Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از النشره، روزنامه الجمهوریه لبنان از جزئیات ارتباط میان میشل عون، رئیس جمهور و سعد حریری، نخست‌وزیر این کشور در راستای تشکیل دولت جدید لبنان پرده برداشت.

این روزنامه به نقل از منابع سیاسی محلی درباره روند تشکیل دولت جدید لبنان نوشت: گزینه‌ها برای همه محدود است و میشل عون و سعد حریری در نهایت ناگزیر هستند که بر سر یک دولت با یکدیگر تفاهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الجمهوریه معتقد است که ادامه رایزنی، هدر دادن وقت و کاملاً بی‌فایده است و به تعویق افتادن بیشتر تشکیل دولت می‌تواند آسیب جدی به کشور وارد کند.

منابع سیاسی مذکور افزودند: قطع ارتباط میان میشل عون و سعد حریری تنها به منزله تسلیم شدن در برابر تعطیل شدن روند تشکیل دولت نیست و بلکه آن‌ها مسئول این تعطیلی و تعویق هستند، به ویژه اینکه احزاب سیاسی دیگر اعلام کرده‌اند که در برابر اجرای توافق درباره تشکیل دولت مانع تراشی نخواهند کرد و به این مسئله متعهد هستند.

این منابع گفتند: این مسئله بدان معنا است که سه چهارم مسیر پیش روی میشل عون و سعد حریری هموار است و تنها یک بخش از راه برایشان باقی می‌ماند و آن‌ها باید به دور از موانع و ملاحظات بار دیگر روابط خود برای تشکیل دولت را از سر بگیرند و به یکدیگر نزدیک شوند.

روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط چاپ لندن در گزارشی به نقل از برخی منابع سیاسی پس از انتخاب حریری برای تشکیل کابینه جدید اعلام کرد که مذاکرات تشکیل دولت میان عون و حریری بی‌فایده است و تاکنون هیچ پیشرفتی در این گفتگو‌ها برای ایجاد مسیری در راه برقراری ارتباط حاصل نشده است.

رئیس جمهور لبنان نیز هفته گذشته بر آغاز گفتگو‌های ملی برای دستیابی به موضعی واحد برای تقویت کشور تاکید کرد و گفت که واقعیت امروز ما امیدوار کننده نیست، اما شناخت واقعیت به معنای تسلیم شدن در برابر آن نیست. باید اختلافات کنار گذاشته شود و نهاد‌های اقتصادی لبنانی مانع نفوذ سیاستمداران و مقامات شوند تا با فساد مبارزه شود، زیرا هیچ دولت توانایی نمی‌تواند به خوبی کار خود را انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تشکیل دولت تحولات لبنان سعد حریری سعد حریری تشکیل دولت میشل عون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با نظام بانکی شوخی ندارد

ایسنا/اصفهان سخنگوی دولت گفت: اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد آنها را در مسیر درست ببریم.

علی بهادری جهرمی در جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان اظهار کرد: باید بتوانیم تورم نرخ مسکن را مهار کنیم، در این راستا در طرح نهضت ملی مسکن آورده دولت زمین است و تا جایی که می‌توان باید زمین‌های تک واحد و ویلایی به متقاضیان داده شود. اگر همه دست به دست هم دهیم جهش تولید که گفته مقام معظم رهبری است اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه منابع را به سمت اولویت‌ها سوق دهید، ادامه داد: تجارت خارجی ما در فروردین‌ماه سال جاری در مجموع ۱۰.۴ میلیارد دلار بود که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشته، پس تبادلات ارزی دارد انجام می‌شود و حال منابع ارزی کشور خوب است.

به گزارش ایسنا، سخنگوی دولت با بیان اینکه یکی از نهضت‌های دولت تکمیل پروژه‌ها و قوانین نیمه تمام است، گفت: سال گذشته سه موسسه مالی اعتباری ناسالم بدون اینکه اتفاق خاص اجتماعی و اقتصادی رخ دهد، منحل شد که نشان می‌دهد دولت اهل شعار نیست، بلکه اهل عمل است. نظام بانکی متوجه شده است دولت با آنها شوخی ندارد و با هر تخلفی برخورد می‌کند. این دولت اهل اراده و تصمیم است. مصمم هستیم منابع بانکی را به سمت حوزه‌های تولید و مولد سوق دهیم.  

بهادری جهرمی تصریح کرد: زمانی که این دولت شروع به کار کرد تورم تولید کننده ما ۱۰۳ درصد بود که به سختی این عدد اکنون به حدود ۲۳ درصد رسیده است. برخی‌ها فکر می‌کنند که در دهه ۹۰ فقط در حوزه اقتصادی مشکل داشتیم، اما در حوزه اجتماعی، فرهنگی و... هم قابل دفاع نبوده است، حل این موضوعات زمان می‌برد و باید درباره اینکه در دهه ۹۰ چه گذشته است کتاب‌ها نوشت. اگر سال‌های سال بانک‌ها عادت کردند هر کاری دلشان می‌خواهد انجام دهند زمان می‌برد که آنها را در مسیر درست ببریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • اعتراضات صهیونیست‌ها در مقابل منزل گانتس
  • شلیک موشک از جنوب لبنان به شمال اراضی اشغالی
  • این مربی می‌تواند در سیتی جانشین پپ شود
  • دولت نتانیاهو در حال سقوط است/ نیروهای حماس به مقاومت خود ادامه دهند
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو