Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@02:39:30 GMT

سناریوی قوی پایان ریزش شاخص بورس

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۲۹۰۵۵

سناریوی قوی پایان ریزش شاخص بورس

شکور علیشاهی تحلیلگر بازار سرمایه در دنیای اقتصاد نوشت: در هفته گذشته روند نزولی میان‌مدت شاخص بورس اوراق بهادار تهران شکسته شد و بنابراین احتمال به وقوع پیوستن سناریوی پایان ریزش شاخص بورس اوراق بهادار از سناریو‌های دیگر بیشتر است. البته پایان ریزش به معنای حرکت صعودی شاخص در میان‌مدت و بلند‌مدت نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اینکه از تبدیل روند نزولی به روند صعودی مطمئن شویم، علاوه بر شکسته شدن محدوده‌های خطوط روند نزولی کوتاه‌مدت به سمت بالا، شاخص کل باید از محدوده یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد با حجم زیاد، به سمت بالا عبور کند. این شاخص طی هفته گذشته تقریبا بدون تغییر در محدوده یک میلیون و ۳۶۶ هزار واحد تا یک میلیون و ۳۶۸ هزار واحد قرار گرفت.

مهم‌ترین اتفاق در چند روز کاری گذشته، در‌گیری با محدوده مقاومتی یک میلیون و ۳۶۵ هزار واحد و عبور تقریبی از آن بود، ولی هنوز این سطح گرانش خود را داشته و بر بازار تاثیر گذار است. با توجه به ایجاد تقاضای فراوان در بازار، معامله‌گران و تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند در هفته آینده شاخص از این ناحیه عبور کند و درگیر مقاومت‌ها در سطوح بالاتری مثل یک میلیون و ۴۵۰ هزار واحد و یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد شود. این حرکت شاخص به سمت بالا را می‌توان در قالب سناریوی اول تعریف کرد. در این سناریو محدوده خط روند نزولی کوتاه‌مدت نیز به سمت بالا شکسته شده و شاخص به‌دنبال هدف قیمتی بالاتری مثل یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد است.

در سناریوی دوم که احتمالا در هفته‌های آینده، وابسته به چگونگی رخ دادن سناریوی اول، اتفاق خواهد افتاد، شاخص کل می‌تواند محدوده یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد را به سمت بالا شکسته و با هدف یک میلیون و ۷۵۰ هزار واحد افزایش یابد.

در این سناریو محدوده یک میلیون و ۶۸۰ هزار واحد به‌عنوان سطح مقاومتی مهم معرفی می‌شود. مناطق مقاومتی، سطوحی از قیمت هستند که در آن احتمالا عرضه‌کنندگان سهام زیاد می‌شوند و ممکن است نقطه پایان روند صعودی و افزایش قیمت‌ها باشند.

از طرفی سطوحی که به‌عنوان هدف قیمتی، در روند صعودی معرفی می‌شوند، مناطقی هستند که در آن معامله‌گران به جمع‌آوری سود ناشی از افزایش قیمت‌ها می‌پردازند، بنابراین در این محدوده‌ها علاوه بر عرضه‌کنندگان زیاد، ممکن است تقاضا‌کننده سهام نیز از خرید اجتناب کرده و به نوعی در منطقه اشباع خرید که بعد از چند روز تقریبا متوالی افزایش قیمت در آن قرار می‌گیریم، حضور داریم. همین موضوع ممکن است نقطه پایان افزایش قیمت‌ها باشد. البته تمامی این محدوده‌ها در صورت شکسته شدن به سمت بالا با حجم زیاد می‌توانند به سطوح حمایتی تبدیل شوند.

در مورد گذر شاخص از محدوده یک میلیون و ۷۵۰ هزار واحد و سناریوی فتح قله بعدی یعنی محدوده دو میلیون و ۱۲۰ هزار واحد بهتر است بعدا صحبت کنیم.

اگرچه روند نزولی شاخص در میان‌مدت شکسته شده است، ولی هنوز روند نزولی کوتاه‌مدت که شیبی کمتر از روند نزولی میان‌مدت داشت به سمت بالا شکسته نشده و در سناریوی سوم به احتمال کاهش شاخص کل می‌پردازیم. در این سناریو که ممکن است بعد یا در نیمه مسیر سناریوی اول رخ دهد، ممکن است شاخص کل به یکی از سطوح مقاومتی یا هدف سناریوی اول برخورد کرده و تغییر روند دهد. احتمالا این کاهش قیمت تا محدوده یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد، به‌عنوان هدف قیمتی نیز ادامه داشته باشد.

در این مسیر سطوح یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد، یک میلیون و ۲۱۰ هزار واحد و یک میلیون و ۱۷۰ هزار واحد به‌عنوان مناطق حمایتی مهم شناخته می‌شوند. مناطق حمایتی، سطوحی از قیمت هستند که در آن احتمالا تقاضا‌کنندگان سهام زیاد می‌شوند و ممکن است نقطه پایان روند نزولی و کاهش قیمت‌ها باشند.

با توجه به اینکه شاخص کل هم‌وزن و شاخص اکثر صنایع مهم، روند نزولی میان‌مدت خود را به سمت بالا شکسته و با توجه به تقاضای به وجود آمده در بازار، پیش‌بینی می‌شود در هفته آینده محدوده خط روند نزولی کوتاه‌مدت را نیز به سمت بالا شکسته و به سمت اهداف قیمتی بالاتری حرکت کند، سناریوی اول محتمل‌ترین سناریو برای هفته آینده است.

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارزش سهام عدالت قیمت سکه قیمت دلار قیمت پراید بازار سرمایه بورس سهام محدوده یک میلیون سناریوی اول افزایش قیمت هزار واحد میان مدت شاخص کل قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، پنجم اردیبهشت) با یک‌هزار و ۷۰ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۴۴۸ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با چهار هزار و ۶۵۰ واحد افزایش به ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحد و شاخص قیمت با ۲ هزار و ۶۰۳ واحد افزایش به ۴۲۷ هزار و ۴۴۹ واحد رسید.

شاخص فرابورس ایران در معاملات امروز با ۱۱۶ واحد رشد، به ۲۵ هزار و ۶۰۵ واحد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • شاخص بورس امروز ۴ اردیبهشت/ رشد ۱۳۴۲۱ واحدی
  • افت ۱۳هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش روزانه بورس ۴ اردیبهشت/ رشد بورس موقتی بود؟
  • ریزش بیش‌از سه هزار واحدی شاخص در شروع معاملات صبحگاهی بورس
  • ریزش بیش‌از سه هزار واحدی بورس در شروع معاملات صبحگاهی بورس
  • بورس، امروز به کدام سمت حرکت می کند؛ ریزش یا ادامه صعود