Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مهارت‌ها از سوی سازمان جهانی بهداشت مطرح شده و لازم است آموزش آن از مقاطع تحصیلی برای کودکان و نوجوانان آغاز شود. دختران و پسرانی که با مهارت‌های مختلفی از جمله نه گفتن، کنترل خشم و... آشنا باشند در آینده نه آزارگر می‌شوند و نه آزار می‌بینند.

آنها یادگرفته‌اند که از خود مراقبت کنند و از این مهارت‌ها به‌عنوان ابزاری برای مقابله در برابر خشونت استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به آمار نگاهی بیندازیم. حدود ۳‌ماه پیش بود که پلیس از افزایش ۲۵ درصدی خشونت‌های خیابانی خبر داد. این نوع خشونت را می‌بینیم و آمار هم از آن ارائه می‌شود. اما خشونتی را که پشت دیوارهای خانه اتفاق می‌افتد ‌چه کسی می‌بیند؟ تصور بیشتر افراد جامعه و حتی خود زنان از خشونت این است که کسی کتک بزند، چیزی را بشکند یا بسوزاند. اما خشونت انواع مختلفی دارد.

وقتی زنی در خانه نادیده می‌شود، طرد می‌شود، مورد بی‌مهری و تحقیر قرار می‌گیرد یا از نظر اقتصادی در تنگنا قرار می‌گیرد، مورد خشونت واقع شده و به کمک نیاز دارد. این طرز تفکر نشان می‌دهد که با پیچیده‌شدن جامعه امروز ما، مشکلات هم پیچیده‌تر می‌شوند و زنگ خطر برای شناخت مصادیق خشونت بیشتر می‌شود که ضرورت آموزش را هم نشان می‌دهد. نکته دیگر این است که وقتی زنی مورد خشونت فیزیکی قرار می‌گیرد و از خانه بیرون می‌شود به معنای واقعی تنهاست و نمی‌داند که می‌تواند به کدام نهاد مدنی مراجعه کند.
 در جامعه ما هنوز به راحتی درباره مراکز نگهداری از دختران و زنان آسیب دیده از خشونت صحبت نمی‌شود و نشانی مراکز در اختیار قرار نمی‌گیرد. ما فقط سامانه ۱۲۳ را می‌شناسیم که آنجا هم مداخله‌گر با مراجعه به منزل فرد خشونت‌دیده نمی‌تواند او را به مرکز ببرد و باید حکم قضایی داشته باشد که تهیه آن دست‌کم ۲ روز طول می‌کشد. باز هم یادآور می‌شوم که آموزش مهارت‌های زندگی و آشنایی با مصادیق خشونت را نه از فردا بلکه از همین امروز باید ازسراهای محله، ورزشگاه‌ها، مدارس و دیگر نهادهای اجتماعی و آموزشی شروع کرد.  
سهم رسانه‌های جمعی را هم از یاد نبریم که آموزش را نه به شکل توصیه بلکه به‌صورت راهکارهای کاربردی ارائه کنند. در ارائه این آموزش‌ها، صورت تغییر رفتار به مرور حاصل می‌شود. حتی تغییر رفتار برای آزارگری که به جز این رفتاری یاد نگرفته و خودش هم ناراضی است. در روزهای خانه‌نشینی با خانه‌های کوچک، تعطیل شدن بسیاری از فعالیت‌های بیرون خانه و تأثیر شرایط اقتصادی بر خانوار، طبیعی است که خشونت خانگی بیشتر شود که موضوع نگران‌کننده و غم‌انگیزی است.  

کد خبر 567678 برچسب‌ها كروناويروس همشهری محله آموزشی خشونت خانگی مددکاری اجتماعی آسیب اجتماعی زنان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس همشهری محله آموزشی خشونت خانگی مددکاری اجتماعی آسیب اجتماعی زنان مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۲۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت هفته سلامت مراسم اهدای ویلچر در مدرسه سمای سبز لاهیجان با حضور سید شمس‌الدین نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان، مهدی هاتف مدیرکل امور مدارس سمای لاهیجان، کمیل کریمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، رحمت‌اللهی مدیر مرکز سالمندان، مدیر، کارکنان و دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان برگزار شد.

فاطمه توشه‌جو مدیر مدرسه سمای سبز لاهیجان در مراسم اهدای این ویلچر که با فروش درب‌های بطری‌های جمع‌آوری شده توسط دانش‌آموزان تهیه شد، اظهار کرد: پویش جمع‌آوری درب بطری موضوع غریبی برای دانش‌آموزان مدرسه سبز نیست؛ بلکه آنچه ما در ابتدا انجام دادیم تشکیل گروه‌های کوچک محیط زیستی توسط مراقب سلامت مدرسه در کلاس‌ها بود که از این طریق توانستیم نگاه بسیاری از اولیا را به پویش جلب کنیم و با همکاری اولیای علاقه‌مند و همراهی موسسه خیریه گیلبام و همت دانش‌آموزان این مدرسه به منظور نهادینه کردن مسئولیت شهروندی، توجه به محیط زیست و پاک‌سازی آن و همچنین کمک به همنوعان درب‌های پلاستیکی بطری‌ها را به ویلچر تبدیل می‌کنیم تا هم افراد نیازمند خوشحال شوند و هم طبیعت دچار آسیب کمتری شود.

نورحسینی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لاهیجان نیز ضمن تقدیر از این حرکت خداپسندانه بیان کرد: بسیاری از سالمندان و توانخواهان به ویلچر نیازمند هستند که توانایی خرید آن را ندارند.

وی این اقدام را نشانه مسئولیت‌پذیری و حس همدردی و کمک به اطرافیان توسط دانش‌آموزان و مجموعه دبستان سما سبز دانست و ادامه داد: دانش‌آموزان با آموزش‌پذیری صحیح و حس انسان دوستانه چنین اقدام شایسته‌ای را انجام می‌دهند که این حرکت خود می‌تواند نشانی از فرهنگسازی و رفتار نوع دوستانه باشد.

در پایان این مراسم مقرر شد این ویلچر با حضور رئیس آموزش و پرورش، مدیرکل مدارس سمای لاهیجان و سیاهکل، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مدیر دبستان به مدیر مرکز سالمندان شهرستان لاهیجان اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوشش متفاوت لیلا بلوکات در یک مراسم رسمی (عکس)
  • پوشش متفاوت لیلا بلوکات در یک مراسم رسمی + عکس
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • ساخت مسکن کارگری در یزد/ خانه دار شدن همه کارگران
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • تاکید جانشین فراجا بر بازرسی همیشگی از ۷ شاخص در انتظامی کشور
  • هر پایگاه یا سرزمینی که از آن به یمن حمله شود، هدف قرار می‌گیرد
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است