Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، از تاریخ ۲۸ آبان تا ۵ آذرماه بر اساس آخرین وضعیت کشوری نتایج اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از کل ۳ میلیون و ۴۱۴ هزار و ۶۲۸ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تعداد ۱۶۷ هزار و ۴۷۷ واحد مورد بازرسی قرار گرفتند که از این تعداد ۱۵ هزار و ۳۳۵ واحد اخطار دریافت کرده و به مراجع قضایی معرفی شدند و در نهایت ۱۶۳۸ واحد نیز پلمب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس داده‌های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی طی هشت ماه گذشته فراز و نشیب‌هایی را پشت سر گذاشته است به شکلی که در اواخر اردیبهشت ماه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۷۷.۵۷ درصد رسیده بود اما بنابر آنچه‌که وزارت بهداشتی‌ها عادی انگاری شرایط خواندند، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اواخر خرداد ماه به ۱۷.۵۹ درصد در کل کشور تنزل یافت. اما روند سینوسی رعایت پروتکل‌ها ادامه یافت و تاکنون بالاترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سراسر کشور در نیمه مردادماه ۸۱.۸۱ درصد بوده است. این درصد نیز با تغییراتی که طی ماه‌های بعد پیدا کرد در تاریخ ۵ آذرماه ۷۸.۴۱ درصد گزارش شده است. در مقیاس کشوری اما استان‌های سمنان، سیستان و بلوچستان، قم، خوزستان، مازندران و گیلان طی تاریخ مذکور یعنی از ۲۸ آبان‌ماه تا ۵ آذرماه کمترین درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داشتند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت از تاریخ ۳۰ مهرماه تا ۵ آذر ماه کم‌ترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی در سامانه‌های مسافربری درون‌شهری و بیشترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس و ادارات گزارش شده است. همچنین پاساژها پس از سامانه‌های مسافربری درون‌شهری در رتبه بعدی کمترین میزان رعایت پروتکل‌ها قرار می‌گیرد و نانوایی‌ها، دفاتر پیشخوان دولت، داروخانه‌ها، پلیس+۱۰، بانک‌ها، سامانه مسافربری برون‌شهری، جایگاه سوخت، آرامستان، سوپرمارکت، رستوران، فروشگاه‌های زنجیره‌ای به ترتیب رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص می‌دهند.

در میان صنایع کشور نیز صنایع نفت و گاز و انرژی با ۷۹.۴۱ درصد بالاترین درصد رعایت پروتکل‌ها بهداشتی را به خود اختصاص می‌دهند. پس از آن صنایع تولیدی و سایر صنایع، کارگاه‌ها و صنایع کوچک، معادن، مراکز شماره‌گذاری و معاینه فنی، کشاورزی و دامپروری به ترتیب در رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعال بودند و صنایع ساخت و ساز با ۴۴.۲۹ درصد عنوان کمترین رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به خود اختصاص می‌دهند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت درمورد آخرین وضعیت اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماکن عمومی به ترتیب نانوایی‌ها، پاساژها، رستوران‌ها، ادارات و سازمان‌ها، مدارس، بانک، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، جایگاه سوخت، پیشخوان دولت، داروخانه، آرامستان، سامانه مسافربری درون‌شهری، سامانه مسافربری برون شهری و پلیس+۱۰ بیشترین اخطار را از سوی مراجع قضایی دریافت کردند. 

در میان صنایع نیز کارگاه‌ها و صنایع کوچک بیشترین اخطار را دریافت کردند و پس از آنها به ترتیب صنایع تولیدی و سایر صنایع، کشاورزی و دامپروری، معادن، صنایع ساخت و ساز، صنایع نفت، گاز و انرژی و مراکز شماره‌گذاری و معاینه فنی در رتبه‌های بعدی دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی بودند.

پس از اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی شهرهای زنجان، قزوین، همدان، کرمانشاه، ایلام، اهواز، یاسوج، شهرکرد، اصفهان، اراک، قم، سمنان، یزد، رفسنجان، فسا، جهرم، لارستان، هرمزگان، بم، تربت جام و اسفراین با ۹۱ تا ۹۹ درصد رعایت، بیشترین رعایت محدودیت‌ها از سوی واحدهای مشمول تعطیلی را داشتند و شهرهای بابل و دزفول با یک تا ۳۵ درصد رعایت، کمترین رعایت محدودیت‌ها از سوی واحدهای مشمول تعطیلی را تجربه کردند. در این بین شهرهای ارومیه، خوی، تبریز، گیلان، مازنداران، البرز، ساوه، گلستان، بجنورد، سبزوار، شاهرود، نیشابور، گناباد، بیرجند، کرمان، سیرجان، جیرفت و ایرانشهر حدود ۷۹ تا ۹۰ درصد در رعایت محدودیت‌های شغلی موفق بودند. شهرهای اردبیل، سراب، مراغه، کردستان، تهران، لرستان، آبادان، اهواز، بهبهان، شیراز، گراش، زاهدان، زابل و مشهد حدود ۳۶ تا ۷۸ درصد در رعایت محدودیت تعطیلی مشاغل موفق بودند.

با اعمال محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح و وضع جریمه برای خودروهای فاقد مجوز تردد، شاهد کاهش ترددها بودیم. بیشترین و کمترین میزان رعایت در محدودیت ترددهای شبانه را در عکس زیر مشاهده می کنید:

با اجباری شدن زدن ماسک در اماکن عمومی از تاریخ ۱۵ تیرماه سال جاری روند استفاده از ماسک از سوی مردم و خدمت‌دهندگان مورد ارزیابی قرار گرفت‌ بر این اساس در آخرین ارزیابی‌ها از تاریخ ۳۰ مهرماه تا ۵ آذر، بیشترین میزان استفاده از ماسک در میان خدمت دهندگان با ۹۵.۴۴درصد در آرامستان‌ها گزارش شده است و پس از آن در رتبه‌های بعدی داروخانه، بانک، ادارات و سازمان‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سامانه‌های مسافربری برون شهری، پیشخوان دولت، پلیس+۱۰، مدارس، سامانه مسافربری درون‌شهری، رستوران، سوپرمارکت، جایگاه سوخت قرار دارند و کمترین میزان استفاده از ماسک نیز به ترتیب مربوط به پاساژها و نانوایی ها است‌.

در میان مردم یا خدمت‌گیرندگان نیز بیشترین میزان استفاده از ماسک در مدارس با ۸۸.۷۵ درصد بوده است و پس از آن در رتبه‌های بعدی آرامستان‌ها، ادارات و سازمان‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بانک، سامانه مسافربری برون‌شهری، داروخانه، پلیس+۱۰، رستوران، سامانه مسافربری درون‌شهری، سوپرمارکت، پاساژ، پیشخوان دولت هستند و کمترین میران استفاده از ماسک از سوی مردم در جایگاه‌های سوخت و نانوایی ها گزارش شده است.

بر اساس اعلام وزا ت بهداشت از تاریخ ۲۸ آبان‌ماه تا ۵ آذر تعداد ۱۵ هزار و ۳۴۶ مدرسه از حضوری به غیرحضوری تغییر روش دادند. شیراز با ۲۱۰۶ مدرسه بیشترین تغییر و لرستان با ۱۰۰ مدرسه کمترین تغییر در شیوه آموزش را داشتند. همچنین آخرین وضعیت کشوری نتایج اقدامات نظارت بر رعایت مفاد پروتکل‌های بهداشتی نشان می‌دهد  ۱۰۰ درصد بوفه‌های مدارس فعالیت نداشتند، در ۷۲ درصد مدارس گندزدایی صحیح محیط وکلاس‌ها انجام شده است. تهیه و وجود مایع دستشویی در سرویس بهداشتی ۷۰ درصد، تعبیه تهویه مناسب در فضای کلاس‌ها و فضای عمومی ۶۶ درصد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خوابگاه‌های دانش‌آموزی ۳۸ درصد گزارش شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل های بهداشتی میزان رعایت پروتکل ها فروشگاه های زنجیره ای مسافربری درون شهری مسافربری برون شهری سامانه مسافربری استفاده از ماسک رعایت محدودیت گزارش شده رتبه های بعدی وزارت بهداشت پیشخوان دولت اماکن عمومی مراجع قضایی درصد رعایت نانوایی ها محدودیت ها ماه تا ۵ پلیس ۱۰ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

آفتاب‌‌نیوز :

طبق آمار اداره ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (OSHA) حدود ۲۵٪ از حوادث ساختمانی به لیفتراک‌ها اختصاص دارد و هرسال، حدود ۳۵ هزار نفر از کارگران ناشی از حوادث لیفتراک، دچار آسیب‌دیدگی می‌شوند. به همین دلیل در این مطلب، به نکات ایمنی حین، پیش و بعد از کار با لیفتراک اشاره خواهیم کرد تا کارفرمایان با رعایت این موارد، گام موثری در کاهش آمار حوادث و آسیب‌ها در محیط‌های کارگاهی بردارند. همچنین در مورد اهمیت رعایت نکات ایمنی لیفتراک توضیحاتی ارائه می‌دهیم تا کارفرمایان باتوجه‌به آن‌ها محیط کاری پویا و ایمنی برای کارگران ایجاد کنند.

انجام بازرسی روزانه؛ نکته ایمنی مهم پیش از کار با لیفتراک

لیفتراک‌ها مانند بسیاری از ماشین‌آلات محیط‌های کارگاهی، به بررسی روزانه نیاز دارند. همچنین این قبیل تجهیزات پیوسته در معرض گرد و غبار قرار دارند که وجود این ذرات خارجی روی لیفتراک‌ها، در بلندمدت به قطعات آن‌ها آسیب وارد می‌کند. به‌علاوه، هنگام بازرسی روزانه وضعیت شاخک‌ها و اجزای نگهدارنده لیفتراک‌ها موردبررسی قرار می‌گیرند تا احتمال بروز حوادث مختلف حین جابه‌جایی اجسام به کمک این مدل ماشین‌آلات کاهش پیدا کنند. حتما در بازرسی روزانه چک کردن ترمزها، فرمان، سیستم‌های هشدار را نیز مدنظر قرار دهید و با مشاهده هرگونه نقص فنی مانند نشت روغن، مورد را به کارفرمایان و سرپرستان پروژه گزارش دهید.

با گزارش این موارد به کارفرمایان، آن‌ها اقدامات لازم به‌منظور تعویض یا تعمیر قطعات آسیب‌دیده را انجام می‌دهند. ضمنا همیشه پیش از شروع کار با لیفتراک، کلیه تجهیزات ایمنی اعم از لباس کار، کفش و کلاه ایمنی را همراه داشته باشید. رعایت این موضوع به جلوگیری از بروز برخی حوادث بسیار کمک می‌کند. برای خرید لباس کار نیز دقت داشته باشید که قیمت لباس کار براساس عوامل مختلفی متفاوت خواهد بود؛ بنابراین هنگام خرید باتوجه‌به این مورد، مناسب‌ترین محصول را تهیه کنید.

پیش از کار با لیفتراک حتما وضعیت سلامت اجزای مختلف آن را ارزیابی کنید

نکته مهم دیگری که در افزایش ایمنی لیفتراک باید به آن توجه داشته باشید، بررسی وضعیت سلامت اجزای مختلف آن پیش از شروع کار است. برای شناسایی وجود نقص فنی از اپراتور‌های این مدل ماشین‌آلات کارگاهی کمک بگیرید؛ چراکه این افراد به‌خوبی با مشکلات ابزار کار روزانه خود آشنا هستند. حتما در ارزیابی وضعیت سلامت اجزای مختلف لیفتراک، بررسی وضعیت قطعات زیر را نیز در نظر داشته باشید تا دستگاه برای کار و جابه‌جایی اجسام کاملا آماده باشد:

بررسی عملکرد سیستم‌های ترمز و فرمان

بررسی وضعیت گارد بالایی اتاق لیفتراک

ارزیابی وضعیت لاستیک‌ها و بررسی سطح مایعات داخل خودرو (روغن ترمز، موتور و سوخت)

نگاه به وضعیت رادیاتور و بررسی آن از نظر نشتی آب

اطمینان از سلامت شاخک‌ها

البته جلوگیری از آسیب‌دیدن افراد ناشی از حوادث لیفتراک، مستلزم رعایت کلیه نکات ایمنی مانند خرید کفش کار، دستکش و کلاه ایمنی مناسب است. در شرایطی حتی باوجود انجام همه بازرسی‌ها، افراد ممکن است ناشی از برخی حوادث ناگهانی آسیب ببینند؛ بنابراین برای پیشگیری از این آسیب‌ها، استفاده از تجهیزات ایمنی ضروری فردی را باید جدی بگیرید.

