Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل طاهرخانی گفت: در شهرستان قزوین با مدیریت فرماندار و دانشگاه علوم پزشکی ۴۷ منطقه در معرض خطر و قرمز شناسایی شده که در هر منطقه یک مسئول مشخص شده و شش گروه مراقبتی به صورت آماده باش هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ ابوالفضل طاهرخانی،معاون هماهنگ کننده سپاه استان قزوین در جلسه ستاد مقابله با کرونا در استان قزوین که  ظهر روز(پنج شنبه) در استانداری قزوین برگزار شد، با اشاره به تمهیدات سپاه استان برای قرارگاه شهید سلیمانی اظهار کرد: براساس دستورالعملی که از مرکز به استان ابلاغ شد در اولین بازه زمانی و در کوتاه‌ترین فرصت با تدبیر و ریاست استاندار، قرارگاه شهید سلیمانی در استان شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ کننده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین افزود: تعامل نزدیک بین مجموعه سپاه و دانشگاه علوم پزشکی در خصوص سازماندهی طرح محله محور که مد نظر این طرح و قرارگاه بود و مشخص کردن مناطق آسیب‌پذیر برای قطع زنجیره کرونا به خوبی در استان شکل گرفت.

وی بیان کرد: جلسات هماهنگی بین مجموعه مسئولین به ریاست استاندار و هماهنگی فرمانداران شهرستان‌ها برگزار و تقسیم کار صورت گرفت؛ در استان طوری برنامه‌ریزی کردیم که از ظرفیت دستگاه‌های دیگر اجرایی نظیر هلال احمر هم برای تقویت این طرح استفاده کنیم.

طاهرخانی گفت: خوشبختانه این طرح با پشتیبانی و هماهنگی‌های لازم انجام شد؛ در سطح استان 74 حوزه مقاومت برای اجرای این طرح توجیه شدند و جلسات آموزشی برای آن‌ها به همکاری نیروهای بهداشت استان برگزار شده است.

این مقام مسئول ابراز کرد: خوشبختانه این طرح عملیاتی شده و بیش از 600 پایگاه مقاومت استان نسبت به این طرح آموزش‌های لازم را گذرانده‌اند و در برخی شهرستان‌ها مانند آبیک و تاکستان پیشرفت قابل توجهی داشته‌ایم که با راه‌اندازی بیش از 110 پایگاه مقاومت آغاز به کار کرده‌اند.

از 15 مجلس عروس و عزا در تاکستان جلوگیری شد

وی عنوان کرد: در این طرح با توجه به دستورالعمل کشوری در بحث قرنطینه معکوس، بیماریابی، مسائل امربه معروف و چارت سلامتی که در شهرستان‌ها، روستاها و بخش‌ها راه‌اندازی شده توفیقات فراوانی داشتیم.

طاهرخانی تصریح کرد: در شهرستان تاکستان با 110 پایگاه سلامت؛ بیش از هزار و 350 نفر برای رعایت موارد بهداشتی مورد ارشاد قرار گرفته و بیش از 15 مجلس از قبیل عروسی، ختم و تولد با ورود نیروها منحل شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه استان قزوین افزود: مراجعه به درب منازل بیش از 30 خانواده کرونای مثبت جهت قرنطینه نیز از دیگر اقدامات پایگاه‌های مقاومت شهرستان تاکستان است؛ در شهرستان قزوین با مدیریت فرماندار و دانشگاه علوم پزشکی 47 منطقه در معرض خطر و قرمز شناسایی شده که در هر منطقه یک مسئول مشخص شده و شش گروه مراقبتی به صورت آماده باش هستند.

وی ادامه داد: با مشارکت بسیج جامعه پزشکی براساس دستورالعمل وزارت بهداشت؛ یک پزشک، چهار پرستار و 10 بهورز درحالت آماده برای ابلاغیه‌های دانشگاه علوم پزشکی هستند که اقدامات لازم را انجام دهند.

این مقام مسئول ابراز کرد: تشکیل تیم‌های مراقبتی سیار با کمک بسیج دانشجویی در سطح شهر قزوین نیز پیش‌بینی شده که در حال آماده باش هستند؛ توزیع ماسک بین مردم و حضور بسیج در مناطق و اماکن شلوغ به ویژه در بحث بازار، ارشاد صوتی در قالب بلندگوهای سیار که بسیار اثرگذار بوده و در تمام شهرستان‌ها در حال انجام است.

وی یادآور شد: در بحث کمک‌های مومنانه افرادی را که دانشگاه مشخص کرده بود، همکاران ما در حوزه بسیج ورود پیدا می‌کنند و ارائه خدمات برای خانواده‌هایی که به دلیل این بیماری نمی‌توانند از منزل خارج شوند از خدمات دیگری است که توسط بسیج صورت می‌گیرد.

طاهرخانی از راه اندازی مرکز غربالگری سپاه خبر داد و تصریح کرد: بیش از 800 گروه جهادی در سطح استان سازماندهی شده و آمادگی ارائه خدمات و پشتیبانی از افرادی آسیب دیده از کرونا هستند؛ یک ساختمان با قابلیت‌های ویژه در مرکز شهر قزوین در درمانگاه پاکروان جهت انجام اقدامات غربالگری از مدت‌ها پیش کارش را آغاز کرده و از هشت صبح تا 21 شب آماده ارائه خدمات ارائه است.

معاون هماهنگ کننده سپاه استان قزوین در پایان گفت: طرح شهید قاسم سلیمانی به خوبی در قزوین شروع شده و در مسائل پشتیبانی جای نگرانی نداریم اما توقع داریم که از سوی مرکز، مساعدت لازم به خصوص در بحث تجهیزات صورت گیرد اگرچه تاکنون این طرح با حضور استانداری و فرمانداری‌ها به خوبی پیش رفته و امیدواریم بتوانیم پیشرفت قابل توجهی را در ادامه مسیر داشته باشیم.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون هماهنگ کننده سپاه دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین سپاه استان شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح محلات ارتقادهنده سلامت با همکاری استانداری به عنوان ناظر اصلی و ۱۶ ارگان دولتی در ۷ محله در شهرهای بیرجند و قائنات که از سوی وزارت کشور اسامی آنها اعلام شده، اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید شایسته با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است این طرح در مناطق حاشیه‌نشین شهر و به صورت پایلوت انجام شود.

وی گفت: این مناطق در  بیرجند شامل حاجی‌آباد، موسی‌ابن جعفر، کاظمیه، جوادیه و کارگران  و در  شهر قاین شامل محلات خونیکی‌ها و قدی است. به دلیل ارتقای شاخصه‌های بهداشتی و سلامت محور در محلات حاشیه شهر که از این نظر ضعیف‌تر هستند، برنامه‌های سلامت محور برای جلب مشارکت مردم و رفع مشکلات بهداشتی مردم برگزار می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: قرار است در این طرح، کانون سلامت در محلات تشکیل شود. عوامل اجرایی این کانون شامل- هیئت امنا محله در مرکز خدمات جامع سلامت، کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله در پایگاه سلامت وخانه بهداشت ، شورای ارتقای سلامت محله، شبکه نخبگان محله و گروه‌های مردمی سلامت است. 

توزیع بیش از 600 مورد تجهیزات بیمارستانی

سیدمحمد موسوی میرزایی نیز از تجهیز بیمارستان‌های خراسان جنوبی در دو سال گذشته تاکنون به بیش از 600 مورد تجهیزات جدید خبر داد و گفت: در این مدت 70 تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، 22 دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، 31 دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، 564 تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است. در دولت سیزدهم 2 بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 121 نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل هستند، افزود: هم اکنون 65 کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن 211 دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 43 مرکز سلامت شهری، 61 مرکز سلامت روستایی، 71 پایگاه بهداشتی، 326 خانه بهداشت، 85 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 2 پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند. افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود 9 هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • افتتاح مرحله سوم محور نسیم شمال قزوین
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان