Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@07:39:25 GMT

کمبود آهن در کودکان را جدی بگیرید!

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۵۷۳۴

صراط:

نسترن خسروی، فوق تخصص جراحی نوزادان و کودکان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: آهن عنصری است که در متابولیسم تک تک سلول‌های بدن به خصوص مغز دخالت دارد و اگر نوزادی با کم خونی مواجه باشد باید سریعا از طریق مصرف آن مورد درمان قرار گیرد.

او افزود: معمولا اکثر نوزادانی که متولد می‌شوند دچار کم خونی هستند، اما کم خونی در نوزادان نارس بسیار جدی‌تر وشایع‌تر بوده که اگر به موقع درمان نشوند دچار برخی از مشکلات جبران ناپذیری خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خسروی بیان کرد:کم خونی در نوزادان دلایل گوناگونی از قبیل نارس بودن نوزاد، پاره شدن بند ناف، جفت سرراهی، متفاوت بودن گروه خونی دارد. 

علائم کم خونی در نوزادان را بشناسید

این فوق تخصص نوزادان در خصوص علائمی که بیانگر کم خونی در نوزادان است گفت: بی اشتهایی، عدم وزن گیری، مشکلات تنفسی، رنگ پریدگی و زردی از جمله علائمی کم خونی در نوزادان است.

او ادامه داد: نوزادانی که کم خونی دارند، بی اشتها هستند و از آن جایی که جزء از شیرمادر، موادغذایی دیگری را دریافت نمی‌کنند به همین علت ضعیف شده و سیستم ایمنی و دفاعی این دسته از نوزادان مختل می‌شود که در چنین شرایطی بدن کودک آماده ابتلا به بیماری‌های مختلف خواهد شد.

خسروی افزود: برای درمان کم خونی در نوزادان بعد از مراجعه به پزشک و انجام آزمایشات اولیه باتوجه به میزان کمبود هموگلوبین و گلبول‌های قرمز مصرف شربت آهن ویا دیگر مکمل‌های آهن برای نوزاد تجویز می‌شود.

او گفت: همچنین باید توجه داشت کودکانی که به موقع متولد شده اند در دوران جنینی مقدار کافی آهن را از بدن مادر دریافت کرده اند، اما در پایان ۶ ماه مصرف آهن برای این نوزادان نیز مجدد تجویز می‌شود، اما در خصوص نوزادان نارس باید گفت که از همان ابتدا به میزان دوبرابر وزن نوزاد و تا ۲ سالگی باید به مصرف شربت آهن بپردازند. 

این فوق تخصص نوزادان در پایان گفت: عدم توجه به کم خونی در نوزادان می‌تواند عوارض بسیار زیادی ازجمله عوارض مغزی را برای آنان به همراه داشته باشد

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: صراط کم خونی در نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • چند ترفند رانندگی از این خانم یاد بگیرید (فیلم)