همراه داشتن کلیه تجهیزات ایمنی به‌منظور کاهش آسیب‌های حین کار با لیفتراک

چه با ماشین‌آلاتی مانند لیفتراک کار می‌کنید یا در محیط‌های کارگاهی روزانه با تجهیزات بزرگ و قدرتمندی سروکار دارید، استفاده از کلیه تجهیزات ایمنی ضروری فردی اصلی مهم برای جلوگیری از انواع آسیب‌دیدگی‌ها است. همچنین حوادث مختلفی پیوسته سلامتی کلیه کارکنان حاضر در محیط‌های کارگاهی را تهدید می‌کنند؛ بنابراین علاوه‌بر اپراتور‌های ماشین‌آلات، کلیه افراد نیز باید کلیه تجهیزات ایمنی فردی ضروری را همراه داشته باشند.

علاوه‌بر همراه داشتن کلیه تجهیزات ایمنی، کارفرمایان باید آموزش‌های لازم برای استفاده از صحیح تجهیزات را به کارگران ارائه دهند تا در زمان وقوع حوادث با کمک تجهیزات ایمنی به‌خوبی از آسیب‌دیدگی جلوگیری کنند.

اهمیت جابه‌جایی اصولی؛ از جمله نکات ایمنی مهم حین کار با لیفتراک

منظور از اهمیت جابه‌جایی اصولی اجسام با لیفتراک، توجه به ظرفیت بار مجاز این مدل خودروی صنعتی قدرتمند است. حتی با وجود انجام کلیه بازرسی‌ها و ارزیابی‌ها برای اطمینان از سلامت اجزای مختلف لیفتراک، اگر کارگران و اپراتور لیفتراک، میزان ظرفیت بار مجاز آن را نادیده بگیرند، احتمال فراوانی وجود دارد که اجسام از روی خودرو به پایین سقوط کنند. به‌علاوه، هنگام بارگیری باید اجسام را به‌طور‌متعادل روی شاخک‌های لیفتراک قرار دهید تا حین جابه‌جایی آن‌ها، احتمال بروز حادثه را به حداقل برسانید.

برای افزایش ایمنی لیفتراک حین کار نیز به این نکته توجه داشته باشید که اجسام لغزنده یا ناپایدار را حتما با استفاده از تجهیزات کمکی مانند سبد یا چنگک جابه‌جا کنید. برای جابه‌جایی اجسام و مهارکردن اجسامی که طول آن‌ها بیشتر است، از طناب و زنجیر استفاده کنید تا با این کار از سقوط اجسام حین جابه‌جایی جلوگیری کنید.

رعایت نکات ایمنی رانندگی از جمله موارد ضروری حین کار با لیفتراک است

از جمله نکات ایمنی مهم حین رانندگی با لیفتراک که در جلوگیری از بروز حوادث مختلف نقش مهمی ایفا می‌کنند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 

استفاده از تجهیزاتی ایمنی مناسب مانند دستکش و عینک حین رانندگی با لیفتراک

رانندگی با سرعت مطمئن و پرهیز از ترمز ناگهانی

توجه به برخورد نکردن به موانع و افراد حین دورزدن با لیفتراک

رانندگی در مسیر‌های باریک و شیب‌دار با احتیاط بیشتر

پیاده نشدن از لیفتراک هنگام تخلیه بار و بارگیری

حتما پیش از رانندگی با لیفتراک به‌طور‌منظم وضعیت سلامت سیستم فنی این ماشین را بررسی کنید. همچنین برای افزایش تمرکز حین کار با لیفتراک، از صحبت کردن با تلفن همراه خودداری و از لیفتراک فقط در محیط‌های مجاز استفاده کنید.

ایجاد محیط کاری پویا و ایمن با استفاده از بهترین تجهیزات ایمنی

لیفتراک از جمله تجهیزات قدرتمندی است که در بسیاری از محیط‌های کارگاهی و صنعتی مورداستفاده قرار می‌گیرد؛ اما درصورت رعایت نکردن نکات ایمنی ضروری، بروز حوادث مختلف به سلامتی افراد و کارگران در محیط‌های کارگاهی آسیب جدی وارد خواهد کرد. البته در مقایسه با سایر نکات ایمنی، همراه داشتن کلیه تجهیزات ایمنی، راهکار مناسبی برای کاهش آسیب‌دیدگی ناشی از حوادث لیفتراک محسوب می‌شود. باتوجه به این موضوع، اگر قصد خرید بهترین تجهیزات ایمنی را دارید، از طریق فروشگاهی معتبر برای تهیه محصول مناسب و موردنظر اقدام کنید.

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ مردم قم در حمایت از طرح نور عفاف و حجاب فراجا
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • تهدید زوال باغ ملی گیاه‌شناسی بر اثر توسعه شهری نامتوازن
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است