Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی شاهرودی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ظرفیت ذخیره سازی سیلوی بروجرد حدود ۳۰ هزار تن، سیلوی قدیم در میدان آیت آلله بروجردی هشت هزار تن و سیلوی کارخانه آرد نیز ۲۰ هزار تن است.
وی افزود: گندم مورد نیاز کارخانه آرد بروجرد ماهانه از مراکز دیگر نیز با صدور حواله از طرف استان فراهم می‌شود و هیچ کمبود گندم و آرد در سطح شهرستان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اداره غله و خدمات بازرگانی بروجرد بیان کرد: میزان آرد مصرفی بروجرد در بیش از ۳۰۰ واحد نانوایی لواش، سنگک، بربری و فانتزی ماهانه حدود سه هزارو ۷۰۰ تن است.
وی اضافه کرد: درآینده نزدیک کارخانه صنعتی تولید آرد با ۴۵۰میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: همچنین کارخانه آرد استقلال بروجرد با ظرفیت تولیدی ‌۶۰۰ تن آرد نقش مهمی در تامین آرد مورد نیاز شهرستان دارد.
رییس اداره غله و خدمات بازرگانی بروجرد با بیان اینکه کیفیت گندم این شهرستان از کیعیت بالایی برخوردار است، گفت: به علت اقلیم مناسب، استفاده مناسب از کود و سم، استفاده از بذرهای اصلاح شده و همچنین مبارزه به موقع با آفات به خصوص سن، کیفیت گندم این شهرستان مطلوب است.

برچسب‌ها گندم بروجرد آرد لرستان نانوایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم بروجرد آرد لرستان نانوایی گندم بروجرد آرد لرستان نانوایی اخبار کنکور هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید

بریتانیا از طرح اولین سیستم آزمایشی ذخیره‌سازی انرژی آبی طولانی‌مدت خود طی یک عملیات معدنی نزدیک شهر پلیموث رونمایی کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یک شرکت بریتانیایی قرار است اولین سیستم آزمایشی ذخیره‌سازی انرژی آبی طولانی‌مدت خود را طی یک عملیات معدنی در نزدیکی شهر پلیموث بسازد. عملیات ساخت این سیستم به زودی آغاز خواهد شد و راه‌اندازی آن برای سپتامبر ۲۰۲۴ برنامه‌ریزی شده است. شرکت توسعه‌دهنده طرح در راه‌اندازی پروژه خود از پشتیبانی وزارت امنیت انرژی و شورای شهر منطقه برخوردار است.

سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی در بریتانیا

توان تولیدشده توسط آن حداکثر ۵۰۰ کیلووات است که از عملیات استخراج در زمان‌های تقاضای انرژی بالا و فعالیت‌های شرکت میزبان برای کربن‌زدایی عملیات پشتیبانی می‌کند. این میزبان تولیدکننده کائولن مورد استفاده در لوازم بهداشتی، سرامیک، کاشی و کاربردهای صنعتی و به‌دنبال راه‌های جدیدی برای مدیریت و تأمین نیازهای انرژی آینده، در عین کربن‌زدایی از عملیات خود است. به همین دلیل از مشارکت بالقوه با پروژه ذخیره‌سازی آبی جدید در عملیات خود پشتیبانی کرده است تا فناوری‌های سبز را به‌عنوان بخشی از تلاش کلی برای کاهش ردپای کربن خود به کار گیرد.

سیستم ذخیره‌سازی آب جدید با چگالی بالا و هزینه پایین، به لحاظ انرژی کارآمد و از نظر زیست‌محیطی بی‌خطر است. شرکت توسعه‌دهنده به جای استفاده از آب، ماده سیالی را توسعه داده است که ۲.۵ برابر چگالی آب است و در مقایسه با یک سیستم برق‌آبی با چگالی معمولی در اسکاتلند، ولز و سایر نقاط جهان می‌تواند ۲.۵ برابر انرژی بیشتری تولید کند.

سیال با چگالی بالا در مواقعی که تقاضای انرژی کم با قیمت پایین مرتبط است، بین مخازن ذخیره‌سازی پمپ می‌شود. با افزایش تقاضا و قیمت انرژی، سیال در سراشیبی رها می‌شود و برای تولید و تأمین برق شبکه از توربین‌ها عبور می‌کند.

طرح ارائه‌شده به امنیت انرژی منطقه و تحقق اهداف بلندپروازانه کربن‌صفر خالص آن در بلندمدت کمک می‌کند. این طرح آزمایشی، پروژه‌ای پیشرو در بخش مربوطه خود به‌شمار می‌رود و شرکت را در موقعیتی قوی برای گسترش پروژه‌های تجاری مشابه در بریتانیا و خارج از آن قرار می‌دهد. شرکت یادشده قصد دارد اولین پروژه ۱۰ مگاواتی خود در مقیاس شبکه را ظرف دو سال به بهره‌برداری برساند.

کد خبر 749246

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • خرید بیش از ۵۹۴ هزار تن گندم و کلزا در خوزستان
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت