Web Analytics Made Easy - Statcounter

برزگر گفت: ترور شهید فخری زاده مجددا نقش جهاد علمی ایران را مشخص کرد اینکه چقدر پیشرفت علمی ما که مورد تاکید رهبری است می‌تواند دشمن را عصبانی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد برزگر استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به ترور شهید فخری زاده گفت: یک اصل کلی در دنیای سیاست و روابط بین الملل وجود دارد که اگر جلوی دشمن چه در ادبیات و چه در رفتار کوتاه بیایید دشمن جری‌تر می‌شود و به محض اینکه احساس کند که در مقابل آن کوتاه آمدید و به سمت مذاکره روی آوردید گستاخ‌تر می‌شود همانگونه که ده‌ها نمونه آن در طول تاریخ انقلاب و حتی قبل از انقلاب وجود دارد و برجام آخرین نمونه آن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در برجام هر چه عقب نشینی کردیم و به تعهدات خود عمل کردیم آمریکا گستاخ تر شد نه تنها تعهدات خود را انجام نداد تحریم‌ها را هم گسترده‌تر کرد و این حادثه ترور نیز ادامه همان ماجراست وقتی دشمن احساس کند به روی کار آمدن دولت جدید آمریکا دلخوش کردیم و به امید مذاکره و رفع تحریم با مذاکره با این دولت هستیم گستاخ‌تر شده و شمشیر را از رو می‌کشد.

برزگر افزود: با وجود اینکه هنوز جنایت ترور شهید فخری زاده منتسب به اسرائیل نشده و هیچ کدام از مقامات اسرائیل در این زمینه اعلام موضع نکرده‌اند اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که این اقدام کار صهیونیست‌ها بوده است، جریان صهیونیستی در آمریکا قوی است و چنانچه احساس کرده باشد که شاید دولت بایدن در ماه‌های آینده با روی کار آمدن به سمت مذاکره برود با ترور دانشمند هسته‌ای ما قصد دارد که عرصه را بر فضای مذاکره  ایران و آمریکا تنگ کند و با افزایش تنش بین آمریکا و ایران مانع از مذاکره شود البته از جانب نظام میلی به مذاکره نیست و برخی افراد در داخل پالس مذاکره می‌دهند.

وی گفت: یکی از نکاتی که همه صاحبان تریبون، نویسندگان، گویندگان و فعالان رسانه ای باید مدنظر داشته باشند این است که ترور شهید فخری زاده مجددا نقش جهاد علمی ایران را مشخص کرد اینکه چقدر پیشرفت علمی ما می‌تواند دشمن را عصبانی کند، چندین سال است به استثنای شهید سردار سلیمانی، ترورهایی که در کشور اتفاق افتاده عمدتا از دانشمندان هسته‌ای و علمی ما بودند که این موضوع نشان از اهمیت تقویت بنیه علمی کشور که رهبری بارها بر آن تاکید داشتند است و اینکه رهبری به مقوله‌ای مهم و درستی تاکید دارند که دشمن در آن زمینه حساس است و حاضر است به خاطر آن هزینه کند و ترور انجام دهد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: باید توجه داشت که با این جریان ترور وحدت ملی نباید شکسته شود و نباید شخصیت‌ها و گروه‌های مختلف را در این زمینه متهم کرد و به دنبال مقصر بود این موضوعات و اینکه مقصر چه کسی است نباید در فضای عمومی پیگیری شود بلکه شهادت این دانشمند هسته‌ای نیز مانند شهادت سردار سلیمانی باید مظهر انسجام و وحدت ملی باشد.

برزگر تصریح کرد: به واسطه این ترور نباید اقتدار اطلاعاتی کشور را دست کم گرفت و تضعیف کرد، در دوران جنگ به سر می‌بریم بنابراین با فراز و نشیب‌هایی مواجه هستیم و با اقتدار  اطلاعاتی خود می‌توانیم ضربات متعددی را به دشمن وارد کنیم همانگونه که تاکنون نیز ضربات زیادی به دشمن وارد کردیم و شاید به دلایلی رسانه‌ای نشده باشد.

وی گفت: باید حلقه‌های حفاظتی دانشمندان هسته‌ای تقویت شود برخی شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی تیم حفاظت دارند که شاید لازم نباشد اما با توجه به روند ده ساله‌ای که ترور دانشمندان هسته‌ای اتفاق می‌افتد باید حلقه‌های حفاظتی دانشمندان هسته‌ای تقویت شود و در دستور کار نظام قرار گیرد.

برزگر عنوان کرد: با ترور شهید فخری زاده برای چندمین بار سیاست‌های دوگانه حقوق بشری غربی روشن شد وقتی برای کشته شدن افسر و سرباز معمولی آمریکا حاضرند جنگ راه بیندازند اما ترور دانشمند هسته‌ای موج سنگین محکومیت سیاستمداران بین المللی را در پی ندارد و خبری از اعلام محکومتی این اقدام توسط صدر اعظم آلمان، رئیس جمهور فرانسه و ... وجود ندارد و باز هم سیاست‌های دو گانه حقوق بشری غربی در انی اتفاق نمایان شد.

وی ادامه داد: حتما باید در ورود بازرسان آژانس انرژی اتمی به کشور تجدید نظر جدی شود،  بسیاری از اطلاعات ما از طریق این بازرسان به خارج نشت پیدا می‌کند در حالی که آژانس موظف است هر اطلاعاتی از مراکز هسته‌ای کشورهایی که بازرسی از آن انجام می‌شود را محرمانه و سری نگه دارد اما بسیاری از اطلاعات از جمله اطلاعات در خصوص دانشمند هسته‌ای شهید فخری‌زاده توسط این بازرسان و آژانس انرژی اتمی به بیرون نشت پیدا کرده و این شخصیت‌ها شناسایی می‌شوند بنابراین باید حتما نظام و دولت در نحوه همکاری با آژانش تجدید نظر کند.

این کارشناس سیاسی تاکید کرد: انتقام سخت در پی شهادت دانشمند هسته‌ای کشور حتما باید به صورت هوشمندانه دنبال شود وقتی موشک دوربرد ساخته می‌شود و در مقابل حمله نظامی دشمن بازدارندگی ایجاد می‌کند در حوزه ترور نیز که تاکنون چندین ترور سنگین متوجه کشور شده است حتما باید انتقام سخت را دنبال کنیم که دشمن به مرحله بازدارندگی برسد و متوجه باشد که نمی‌تواند به این راحتی ترور انجام دهد و هزینه سنگینی باید برای آن بپردازد، بنابراین نظام و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی باید حتما این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند تا در این حوزه بازدارندگی ایجاد شود.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ترور شهید فخری زاده دانشمندان هسته ای دانشمند هسته ای ترور دانشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه فرهنگی در لرستان
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد
  • راهپیمایی‌های گسترده مردم یمن در حمایت از غزه