Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@04:25:27 GMT

سختگیری صادرات کشاورزی از سوی کشور مقصد است

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۴۴۷۲

سختگیری صادرات کشاورزی از سوی کشور مقصد است

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مهدی قائمیان در جلسه رفع مشکلات صادرکنندگان بندر مرزی آستارا که در سالن اجلاس فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: سخت گیری در صادرات محصولات کشاورزی همواره از سوی کشور‌های مقصد انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه صدور گواهی بهداشت برای این محصولات باید قانونی و با رعایت موازین بهداشتی باشد، ادامه داد: تمامی صادرکنندگان مکلف به رعایت سلامت بهداشت محموله صادراتی خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: اگر این مهم رعایت شود، هیچ بار ترانزیتی از سوی کشور مقصد به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی و سلامت محموله برگشت داده نمی‌شود.

انجام ۸۰ درصد صادرات گیلان از مرز آستارا

عباس صابر، فرماندار شهرستان آستارا در این جلسه خاطرنشان کرد: چرخ اقتصاد کشور از صادرات کالا‌های تولید داخل می‌چرخد.

وی با بیان اینکه صادرکنندگان، سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی با دشمن هستند، ادامه داد: سیاست کلان کشور در سال جهش تولید، حمایت از صادرکنندگان و فعالان واقعی در این عرصه است.

وی با تأکید بر ویژگی‌های منحصر به فرد آستارا، تصریح کرد: این بندر مرزی، یک ظرفیت بزرگ اقتصادی را برای کمک به اقتصاد کشور دارد تا حدی که ۸۰ درصد صادرات استان گیلان از مرز این شهرستان انجام می‌گیرد.

صابر با بیان اینکه آمار فوق مبین اهمیت و لزوم حمایت از صادرکنندگان آستارا است، یادآور شد: برای رفع مشکلات صادرکنندگان کانتینر‌های یخچالی محصولات کشاورزی در خصوص ترخیص بار و صادرات به کشور روسیه، مکاتبات بین المللی با کشور مذکور در جهت تسهیل امور و حمایت از صادرکنندگان صورت پذیرفته است.

وی صادرات را اهرم خنثی کننده تحریم‌های دشمن دانست و اضافه کرد: دشمن باید بداند که تحریم‌های ظالمانه آن‌ها تأثیری بر کاهش مقاومت مردم ندارد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه، صادرکنندگان به بیان مشکلات و موانع موجود در چرخه فعالیت خود پرداختند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی کایلی مور گیلبرت جمعه سیاه محسن فخری زاده پرویز پورحسینی مرز آستارا صادرات کشاورزی گواهی بهداشت قرنطینه سازمان حفظ نباتات کشور محدودیت های کرونایی کایلی مور گیلبرت جمعه سیاه محسن فخری زاده پرویز پورحسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید