Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در متن این بیانیه آمده است: ما ترور شهید محسن فخری‌زاده در روز جمعه ۷ آذرماه را محکوم می‌کنیم و این ضایعه را به خانواده وی و ملت ایران تسلیت می‌گوییم.

این ترور خللی در تقویت عزم ملت ایران برای مقاومت در برابر تروریسم دولتی خصوصاً اسرائیل که توسط ایالات متحده پشتیبانی می‌شود، ایجاد نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترور روز جمعه دومین ترور هدفمند یک مقام ارشد ایرانی پس از ترور ژنرال قاسم سلیمانی رئیس نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. کشتن محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای، تحریک کننده جنگ بوده و پیامدهای جدی خواهد داشت.

بدیهی است که هدف قرار دادن افراد مهم در ایران، به منظور ایجاد یک حالت ترس از طرف افرادی است که می خواهند حداکثر فشار را به ایران وارد کنند. حملات تروریستی هدفمند که توسط دشمنان ایران صورت گرفته است، به عنوان یک استراتژی برای هدف قرار دادن رهبران ایران مکررا اتفاق افتاده است.

شهید فخری‌زاده یکی از چهره‌های مهم در ایران برای توسعه و پیشرفت و به منصه ظهور رساندن ظرفیت‌های علمی ایرانیان بوده است. نقش اسرائیل در ترور شهید فخری‌زاده به شدت آشکار است. این ترور پس از تهدید ترامپ برای حمله احتمالی به ایران صورت گرفته است.

شکی در دخالت اسرائیل در این ترور نیست. سلسله کشتارهای هدفمند توسط اسرائیل کاملاً مستند است. در واقع، ترور دانشمندان هسته‌ای ایران تلاشی است برای مهار قدرت ایران در توسعه و پیشرفت علمی.

جامعه جهانی نمی‌تواند این عمل بزدلانه را فقط یک موضوع ایرانی بداند. ما بر این باوریم که وقتی منافع قدرت‌های سلطه طلب به چالش کشیده شود هر ملتی در معرض کشتارهای هدفمند قرار خواهد گرفت.

اقدام ناامیدانه اسرائیل برای ایجاد جنگ، غیرمنتظره نیست. ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که سکوت نکنند. آنها باید برای محکوم کردن این عمل تروریسم دولتی بیرون بیایند.

این ترور پس از آن صورت می‌گیرد که ترامپ با جدیت در فکر حمله نظامی به ایران بوده است. اعمال تحریم‌های شدید اقتصادی علیه ایران سلاح ترامپ برای فلج کردن ایران بوده است.

ما در کنار ملت ایران ایستاده‌ایم و همبستگی خود را با ایشان برای ایستادگی و مقاومت در برابر توطئه های صهیونیستی اعلام می‌نماییم. هدف قرار دادن نهادها و اشخاص ایرانی جنایت تروریستی است که باید به شدت به آن واکنش نشان داد.

محد عزمی عبدالحمید

رییس شورای مشورتی سازمان‌های اسلامی مالزی (ماپیم)

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: شهید فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند «نغمه های فروزان» فیلمی درباره بدیع الزمان فروزانفر

به گزارش قدس آنلاین، محسن عسکری زاده کارگردان فیلم، درباره درونمایه این مستند گفت: فیلم مستند «نغمه های فروزان» قصه روزهای پایانی زندگی زنده یاد بدیع الزمان فروزانفر است به زبان خودش که ما را با سفری به گذشته به دل خاطرات می‌ برد.خاطراتی تلخ و شیرین که زندگی و سلوک وی را به ما نشان می دهد.

او در ادامه با اشاره شخصیت و سلوک بدیع الزمان فروزانفر، اظهار کرد: بدیع الزمان فروزانفر عاشق ادبیات و تاریخ و فرهنگ بود و شیفتگی اش به «مولوی» او را به سمتی کشاند که آثار وی را تصحیح و چاپ کرد. این استاد گرانقدر پس از تأسیس دانشکده ادبیات دانشگاه تهران و تأسیس مقطع دکترای ادبیات فارسی در این دانشکده، مولوی پژوهی را بعنوان یک کلاس درس ارائه کرد.

