Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@12:50:46 GMT

جلوگیری از جراحی زانو یا لگن

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۱۱۸۴

به گزارش پارسینه،شاید مراجعه به پزشک برای تشخیص آرتروز مفصل زانو یا لگن را به تأخیر بیاندازید زیرا معتقدید که این کار به جراحی تعویض مفصل ختم می شود اما همیشه اینگونه نیست.

دکتر اریک برکسون، مدیر مرکز عملکرد ورزشی در بیمارستان عمومی ماساچوست وابسته به هاروارد می گوید:

” در واقع اولین مرحله، ورزش کردن و کاهش وزن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موارد می توانند به جلوگیری از درد و جراحی کمک کنند.”

فیزیوتراپی دایان

مؤلفه اصلی برای جلوگیری از عمل های جراحی مفصل مانند جراحی زانو و لگن، تقویت ماهیچه هایی است که از مفاصل پشتیبانی می کنند.

عضلات چهار سر ران در جلوی ران و عضلات همسترینگ کمر برای تقویت زانو مهم هستند.

دیوید نولان، متخصص فیزیوتراپی در بیمارستان عمومی ماساچوست می گوید: “هر بار هنگام راه رفتن، دویدن و یا حرکات تحمل وزن عضلات چهار سر ران فشار را جذب می کند.

هرچه این عضلات قوی تر باشند فشار کمتری به مفصل منتقل می شود.”

برای افزایش قدرت این عضلات ورزش را در حالی که دراز کشیده اید شروع کنید:

پاها را در مقابل خود قرار داده و عضلات چهار سر ران را منقبض کنید، و یا برای تقویت همسترینگ روی شکم دراز کشیده و پای خود را در هوا بلند کنید.

این تمرینات به بلند و خم کردن پاها و سپس تمرینات بلند کردن وزنه پیشرفت خواهند کرد.

عضلات گلوتئال و فلکسورهای لگن در استحکام و انعطاف پذیری لگن نقش مهمی دارند.

بیشتر بخوانید: فیزیوتراپی لگن، چگونه درد ناحیه لگن را درمان کنیم

برای تقویت این عضلات قبل از تمرینات وزنه برداری با برخی تمرینات مختلف بلند کردن پا مانند اکستنشن و کلامشل شروع خواهید کرد.

کشش برای انعطاف پذیری عضلات مهم است و نولان توصیه می کند این کار را بعد از تمرینات انجام دهید. وی توضیح می دهد:

” اولین تأثیر ورزش کردن ورود جریان خون بیشتر به ناحیه مورد نظر و تغییر بیشتر عضلات است.”

بعد از چهار تا شش هفته تمرین روزانه در عضلات خود تغییراتی مشاهده خواهید کرد.

سپس می توانید دو تا سه بار در هفته تمرینات سخت انجام دهید اما هرگز نمی توانید به سبک زندگی غیرفعال بازگردید. نولان می گوید:

“انجام این تمرینات غضروف را احیا نکرده و با توقف ورزش به وضعیت قبلی خود باز می گردید.”

کاهش وزن

تنها می توانید تا شش برابر وزن خود به مفاصل فشار وارد کنید بنابراین کاهش وزن می تواند این فشار را کاهش دهد. دکتر برکسون می گوید:

“در صورت داشتن ۱۰ پوند اضافه وزن به مفاصل با هر قدم ۳۰ تا ۶۰ پوند فشار وارد می شود. حتی ۱۰ پوند کاهش وزن نیز می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند.” اما در ابتدا یک رژیم شدید انتخاب نکنید.

برای کاهش کالری و اطمینان از حفظ مبنای اصلی نیاز بدن برای افزایش عضلات و ذخیره انرژی باید با یک متخصص تغذیه صحبت کنید.

دستورالعمل معمولی برای زنان و مردان روزانه ۱۳۰ گرم کربوهیدرات، ۵۶ گرم پروتئین برای آقایان و ۴۶ گرم پروتئین برای خانم ها است.

مکمل های کندرویتین و گلوکوزامین نیز می توانند مفید باشند اما نتایج تحقیقات متفاوت بوده است.

کندرویتین سولفات به جلوگیری از خراب شدن غضروف کمک کرده و گلوکوزامین تشکیل و ترمیم غضروف را تحریک می کند.

دکتر برکسون می گوید اثرگذاری مکمل ها حداقل ۴ هفته طول کشیده و همچنین این مکمل ها برای همه مؤثر نیستند.

هیچ تضمینی وجود ندارد که برنامه کاهش وزن و تقویت ماهیچه ها به تمام افراد برای جلوگیری از جراحی مفاصل کمک کند.

اما هر دو کارشناس معتقدند که این برنامه یک روش جایگزین مهم است. نولان می گوید: “من به طور قطع می توانم بگویم بیماران متعددی داشته ام که به عمل جراحی نیاز نداشته و یا آن را به تأخیر انداخته اند.”

اکستنشن لگن

هنگامی که به اندازه کافی قوی باشید متخصص فیزیوتراپی توصیه می کند برای تقویت عضلات گلوتئال تمرینات اکستنشن لگن را انجام دهید.

پشت یک صندلی محکم بایستید و پشت آن را برای تعادل نگه دارید.

بدن خود را ۴۵ درجه به جلو خم کنید. بدون خم کردن زانو پای راست خود را به آرامی بالا ببرید. اندکی مکث کرده و سپس پا را به آرامی پایین بیاورید.

این حرکت را ۸ تا ۱۲ بار انجام داده و سپس با پای چپ نیز تکرار کنید. کمی استراحت کنید و هر ست را مجدداً تکرار کنید.

دمبل اسکوات

ایستاده و پاها را به عرض شانه باز کنید. وزنه را در دست ها بصورتی که کف دست به سمت داخل باشد نگه دارید.

زانوها را به آرامی حدود هشت اینچ خم کرده و کمر را کمی قوس دهید و در همین حالت بمانید.

به آرامی به حالت ایستاده برگردید. این حرکت را ۸ تا ۱۲ بار انجام دهید. کمی استراحت کرده و ست را مجدداً تکرار کنید.

برای یافتن راه های درمان درد زانو و لگن و انتخاب بهترین برنامه تمرینی و ایجاد تغییرات در سبک زندگی جهت تقویت عضلات و جلوگیری از نیاز به جراحی زانو یا لگن می توانید با متخصصین ما در کلینیک دایان مشورت کنید.

آنها یک برنامه درمانی کاملا شخصی سازی شده را برای شما تهیه خواهند کرد.

شماره تماس های کلینیک دایان: ۰۲۱۲۲۷۶۴۵۵۵ – ۰۲۱۲۲۷۸۶۰۴۹ – ۰۹۱۲۸۳۴۰۵۳۶

برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با نحوه ارائه خدمات کلینیک فیزیوتراپی دایان با ما تماس بگیرید.

کلینیک فیزیوتراپی در قیطریه

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فیزیوتراپی دایان انجام دهید برای تقویت کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۱۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود؛ به طور مثال، فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • «نمی‌توانم نفس بکشم»٢ در خیابان‌های آمریکا + فیلم | وقتی تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن جان تایسون را گرفت
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • (ویدئو) تمرینات اختصاصی‌ بیرانوند پس از مصدومیت