Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، جمهوری آذربایجان و ترکیه در واکنش به تصمیم و پیشنهاد مجلس سنای فرانسه به دولت این کشور مبنی بر لزوم به رسمیت شناخته شدن جمهوری خودخوانده قره‌باغ (آرتساخ)، از سیاست پاریس انتقاد کردند.

در همین رابطه مجلس شورای ملی آذربایجان پس از تصمیم سنای فرانسه با صدور بیانیه‌ای در واکنش به این تصمیم، از دولت باکو خواست تا به سازمان امنیت و همکاری اروپا درخواست خروج فرانسه از ریاست مشترک گروه مینسک را بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر «خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه نیز در واکنش به تصمیم سنای فرانسه در مورد لزوم عقب‌نشینی آذربایجان از قره باغ تاکید کرد که پاریس باید به عنوان رئیس مشترک گروه مینسک «بی‌طرف» باشد.

خلوصی آکار در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی درباره تصمیم فرانسه گفت: این تصمیم بار دیگر نشان داد که فرانسه بخشی از مشکل قره‌باغ است، نه راه حل آن.

کد خبر 5082236

منبع: مهر

کلیدواژه: مناقشه قره باغ مجلس سنای فرانسه ترکیه جمهوری آذربایجان آنکارا باکو پاریس رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا عربستان سعودی جو بایدن عراق ایران محسن فخری زاده فلسطین دونالد ترامپ محمد بن سلمان نتانیاهو انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 سوریه افغانستان سنای فرانسه قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۸۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز پدر امباپه به تصمیم جنجالی رئال

به گزارش "ورزش سه"، با اینکه انتقال کیلیان امباپه به رئال مادرید هنوز قطعی نشده، اما در اسپانیا و فرانسه تقریباً‌ مطمئن هستند که این اتفاق در پایان فصل جاری رخ خواهد داد. رئال پیش از این اعلام کرده به بازیکنانش اجازه شرکت در المپیک پاریس را نخواهد داد و این تصمیم بزرگ، بازخوردی منفی در فرانسه داشت.

طبق ضوابط فیفا، تیم‌های باشگاهی صرفاً برای رویدادهای فوتبال در رده بزرگسالان موظف هستند که بازیکنان ملی‌پوش خود را آزاد بگذارند که در سال 2024، این رویدادها شامل یورو 2024 و کوپا آمه‌ریکا می‌شود. حضور امباپه در تیم ملی فرانسه برای همراهی خروس‌ها در یورو 2024 قطعی است اما فرانسوی‌ها امیدوارند ستاره فعلی پاری‌سن‌ژرمن آنها را در المپیک خانگی نیز همراهی کند که گویا چنین چیزی در سیاست‌های باشگاه رئال مادرید تعریف نشده است.

ویلفرد امباپه، پدر کیلیان، در پاسخ به سوالی در مورد احتمال بالای غیبت پسرش در المپیک به رادیو فرانسه گفت: «نمی‌دانم چه خواهد شد، چون ما در این مورد تصمیم گیرنده اصلی نیستیم. به عقیده من توجهات باید روی خود المپیک باشد که در پاریس برگزار می‌شود نه اینکه کیلیان نیز در آن حاضر خواهد بود یا خیر.»

با این اوصاف به نظر می‌رسد خانواده امباپه نیز تسلیم تصمیم رئال شده‌اند و کیلیان قید المپیک را زده است.

دیگر خبرها

  • انتقاد فرانسه از تصمیم رژیم صهیونیستی برای یورش به رفح
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • باکو ادعای فرانسه درباره حمایت از تجزیه طلبان را رد کرد
  • چراغ سبز پدر امباپه به تصمیم جنجالی رئال
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