Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@06:23:38 GMT

معدن‌داران مسئول احیاء معادن شدند

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۵۱۸۴

معدن‌داران مسئول احیاء معادن شدند

رئیس نظام مهندسی معدن استان زنجان در مورد احیای معادن در استان گفت: براساس اصلاح ماده 25 قانون مربوط به فعالیت‌های معدنی دارندگان پروانه‌های بهره‌برداری کار احیای معادن را خودشان انجام می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به علت ضعف اکتشفات معدنی به صورت زیرزمینی در استان زنجان اظهار کرد: این ضعف تنها مختص استان زنجان نیست نیز در کشور در این بخش ضعف داریم و علت آن نیز به نبود ماشین آلات به روز برای استخراج‌های تونلی برمی‌گردد و همچنین این روند هزینه بر است و معدنکاران تمایلی برای فعالیت به این روش ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد خروج مواد معدنی به صورت خام از استان زنجان ابراز کرد: همه خاک‌های صنعتی به صورت خام از استان زنجان خارج می‌شود.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی استان زنجان با تاکید براینکه در استان زنجان هیچ کارخانه‌ فرآوری خاک‌های صنعتی وجود ندارد افزود: ظرفیت خوبی در این حوزه وجود دارد و می‌توانیم سرمایه‌گذار در این بخش جذب کنیم.

وی با اشاره به اینکه تناژ خاک‌های صنعتی که از استان زنجان به صورت خام خارج می‌شود بسیار بالا است افزود: میزان خاک‌های صنعتی استخراج شده از استان زنجان 15 الی 20 درصد کل مواد معدنی استخراجی استان را شامل می‌شود.

کشاورزی با تاکید براینکه متاسفانه روند جذب سرمایه‌گذار صنعتی در حوزه صنایع معدنی در استان بسیار ضعیف است ابراز کرد: برخلاف این موضوع همه مواد معدنی آهنگی استخراج شده در داخل استان فرآوری می‌شود.

وی با تاکید براینکه زنجیره فرآوری آهن در استان زنجان تکمیل شده است و مواد استخراجی استان نیز نمی‌تواند نیاز واحدهای فرآوری سنگ‌های آهنی را تامین کند ابراز کرد: نیاز به واردات مواد آهنی از سایر استانها به استان زنجان وجود دارد.

رئیس نظام مهندسی کشاورزی استان زنجان در مورد احیای معادن در استان زنجان ابراز کرد: براساس اصلاح ماده 25 قانون مربوط به فعالیت‌های معدنی دارندگان پروانه‌های بهره‌برداری کار احیای معادن را خودشان انجام می‌دهند.

وی خاطر نشان کرد: کار احیای معادن با نظارت استاندار، شورای برنامه ریزی شهرستان، سازمان جنگل‌ها و مراتع و سازمان حفاظت محیط زیست انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان زنجان استان زنجان خاک های صنعتی احیای معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۵۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشستی در زمینه ساخت فضای آموزشی، تأمین تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و کمک آموزشی و مامور نمودن دبیر و آموزگار مرد تصمیم گیری شد.

دهقان فرماندار بافق در این نشست گفت: صنایع و معادن در اجرای مسؤولیت‌های اجتماعی خود به ویژه در حوزه بیمارستان و آموزش و پرورش کوتاهی می‌کنند.

او افزود: سیاست‌های سرمایه گذاری صاحبان سرمایه و معادن مثل فسفات آسفوردی باید در شهرستان باشد.

دهقان بیان کرد: مقرر شد توسط شرکت‌های معدنی و صنعتی فعال شهرستان از جمله مجتمع معدنی فسفات آسفوردی از قرارگاه خاتم الانبیا، یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه در مظفریه بافق ساخته و یک میلیارد تجهیزات آموزشی تا پایان اردیبهشت ماه تأمین شود. 

او ادامه داد: شرکت یزد یوتاب تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه در روستای مبارکه جنب آموزشگاه شهید صدوقی و اجرای طرح درآمدزایی پایدار به مدت یک ماه را متعهد شد که در صورت اقتصادی نبودن این طرح، باید یک باب آموزشگاه شش کلاسه احداث کند. 

فرماندار بافق تصریح کرد: مجتمع معدنی کوشک تا سال تحصیلی ۱۴۰۴، موظف است ۲ باب آموزشگاه آیت‌الله طالقانی و رضاییان را که ۳۵ درصد آن انجام شده است، به پایان برساند. 

او گفت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق هم مقرر شد طبق مصوبات تعیین شده در تیرماه ۱۴۰۲، ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه و استخر شنا در محله مناجات را تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ تکمیل کند و تحویل آموزش و پرورش دهد.

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید