Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@15:31:32 GMT

آلمانی ها چگونه کرونا را کنترل می کنند؟

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۷۰۴۲

آلمانی ها چگونه کرونا را کنترل می کنند؟

ایسنا/قم با توجه به شیوع ویروس کرونا در جهان و درگیر شدن کشورهای مختلف با این بیماری، گویی مردم یک باره از یک دنیا وارد دنیای دیگری شدند که برایشان تازگی داشت و البته تعجب آور و ترسناک بود.

 تقریبا یک سال است که این مهمان ناخوانده و شوم به زندگی روزمره ما راه پیدا کرده و در تمام لحظات چشم از ما برنمی‌دارد و همواره در کمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو بد نیست که در یک نگاه تطبیقی با شیوه برخورد مردم کشورهای دیگر در برابر این ویروس آشنا شویم و بدانیم که آنها چگونه روزهای کرونایی را سپری می‌کنند.
ابراهیم، شهروند ساکن هامبورگ در آلمان، در گفت و گو با ایسنا عنوان کرد: در ایالت هامبورگ محدودیت‌های کرونایی تقریبا از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و می‌توان گفت اکثر مردم محدودیت‌های اعمال شده توسط دولت را رعایت می‌کنند.
وی در پاسخ به این سوال که چقدر محدودیت‌ها توسط مردم جدی گرفته می‌شود افزود: مردم هامبورگ در مکان‌های عمومی و مسقف ملزم به ماسک زدن هستند و می‌توان گفت که حدودا ۹۵ درصد مردم این موضوع را رعایت می‌کنند و به آن پایبند هستند و در صورت تخلف باید جریمه نقدی بپردازند.
ابراهیم درخصوص میزان رسیدگی بیمارستان‌ها به بیماران کرونایی توضیح داد: رسیدگی‌ها واقعا خوب است و اکثر بیماران وقتی به بیمارستان مراجعه می‌کنند با بهبودی به منزل بازمی‌گردند، زمانی هم که بیمار در قرنطینه خانگی باشد مرتب تماس می‌گیرند و احوال او را پیگیری می‌کنند.
وی ادامه داد: هنگامی که در قرنطینه خانگی بودم بخاطر اینکه من انگلیسی صحبت می‌کردم نگران شدند که شاید منظور آنها را به خوبی برای دستورات پزشکی متوجه نشده باشم به همین دلیل با یک پزشک ایرانی من را مرتبط کردند. در کل می‌توان گفت به خوبی شرایط را کنترل کرده‌اند و مردم با دولت هماهنگ هستند.
این شهروند ایرانی ساکن آلمان اظهار کرد: مدارس در هامبورگ دایر هستند و دانش آموزان موظف به حضور در کلاس درس می باشند.  در راستای حفظ سلامتی دانش آموزان در هر کلاس سیستم تهویه هوا نصب شده و همه آنها باید در کلاس ماسک داشته باشند، همچنین اگر دانش آموزی مبتلا یا مشکوک به کرونا باشند تمامی دانش آموزان همکلاسی او بایستی قرنطینه شوند.
وی افزود: در تست‌های کرونا نیز می‌توان گفت تقریبا به راحتی گرفته می‌شود و هرکسی درخواست تست داشته باشد برایش انجام می‌دهند، درخصوص داروهای کرونا هم اطلاع دقیقی ندارم که چگونه در دسترس مردم قرار می‌گیرد اما تا آنجا که اعلام شده می‌دانم توزیع داروهای کرونا ابتدا برای قشر معلمین انجام می‌شود.
ابراهیم عنوان کرد: اغلب کافه‌ها و رستوران‌ها در هامبورگ بسته هستند و فقط برخی از  دکه‌های اغذیه فروشی تعطیل باز می باشند.

وی در پایان گفت: البته لازم به ذکر است که این شرایط برای ایالت هامبورگ است و شاید در ایالت‌های دیگر آلمان شرایط درخصوص محدودیت‌های کرونایی متفاوت باشد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آلمان هامبورگ منطقه قم قرنطینه توان گفت محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • دیپلمات سابق آمریکایی: کابینه اسرائیل روانی است
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آمارهای عجیب برای بالا بردن شبکه سه/ برمودا و شریفی مقدم ۳۰۰ میلیون بار دیده شدند شما چطور آقای فروغی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد