Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@12:31:45 GMT

لیبرای فیس‌بوک ژانویه 2021 رونمایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۳۹۶۳۶

لیبرای فیس‌بوک ژانویه 2021 رونمایی می‌شود

ایتنا - ارز دیجیتال جنجالی فیس‌بوک موسوم به لیبرا که موجب مخالفت‌های گسترده جهانی شده و نگرانی‌های زیادی را به وجود آورده در اوایل ژانویه سال ۲۰۲۱ عرضه می‌شود.
ارز دیجیتال لیبرای فیس‌بوک یکی از ارزهای حساسیت برانگیز است که گفته می‌شود رونمایی از آن به شکلی محدود از ابتدای سال آینده میلادی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از فارس، قرار است این ارز دیجیتال که بر مبنای فناوری بلاک چین ابداع شده نقل و انتقال پول از طریق برنامه‌هایی مانند فیس‌بوک، واتس اپ و اینستگرام را نیز ممکن کند و لذا چنین ارز دیجیتالی می‌تواند به طور بالقوه میلیاردها دلار کاربر داشته باشد. لیبرا با استفاده از یک ارز دیجیتال باثبات متشکل از پول‌های ملی همچون یورو، ین، پوند و دلار پشتیبانی خواهد شد.

تفاوت لیبرا با سایر ارزهای دیجیتالی در این است که معاملات با یک سیستم بنام «اثبات سهام» مورد تأیید قرار می‌گیرد. بر مبنای این سیستم، معامله‌ها توسط افرادی که سهام یا مالکیت ارز داشته‌اند، مجاز شناخته خواهد شد. هزینه‌های معاملاتی لیبرا باعث می‌شود تا کاربران سود زیادتری ببرند و انجمن لیبرا نیز این قول را داده تا ارزش ارز را کنترل نموده و به اندازه سایر ارزهای رمز پایه نوسانات نداشته باشند. البته اصلاً مشخص نیست که چه راه حل‌هایی را برای چنین کاری در نظر گرفته‌اند، اما ثبات ارزش در برابر عدم قطعیت، مزیت بزرگی خواهد داشت.

فیس‌بوک همزمان با رونمایی از لیبرا کیف پول اختصاصی آن موسوم به نووی را نیز عرضه می‌کند که دسترسی به آن از طریق یک اپلیکیشن ممکن خواهد بود. از این برنامه می‌توان برای نقل و انتقال توکن های ارز لیبرا استفاده کرد. مدیریت لیبرا در آینده با استفاده از پیام رسان فیس‌بوک و واتس اپ نیز امکان پذیر خواهد بود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: لیبرا فیس بوک ارز مجازی رمزارز ارز دیجیتال فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از تک کرانچ، دولت جو بایدن به دنبال تأمین بودجه‌ای است که با استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی، تولید نیمه هادی‌ها را بهبود می‌بخشد.

دوقلو‌های دیجیتال مدل‌های مجازی هستند که برای آزمایش و بهینه سازی اشیاء و سیستم‌های فیزیکی استفاده می‌شوند. به عنوان مثال، خودروسازان به دنبال استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی کارخانه‌های خود هستند تا فرآیند‌های جدید تولید را بدون ایجاد اختلال در تولید آزمایش کنند.

دولت بایدن اعلام کرد درخواست‌هایی را برای آنچه که پیش بینی می‌کند در مجموع ۲۸۵ میلیون دلار هزینه ببرد برای کار‌هایی که شامل تحقیق در زمینه توسعه دوقلو دیجیتال نیمه هادی، ساخت و پشتیبانی از امکانات ترکیبی فیزیکی/دیجیتالی، پروژه‌های نمایشی صنعت، آموزش نیروی کار و بهره برداری از مؤسسه جدید ساخت تراشه آمریکا است، بپذیرد.

لوری ای. لوکاسیو، معاون وزیر بازرگانی برای استاندارد‌ها و فناوری و مدیر مؤسسه ملی استاندارد و فناوری روز یکشنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که دوقلو‌های دیجیتال می‌توانند هزینه‌های توسعه و ساخت تراشه را کاهش دهند، در حالی که فرآیند‌های مشارکتی بیشتری را در مورد طراحی و توسعه تراشه ممکن می‌سازند.

لوکاسیو گفت: در حال حاضر، هیچ کشوری در مقیاس مورد نیاز سرمایه‌گذاری نکرده به موفقیت توانسته است صنعت را به گونه‌ای یکپارچه کند که پتانسیل عظیم فناوری دوقلو‌های دیجیتال را برای کشف‌های نوآورانه آزاد کند.

این تأمین مالی بخشی از قانون تراشه و علم ۲۰۲۲ (CHIPS and Science Act of ۲۰۲۲) است. این قانون یک لایحه ۲۸۰ میلیارد دلاری دارد که شامل ۵۲.۷ میلیارد دلار برای افزایش تولید داخلی نیمه‌رسانا‌هاست. در آن زمان، بایدن
خاطرنشان کرد که ایالات متحده از تولید ۴۰ درصد نیمه هادی‌ها در سراسر جهان به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • اعطای وام به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • خرید ترازو دیجیتال
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود