Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل  از پارک فناوری پردیس، در برنامه جهادی محرومیت زدایی و توان افزایی در منطقه «مک‌سوخته» در استان سیستان و بلوچستان در دو بخش ارائه خدمات پزشکی و درمانی و بررسی فرصت‌های اشتغال پایدار در منطقه مک‌سوخته از توابع شهرستان سراوان برگزار شد؛ منطقه‌ای با حدود ۶۰۰ خانوار و جمعیتی بالغ بر ۲۵۰۰ نفر سکنه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش خدمات پزشکی در سه حوزه چشم‌پزشکی، دندان‌پزشکی و پزشک عمومی، بیش از ۱۲۰۰ نفر خدمت پزشکی دریافت کردند. از این تعداد بیش از ۲۵۰ ویزیت چشم پزشکی انجام شد که نیازمندی حدود ۸۰ نفر به عینک طبی شناسایی شده و کار تهیه آنها در دستور کار گروه قرار گرفت.

همچنین حدود ۲۰ نفر از بیماران چشمیِ نیازمند عمل جراحی و درمان‌های تخصصی به مراکز درمانی در مرکز استان ارجاع شدند و با پیگیری‌های بعدی، اقدامات لازم برای جراحی و انجام درمان‌های لازم صورت خواهد گرفت.

در بخش دندان‌پزشکی بیش از ۴۵۰ ویزیت صورت گرفت که از این تعداد حدود ۱۰۰ نفر خدمات جراحی و یا ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت و آمالگام دریافت نمودند. آموزش های مراقبت از دهان و دندان نیز به کودکان و مراجعه کنندگان ارائه شد.همچنین در بخش خدمات پزشک عمومی، بیش از ۵۰۰ نفر مورد ویزیت قرار گرفته و داروهای لازم به مراجعان تحویل شد.

در حوزه بررسی فرصت های اشتغال پایدار در منطقه نیز ضمن شناسایی ظرفیت‌های فعالیت های اقتصادی، برنامه‌ریزی لازم به منظور تشکیل کمیته تخصصی و انجام مطالعات تکمیلی برای راه‌اندازی کسب و کارهای مبتنی بر اقلیم و شرایط خاص منطقه صورت گرفت.

در این برنامه که با مشارکت و همکاری بیش از ۵۰ نفر و با صرف حدود ۱۲۰۰ نفر-ساعت صورت گرفت، بالغ بر ۳ میلیارد ریال خدمات ارائه شد.  نقش شرکت های پارک فناوری پردیس و پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در زمینه کمک‌های فنی، تخصصی، کارافرینی و نیز حمایت‌های مالی پر رنگ بوده است.

برنامه های این گروه در طول سال تداوم دارد و علاقمندان از بین متخصصان، فناوران و شرکت‌های دانش بنیان می توانند با حضور و مشارکت در برنامه های این گروه جهادی فناور، ضمن ایفای مسئولیت های اجتماعی، گامی در جهت توان افزایی و محرومیت زدایی از طریق توسعه اشتعال پایدار در مناطق محروم کشور بردارند.

کد خبر 5082543 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس سیستان و بلوچستان گروههای جهادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری هوش مصنوعی گوگل فناوری فضایی ایالات متحده امریکا تحقیقات علمی واکسن کرونا تولید دانش بنیان اینترنت پرسرعت ویروس کرونا روسیه فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است