Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون توسعه روابط با کشورهای عضو اکو آمریکا و رژیم صهیونیستی را مقصر اصلی ترور شهید فخری زاده دانست و گفت: مصرانه از 10 عضو سازمان اکو می خواهم سریعاً جلسه هماهنگی برای چگونگی مقابله با اهداف صهیونیستی را بررسی کنند تا  به یک راهکار واحد برسیم.

ولی اسماعیلی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به ترور شهید دانشمند محسن فخری زاده اظهار کرد: ترور ناجوانمردانه دانشمند هسته‌ای کشور نشان از ضعف و ترس دشمنان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی شک پیشرفت‌های علمی ایران اسلامی دلیلی بر جنایت رژیم کودک‌کش، آمریکا و نوچه‌هایشان است. ترس از پیشرفت جمهوری اسلامی ایران آن هم در اوج تحریم‌ها دشمن را به عمل ترور وامی‌دارد.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه ترور در همه جای دنیا محکوم و جنایتی نابخشودنی است؛ گفت: این اتفاق تلخ توسط مجلس به شدت محکوم می‌شود و قطعا تنها راه انتقام سختی است که به زودی محقق می‌شود.

وی افزود: ترور یک دانشمند هسته‌ای برای کشور تلخ است اما کشور صدها هزار فخری‌زاده پرورش داده است. در ترور دانمشندان هسته‌ای در سالهای دور دشمن فکر می‌کرد دیگر پرونده انرژی هسته‌ای ایران بسته شد اما شاهد هستیم که بعد از ترورهای ناجوانمردانه، پیشرفت کشور در این حوزه چند برابر شد.

رئیس فراکسیون توسعه روابط با کشورهای عضو اکو آمریکا و رژیم صهیونیستی را مقصر اصلی ترور شهید فخری زاده دانست و گفت: با کسانی که فرزندان این کشور را به خاک و خون کشیدند چه باید کرد؟ این اتفاق بار دیگر نشان داد نباید به غرب اعتماد کرد. آخرین ترور یک دانشمند هسته‌ای کشور زمان اوباما بود؛ حال با روی کار آمدن بایدن ترور دیگری رخ می‌دهد. ترور دانشمند هسته‌ای کشور قطعا با چراغ سبز آمریکا انجام گرفت و تمام عوامل ترور جواب سختی خواهند گرفت.

اسماعیلی تأکید کرد: به عنوان رئیس فراکسیون توسعه روابط با کشورهای عضو اکو عرض می کنم کشورهای عضو این معاهده و دیگر کشورهای اسلامی باید متحد در برابر خباثت اسرائیل ایستادگی کنند. اسرائیل اگر مجالی پیدا کند با همه کشورهای اسلامی چنین رفتار خبیثانه‌ای خواهد کرد؛ کشورهای مسلمان نباید تحت تاثیر تبلیغات آمریکا شوند. باید حول و محور دین مبین اسلام جمع شویم تا این غده سرطانی را محو کنیم. بنده مصرانه از 10 عضو سازمان اکو می خواهم سریعا جلسه هماهنگی برای چگونگی مقابله با اهداف صهیونیستی را بررسی کنند تا  به یک راهکار واحد برسیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان اکو رژیم صهیونیستی آمریکا ولی اسماعیلی شهید محسن فخری زاده کشورهای عضو اکو دانشمند هسته ای فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۰۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدات خارجی کشور
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است