عسکری زاده افزود: «استاد فروزانفر» در تدریس هم بی نظیر بود به طوری که دانشجویان و استادان زبان و ادبیات فارسی درباره او گفته اند: هیچ علمی در پیش و پس از اسلام نبود که او نداند. استاد شفیعی کدکنی که پنج سال کلاس او را تجربه کرده است از آن کلاس‌ها چنین یاد می‌کند: «فروزانفر نه تنها محقق بی مانندی بود که در کار تدریس نیز بی همتا بود. بسیاری از استادان دانشمند را می‌شناسم که حلقه درسشان برخلاف نوشته‌ها و کتاب هاشان هیچ سودمند نیست، گرمی و گیرایی ندارد، اما حلقه درس او، حتی بیش از نوشته هایش، شور و گرمی و تازگی داشت؛ به ویژه هنگامی که مثنوی مولانا را در دوره دکترای ادبیات تدریس می‌کرد. من پنج سال درس مثنوی او را حاضر شدم و یک نکته مکرر نشنیدم؛ در صورتی که در همان دوره یکی دیگر از استادان درسی به ما می‌داد خدایش رحمت کند در چهار ترم درس دانشگاهی، چیزی که به ما آموخت تکرار یک مثل یا قصه فکاهی بود از زبان کودکی شیرازی.

فروزانفر دانشجویان را به کار وا می‌داشت و تا اطمینان نمی‌کرد که دانشجویی استعداد و تمکن امتحان دارد از او امتحان نمی‌کرد. دانشجویان خود نیز می‌دانستند که در مورد امتحان درس او باید شکیبا بود، فقط درس خواند و مطالعه کرد. هیچ جای اغراق نیست اگر بگویم دکترای ادبیات فارسی یعنی درس فروزانفر، او همه بی قیدی‌ها و سهل انگاری‌ها و نخوانده اظهارنظر کردن‌های اغلب استادان عزیز دانشکده ادبیات را جبران می‌کرد. نمی‌دانم پس از او، دکترای ادبیات چه حالی خواهد داشت...»

کارگردان مستند «نغمه های فروزان» در پایان تأکید کرد: در این فیلم مستند، استادان و چهره هایی چون مهدی محقق، منصور طباطبایی بهبهانی، علی دهباشی، محسن مصباح، اکبر قلمسیاه ، هما گل گلاب ، شمسی نوراللهی و غلامحسین مراقبی زندگی و سلوک علمی و فرهنگی دکتر بدیع الزمان فروزانفر را روایت کرده اند.

بر اساس این گزارش، عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: محسن عسکری زاده تهیه کننده: سعید وزیری، مشاور هنری: مصطفی رزاق کریمی، فیلمبردار: محسن عسکری زاده ، علی شیخ علیشاهی ، صدابردار: حسن سالاری ، مدیرتولید: حامد عسکری زاده، مشاور رسانه ای: صدرا صدوقی ، تدوین : محسن عسکری زاده ، گوینده گفتار متن: سیامک صفری ، اصلاح رنگ و نور: میلاد سلیمی ، برنامه ریز: حسام زرنوشه دستیارکارگردان: پوریا محسنی ، طراح پوستر : رزا فصیحی، عکاس: مهسا قاضی، مدیر اجرایی و ارتباطات : بهروز آریان ، امور مالی و اداری: عاطفه زارع آرندی.

مجموعه ۲۵ قسمتی «چونان سرو» دربردارنده فیلم های مستندی درباره مفاخر فرهنگی ایران است که به تهیه کنندگی محمد سعید وزیری و با حضور کارگردانی چون مسعود طاهری، عطیه زارع، حنیف شهپرراد، فاطمه رسول زاده، کتایون جهانگیری و محسن عسکری زاده از شبکه مستند پخش می شود.

مشاور هنری این مجموعه تلویزیونی، مصطفی رزاق کریمی است.

«نغمه های فروزان» پرتره بدیع الزمان فروزانفر استاد نامدار زبان و ادبیات فارسی، یکی از مستندهای مجموعه «چونان سرو» است که ساعت ۲۱:۰۰ امشب (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) از قاب شبکه مستند سیما پخش می شود.

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی نسل‌کشی فلسطینی‌های غزه را محکوم کرد
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • پیام ویژه رهبری به خانواده سردار ترور شده توسط اسرائیل
  • مستند «نغمه های فروزان» فیلمی درباره بدیع الزمان فروزانفر
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • تاکید ایران بر پیگیری جنایات و محاکمه سران رژیم اسرائیل
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه
  • حمله به ایلات اسرائیل؛ این‌بار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • دیدار استاندار ایلام با خانواده شهید فیضی زاده