجه، بانک مرکزی و دیگر بخش‌ها قرارداد را در اختیار دارند. چنین قراردادی در سال ۹۶ نیز وجود داشته و مورد خاصی ندارد. در ساخت واگن‌ها تکنولوژی به کشور وارد می‌شود و این تفاوتی مترقی است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902958

دیگر خبرها

  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • آغاز اولین فروش خودروهای برقی از امروز
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد
  • قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین منع انتشار داشته است
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها