Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، بر اساس گزارش منابع رسمی در بیمارستان شهید زارع ساری تست کرونای ۱۰ بیمار ان اعصاب و روان در یکی از بخش های مرکز روانپزشکی این بیمارستان مثبت اعلام شد و اکنون این بیماران در بخش ویژه کرونا که در داخل این بیمارستان پیش بینی شده ، تحت مراقبت قرار دارند و وضعیت جسمی آنها رضایت بخش است.
بر اساس این گزارش ، سایر بیماران اعصاب و روان داخل این بخش که نتایج تعدادی از هم اتاقی هایشان مثبت اعلام شد، در  قرنطینه دو هفته ای قرار گرفته اند تا در صورت بروز علایم به بخش کرونا انتقال یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت و گو با خبرنگار یارنا مثبت شدن تست تعدادی از بیماران بخش اعصاب و روان بیمارستان شهید زارع ساری را تایید کرد.

دکتر سیدعباس موسوی گفت : با توجه به افزایش ظرفیت انجام تست کرونا در استان همزمان با شیوع موج سوم ، تعدادی از بیماران یکی از بخش های سه گانه اعصاب و روان که دارای یکی از علایم سرایت ویروس بودند، تحت تست پی سی آر قرار گرفتند که نتایج تعدادی از آنها مثبت بود.
وی افزود : این بیماران بلافاصله از جمع جدا شدند و به بخش ویژه ای که پیشتر در بیمارستان برای بیماران احتمالی کرونایی راه اندازی شده بود انتقال یافتند و بستری شده اند.

این مسئول گفت : سایر بیماران اعصاب و روانی که در این بخش بستری بودند نیز تحت قرنطینه قرار گرفته اند و باید حدود دو هفته در این وضعیت باشند و چنانچه بیمارانی دارای یکی از علایم ویروس کرونا باشند، جدا می شوند و در غیر این صورت چنانچه هیچ علامتی نداشته باشند از قرنطینه خارج خواهند شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران دلیل افزایش بیماران کرونایی را ناشی از بیشتر شدن انجام تست اعلام کرد و اظهار داشت : با افزایش تست فوری در هفته های آینده ، قطعا آمار بیماران کرونایی بیشتر می شود و این به معنای عملکرد ضعیف درمانگران نباید لحاظ شود و باید به عنوان عملکرد مثتبی که باعث شناسایی افراد دارای علایم و جداسازی آنها از جامعه می شود ، مد نظر قرار گیرد.
دکتر موسوی افزود : به هر حال در شرایط فعلی هم تعداد زیادی از افراد که ویروس کرونا به آنها سرایت کرده بدون داشتن علامت خاصی در جامعه حضور دارند و این افراد می توانند سایر افراد جامعه را مبتلا کنند ولی با افزایش تست گیری کرونایی بخشی از این افراد شناسایی خواهند شد.
وی ادامه داد : در شرایط کرونایی به دلیل محدودیت فضا در بخش های اعصاب و روان شهید زارع ساری، تعدادی از بیمارانی که امکان نگهداری آنها در منزل وجود دارد، پذیرش نمی شوند و بیمارانی که هم اکنون در بخش های سه گانه بستری هستند، بیمارانی هستند که امکان نگهداریشان در منزل وجود نداشته است.
دکتر موسوی گفت : قطعا افزایش تست گیری ، آمار شناسایی بیماران را افزایش خواهد داد و نباید کارکرد مثبت افزایش تست برای شناسایی بیماران کرونایی بدون علامت بازخورد منفی را برای دانشگاه به دنبال داشته باشد، چرا که هر چه شناسایی بیماران بدون علامت با تست بیشتر شود، جامعه به سمت سلامت سازی بیشتر حرکت می کند.
وی در مورد برخی ادعاها پیرامون غیر استاندار بودن بخش اعصاب و روان بیمارستان شهید زارع ساری هم پاسخ داد : از نظر ما نیز بخش اعصاب و روان این بیمارستان استانداردهای لازم را برای نگهداری بیماران اعصاب و روان ندارد و با این رویکرد درخواست ساخت بیمارستان اختصاصی اعصاب و روان به وزارت بهداشت پیشنهاد شده و مورد تایید قرار گرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت  : هم اکنون بیمارستان اختصاصی اعصاب و روان با اعتبار وزارت بهداشت در محوطه بیمارستان شهید زارع ساری در دست ساخت قرار دارد و با تکمیل آن  استاندارد های لازم برای نگهداری بیماران اعصاب و روان نیز فراهم می شود.
تماس چندین باره خبرنگار ایرنا با مدیر مرکز روانپزشکی بیمارستان شهید زارع ساری با وجود هماهنگی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران امکانپذیر نشد و این مدیر بیمارستانی به تماس خبرنگار ایرنا در مورد بررسی وضعیت بیماران پاسخ نداد.
هم اکنون در استان مازندران حدود ۸۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های زیر پوشش دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.

مازندران در زمره استان های با وضعیت قرمز قرار دارد. طبق برآورد وزارت بهداشت در حال حاضر وضعیت سه شهرستان ساری ، آمل و بابل قرمز و ۱۹ شهرستان دیگر هم نارنجی است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا مازندران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیماران اعصاب و روان تعدادی از بیماران وزارت بهداشت افزایش تست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۱۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • ثبت بیش از ۸۴۹ هزار تردد طی تعطیلات اواسط اردیبهشت در محور‌های مازندران
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • کادر تیم پیکان بدنبال استعداد‌های فوتبال مازندران
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری 
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند