Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی‌و چهارمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب گوادالاخارا مکزیک، امروز (۸ آذرماه) به صورت مجازی و با حضور موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران افتتاح شد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، سی‌و چهارمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب گوادالاخارا که به عنوان بزرگ‌ترین نمایشگاه کتاب ‌های اسپانیایی ‌زبان در دنیا با بیش از ۸۲۸ هزار بازدیدکننده در سال گذشته و به اذعان برگزارکنندگان این نمایشگاه بعد از فرانکفورت دومین نمایشگاه بزرگ کتاب در جهان است، امسال به سبب پیشگیری از شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأکید این نمایشگاه روی فرهنگ و ادبیات اسپانیولی است و از همین رو هر ساله یکی از شهرهای جهان که حداقل بخشی از مردم آن به این زبان سخن می گویند به عنوان مهمان افتخاری انتخاب شده و مسئولان آن به معرفی ویژگی های فرهنگی و ادبی شهر خود می پردازند. موسیقی زنده، تئاتر و فیلم نیز بخشی از این نمایشگاه را تشکیل می دهد.

مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از صنعت نشر کشور ایران در این نمایشگاه در دو حوزه کودک و بزرگسال حضور دارد و به معرفی کتاب های برگزیده جوایز ادبی از قبیل جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و جایزه جلال آل احمد می پردازد.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

نمایشگاه بین‌المللی کتاب گوادلاخارا از تاریخ ۸ تا ۱۶ آذرماه سال جاری (۲۸ نوامبر تا ۶ دسامبر ۲۰۲۰) از طریق انتشار محتوای دیجیتالی روی وب سایت‌ نمایشگاه، پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون، دانشگاه گوادلاخار و از طریق رسانه‌های عمومی سراسر مکزیک و امریکای لاتین ادامه خواهد داشت.

در وب سایت نمایشگاه علاوه بر ابزارهای رایگان برای تسهیل بازدید از عناوین انتشاراتی‌ها، یک پلتفرم تجاری برای کمک به اصحاب حرفه‌ای نشر در دسترسی بهتر به مذاکرات، آمار و ارقام و اطلاعات دیگر مربوط به این صنعت معرفی شده است.

نمایشگاه کتاب گوادالاخارا در مکزیک از سال ١٩٨٧ هر سال به مدت ۹ روز در ماه نوامبر برگزار می شود و ۱۷ هزار ناشر، نویسنده، کتابدار و کتاب‌فروش از بیش از ۴۰ کشور جهان در این نمایشگاه شرکت می‌کنند.

یادآور می شود گوادالاخارای مکزیک به عنوان پایتخت جهانی کتاب سال ۲۰۲۲ انتخاب شده است.

مدیر کل یونسکو اعلام کرده است این شهر برای برنامه جامعی که در زمینه سیاست‌هایش در استفاده از کتاب برای ایجاد تحولات اجتماعی دارد و از آنجا که مبارزه با خشونت و فرهنگ‌سازی برای صلح را از طریق کتاب دنبال می‌کند، این عنوان را از آن خود کرده است.

در سال جاری کوالالامپور مالزی این عنوان را به خود اختصاص داده است و سال آینده قرار است تفلیس پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۱ باشد.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر خانه کتاب و ادبیات ایران کتاب گوادالاخارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات رائفی‌پور درباره اموالش: مستاجرم!

به گزارش «تابناک»، روزنامه اعتماد در گزارشی به موسسه خیریه میعاد مهرمهدوی که متعلق به امیرحسین رائفی‌پور، بردار علی‌اکبر رائفی‌پور است، پرداخته است.

در ادامه قسمتی از این گزارش را می‌خوانید؛

مریدان موسسه مصاف و در راس آنها، علی‌اکبر رائفی‌پور، یکی از پرچمداران دشمنی با قالیباف بودند و بخشی از مسوولیت درگیری در فضای مجازی با هواداران قالیباف را برعهده داشتند. آنها شرایطی ایجاد کرده‌اند که هر کسی از منابع مالی یا سایر مناسبات موسسه مصاف سوالی در فضای مجازی مطرح می‌کند، او را متهم به تطمیع شدن از سوی تیم قالیباف می‌کنند.

شاید این همان خطی باشد برای ناامن کردن و ارعاب افرادی که قصد دارند این موسسه و مدیر آن را به چالش بکشند، پی گرفته می‌شود.

او خود را داعیه‌دار شفافیت می‌داند و از همین‌رو پیش از انتخابات اخیر مجلس، اموال خود را منتشر کرده بود؛ او گفته که مستاجر است و هیچ پولی بابت سخنرانی‌هایش نمی‌گیرد و اگر هم کسی پولی به حساب موسسه واریز کند، ارتباطی به او ندارد!

رائفی‌پور همچنین درباره محل درآمدش برای خرج زندگی نوشته «۶۰۰ میلیون تومان پول نزد یکی از دوستانم (آهنگری) دارم که هر ماه سود آن را محاسبه کرده و پرداخت می‌کند.»

البته او حدود ۷ سال پیش گفته بود که خرج زندگی‌اش را از یک «مغازه عطاری» در «محله‌ای پایین شهر تهران یا خارج از تهران» کسب می‌کند؛ رائفی‌پور در توضیحات بیشتر گفته بود که «من سرمایه‌گذاری کرده‌ام و یکی از دوستانم آنجا کار می‌کند.» او هرگز توضیح نداده که موسسه مصاف با این حجم از فعالیت و واحدهایی که ذیل موسسه تشکیل شده، بودجه برای گرداندن موسسه را از کجا می‌آورد.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش افتتاح شد
  • ۸ اردیبهشت، آخرین مهلت ثبت‌نام حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران
  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت
  • توضیحات رائفی‌پور درباره اموالش: مستاجرم!
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • نمایشگاه‌های استانی کتاب در ایران هم مهمان ویژه از دیگر کشور‌ها داشته باشند
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها