Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@20:45:23 GMT

افزایش ۸۰ درصدی ترانزیت خروجی به سمت افغانستان

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۶۲۴۱

افزایش ۸۰ درصدی ترانزیت خروجی به سمت افغانستان

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل گمرک دوغارون گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ترانزیت خروجی کالا از طریق معبر رسمی دوغارون به سمت افغانستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۸۰ درصد افزایش داشته است.

محمد کوه‌گرد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: صادرات کالا نیز در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال قبل تفاوت چندانی نداشته است، ۹۰ درصد کالاهای صادراتی از گمرک دوغارون به مقصد شهر هرات دومین بازار اقتصادی افغانستان منتقل می‌شوند و در مجموع یک سوم کالاهای مورد نیاز بازارهای کشور همسایه از طریق گمرک مرزی دوغارون تامین می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مهم‌ترین کالاهای صادراتی از طریق این معبر رسمی به سمت افغانستان افزود: اهم این کالاها شامل مصالح ساختمانی، سیمان، آهن، فرآورده‌های سوختی و مواد غذایی است.

کوه‌گرد بیان کرد: روزانه بیش از یک هزار دستگاه خودروی ترانزیت از طریق این گذرگاه رسمی وارد و خارج می‌شوند و توسط نیروی انسانی و دستگاه ایکس ری کنترل و پایش می‌شوند.

وی مطرح کرد: فعالیت گمرک دوغارون در ایام شیوع کرونا به دلیل حساسیت اقتصادی کشور تعطیل نشده و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی روند صادرات ترانزیت در حال انجام است و ساعت کاری به دلیل رفع ترافیک خودروهای حامل بار از ساعت هفت صبح الی ۲۲ ادامه دارد.

مدیرکل گمرک دوغارون گفت: روال کار در گمرک ایران همچون سابق بدون مشکل در حال انجام است اما متاسفانه کمبود امکانات در گمرک اسلام قلعه در کشور افغانستان  و همچنین فراهم نبودن زیرساخت‌ها برای پذیرش کامیون‌های ترانزیت مشکلاتی از جمله معطلی رانندگان در مرز دوغارون را به وجود آورده است.

وی در ادامه توضیح داد: اکنون بیش از ۲۰۰ شرکت حمل‌ و نقل و تجاری در مرز دوغارون فعالیت دارند و ۱۰۰ درصد فعالیت گمرکی در مرز دوغارون از طریق سامانه جامع امور گمرکی انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها ترانزيت گمرک دوغارون تایباد گمرک دوغارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مواد معدنی همواره به عنوان نقطه آغازین یک زنجیره تأمین با ارزش در بخش‌های تأمین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ساختمان، بنادر، سدها، فرودگاه‌ها و … محسوب می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی از نظر وجود ذخایر مختلف و متنوع معدنی، یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود؛ به طوری که همواره ذخایر غنی مواد معدنی را به عنوان یک امکان بالقوه در توسعه صنعتی استان در نظر می‌گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در این استان تاکنون ۵۲ ماده معدنی متنوع شناسایی شده است و همواره معادن فلزی استان را رنگین‌کمانی از معادن توصیف کرده‌اند.

وی توضیح داد: آخرین نتایج منتشر شده از نتایج حاصل از اجرای طرح معادن فعال استان در سال ۱۴۰۲ حاکی از آن است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۹ واحد معدنی در استان فعال بوده که از نظرتعداد، ۴.۸ درصد از کل معادن فعال کشور را به خود اختصاص داده و برای هفت هزار و۲۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که سهم ۵.۴ درصدی از کل شاغلان بخش معدنی کشور را در برمی‌گیرد.

فتح‌زاده ابراز داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در بخش معدنی استان، منجر به ایجاد ارزش افزوده‌ای به مبلغ ۱۸۱ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال شده است که با نسبت ۷ درصدی، رتبه ۴ کشوری از کل ارزش افزوده ایجاد شده را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین نتایج نشان می‌دهد نسبت به سال ۱۴۰۰ میزان رشد ارزش افزوده ایجاد شده در معادن فعال استان حدود ۱۳.۷ درصد بوده است.

وی افزود: میزان رشد ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در معادن در حال بهره برداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ برابر ۶۹.۴ درصد بوده که این میزان در آذربایجان شرقی دارای ۲۱۱.۵ درصد رشد بوده است و با ۹ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۷ درصد از کل میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6098239

دیگر خبرها

  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • کسب رتبه نخست گمرک پرویزخان در ترانزیت خارجی
  • گمرک پرویزخان رتبه نخست ترانزیت خارجی از مسیر ایران را کسب کرد
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