Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان به تازگی اقدام به تحقیق درباره تاثیرات دهان شویه و اسپری بینی در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا کردند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا به نقل از ایندیا اکسپرس، با شدت یافتن همه گیری ویروس کرونا در جهان، محققان به دنبال راهکار‌هایی برای جلوگیری از انتشار این ویروس در میان مردم هستند. استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی و شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون از جمله راهکار‌هایی است که مقامات بهداشتی برای کنترل شیوع همه گیری کرونا پیشنهاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، محققان به تازگی اقدام به بررسی احتمال قطع زنجیره شیوع کووید ۱۹ از طریق استفاده از دهان شویه و یا اسپری بینی کردند.

بر این اساس، دهان و بینی یکی از اصلی‌ترین راه‌های ورود ویروس کرونا به بدن انسان است. خانواده ویروس کرونا شامل انواع مختلف ویروس است که دست کم ۷ مورد از آن باعث ایجاد بیماری در انسان‌ها می‌شوند. دانشمندان در تحقیقات خود به بررسی برند‌های مختلف دهان شویه و اسپری بینی در جلوگیری از انتشار خانواده ویروس کرونا از طریق دهان و بینی کرده اند.

شواهد نشان داده است که اسپری بینی برند جانسون می‌تواند در کمتر از یک دقیقه بیش از ۹۹ درصد انواع مختلف ویروس کرونا را نابود کند. همچنین پس از ۲ دقیقه ۹۹.۹ درصد ویروس کرونا در مجاری بینی با این اسپری از بین می‌رود.

همچنین مطابق تحقیقات دیگر دهان شویه‌هایی که حاوی آب اکسیژنه (H۲O۲) هستند، می‌توانند به میزان قابل توجهی از حجم ویروس کرونا را غیرفعال کنند. دهان شویه‌ها می‌توانند به میزان ۹۹.۹۹ درصد خانواده ویروس کرونا را غیرفعال کنند.

با این حال، محققان می‌گویند شواهدی درباره نابودی ویروس کرونای جدید (کووید ۱۹) با مصرف دهان شویه و اسپری بینی وجود ندارد. از این رو، نمی‌توان با اتکا بر استفاده از این مواد مدعی نابودی کووید ۱۹ و جلوگیری از انتشار آن شد.

تحقیقات دیگر چه می گوید؟

محققان دانشگاه بوخوم آلمان در تحقیقات مشترک با محققان دانشگاه نورنبرگ و برمن بر تاثیرگذاری دهان شویه در نابودی این ویروس پی برده اند. ویروس کرونا می‌تواند در حفره‌های دهان و نیز گلو مخفی شود. محققان می‌گویند دهان شویه با نابودی ویروس کرونا در دهان افراد، می‌تواند نقشی تعیین کننده ای در کاهش انتقال آن بیماری به افراد جامعه داشته باشد.

دانشمندان آلمانی می‌گویند که استفاده از دهان شویه روشی کارآمد برای کاستن از شیوع ویروس کرونا است. با این حال، شست و شوی دهان با دهان شویه روش مناسبی برای درمان افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا شده اند نیست و تنها این عمل می‌تواند برای پیشگیری استفاده شود.

محققان در تحقیقات خود از ۸ دهان شویه موجود در بازار با ترکیبات مختلف استفاده کرده اند. آن‌ها در محیط آزمایشگاهی با شبیه سازی محیط دهان، این دهان شویه‌ها را با ویروس کرونا به مدت ۳۰ ثانیه ترکیب کرده اند. این تحقیقات نشان داده است که پس از ۳۰ ثانیه تقریباً تمام ویروس‌های کرونا کشته شده اند.

دانشمندان پیشنهاد می‌دهند که بهتر است در ایام شیوع ویروس کرونا مردم از دهان شویه به طور مستمر استفاده کنند. این کار گرچه باعث درمان افراد مبتلا به کرونا نمی‌شود، ولی می‌تواند راهکاری مناسب برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در محیط و آلودگی دیگران باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا انتقال کرونا اسپری بینی دهان شویه جلوگیری از انتشار ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند

پژمان بختیاری نیا  گفت: توجه به نقش مهم سلامت دهان و دندان در سلامت عمومی و افزایش کیفیت زندگی افراد به ویژه توجه به جایگاه پراهمیت سلامت دهان دندان در دانش آموزان، نوعی سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است و برای کنترل پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در جوامع، اقدامات و برنامه‌های پیشگیرانه در سنین پایین‌تر ضروری محسوب می‌شود.

او می‌گوید: با پیگیری مداوم و همکاری‌های مستمر دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت منجر به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک شد که مهمترین موضوع مطرح شده در این تفاهم نامه، اجرای طرح کشوری وارنیش فلوراید تراپی به صورت رایگان در بین دانش آموزان مقطع ابتدایی است.

بختیاری نیا ادامه داد: طرح وارنیش فلوراید تراپی یک برنامه کشوری است که هرسال در طول سال تحصیلی (مهرماه تا خرداد ماه) در سطح مدارس ابتدایی کل کشور به طور همزمان اجرا شده و طی این طرح دانش‌آموزان ابتدایی دو نوبت وارنیش فلوراید دریافت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: این طرح به عنوان خدمات سطح یک توسط بهورزان در سطح روستا‌ها و توسط مراقبین سلامت در سطح شهر‌ها انجام می‌شود و هدف نهایی این طرح ارتقای سطح سلامت دهان و دندان دانش آموزان از طریق جلوگیری از پوسیدگی دندانها است.

به گفته او این طرح از سال ۱۳۹۰ در حال اجراست و دانش آموزان شهری از ابتدای مهرماه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ مورد فلوراید تراپی قرار می‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!