Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناو هواپیمابر «یواس‌اس نیمیتز» آمریکا که دو هفته پیش برای شرکت در رزمایشی در اقانوس هند از خلیج فارس خارج شده بود، بار دیگر مأموریت یافت تا با ناوگروه همراهش به این منطقه بازگردد.

به گزارش یورونیوز؛ نیمیتز در اوایل ماه جاری میلادی در یک رزمایشی مشترک موسوم به «مالابار» به همراه کشتی‌های هند، ژاپن و استرالیا شرکت کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنتاگون روز جمعه ۲۷ نوامبر (۷ آذر) با انتشار بیانیه‌ای در زمینه گفت که دستور بازگشت نیمیتز به خلیج فارس به منظور پوشش هوایی و «پشتیبانی دفاعی» در صورت درگیری احتمالی در زمان اجرای دستور دونالد ترامپ برای خروج نیروهای نظامی آمریکایی از عراق و افغانستان صادر شده است.

در بیانیه وزارت دفاع آمریکا آمده است: «این اقدام تضمین می‌كند كه ما توانایی كافی را برای پاسخگویی به هر گونه تهدید و بازدارندگی مخالفان برای اقدام علیه نیروها‌یمان در هنگام كاهش شمار آنها (در عراق و افغانستان) را در اختیار داریم.»

با این حال ربکا ریباریچ، سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا گفت در حال حاضر هیچ تهدید به خصوصی متوجه ناو نیمیتز و ده‌ها هواپیمای موجود در آن که در راه بازگشت به خلیج فارس هستند، نیست.

نیمیتز پیش از ترور دانشمند ایرانی به راه افتاده است

شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا روز جمعه گزارش داد که اقدام آمریکا در فرستادن ناو هواپیمابر خود به خلیج فارس پیش از انتشار خبر ترور دانشمند هسته‌ای ایران در روز جمعه صورت گرفته است.

محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای پیشین ایران روز هفتم آذر در آبسرد دماوند بر اثر انفجار خودرو و تیراندازی چند نفر کشته شد.

سی‌ان‌ان گزارش داد که نیمیتز احتمالا تا ژانویه، یعنی زمانی که جو بایدن رسما در کسوت رئیس جمهوری قدرت را در ایالات متحده آمریکا به دست می‌گیرد، در منطقه باقی خواهد ماند.

کشتی نیمیتز پس از حدود یک ماه قرنطینه کرونایی در پایگاه دریایی کیتساپ، در ماه آوریل مقر خود در برمرتون واقع در ایالت واشنگتن آمریکا را ترک کرد، هنوز دقیقا مشخص نیست که این ناو هواپیمابر چه زمانی به خانه بازمی‌گردد.

لینک کوتاه: asriran.com/003BFz

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ناو هواپیمابر آمریکا ناو هواپیمابر خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۷۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: امروز در برخی از نقاط استان از جمله مناطق غربی و شمالی، ارتفاعات، و با احتمال کمتر برخی مناطق مرکزی، شرقی و دریایی استان رگبار پراکنده باران و رعد و برق با احتمال افزایش لحظه‌ای سرعت باد پیش بینی می‌شود.

مجتبی حمزه نژاد افزود: توصیه می‌شود از قرارگیری در حریم رودخانه‌های فصلی، صعود به ارتفاعات و چرای دام در ارتفاعات بویژه در غرب و شمال استان اجتناب شود.

وی گفت: امروز خلیج فارس با وزش باد‌های جنوب شرقی و تنگه هرمز با وزش باد‌های جنوب غربی نسبتا مواج خواهد شد. همچنین در پاره‌ای نقاط بویژه در خلیج فارس احتمال وقوع تندباد لحظه‌ای همراه با رگبار باران و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

حمزه نژاد افزود: در ساعات بعدازظهر روز یکشنبه با افزایش باد‌های جنوب غربی- شمال غربی دریا نسبتا مواج خواهد شد. سرعت باد در تنگه هرمز و بخش‌هایی از خلیج فارس گاهی به بیش از ۳۶ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید که توصیه می‌شود در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید؛ پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۴ اردیبهشت

وی گفت: به لحاظ دمایی از امروز تا اواسط هفته روند افزایشی دمای بیشینه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت