Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نشست تخصصی تشریح آخرین وضعیت عملکرد بانک تجارت در حوزه‌های مالی و بانکداری با حضور معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، عباس معمارنژاد معاون بانک و بیمه به همراه مرادپور مدیرکل بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و داریی در نشست تخصصی بررسی عملکرد بانک تجارت حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معمارنژاد در این جلسه با اشاره به نقش بانک‌ها در شرایط کنونی اقتصاد و حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی گفت: حمایت بانک‌ها از کارآفرینان از یک سو موجب ارزش‌آفرینی و افزایش تولید ناخالص شده و از سوی دیگر تاثیری مستقیم در اشتغال کشور می‌گذارد.
معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی پس از استماع گزارش عملکرد بانک تجارت در حوزه‌های مختلف گفت: عملکرد مالی بانک تجارت با وجود تحریم‌های ظالمانه و رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و همچنین اقدامات این بانک در طرح زمرد بانک در حوزه معاونت IT چشمگیر و موفقیت‌آمیز است و این عملکرد کارکنان و مدیران این بانک شایسته تقدیر است.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به وضعیت نماد بانک تجارت در بورس اوراق بهادار ابراز امیدواری کرد با تداوم روند رو به رشد بانک تجارت و جبران زیان انباشته و سودآوری این بانک در آینده نیز اتفاقات مثبتی برای بزرگترین بانک بورسی کشور رخ دهد.
وی وضعیت رو به رشد نماد «وتجارت» را حاصل تلاش مدیران و کارکنان این بانک در راستای بهبود پورتفوی مالی و سبد دارایی های این بانک دانست و عنوان کرد: روند کاهشی نرخ هزینه پول و افزایش سهم سپرده‌های ارزان قیمت به همراه کاهش سایر هزینه ها با وجود تنگناهای اقتصادی موجود شایسته تقدیر است و امیدواریم مسیری که بانک تجارت در آن قرار گرفته همچنان تداوم یابد.
معمارنژاد همچنین با بررسی روند اجرای پروژه بانکداری دیجیتال در بانک تجارت تحقق بانکداری هوشمند در اقتصاد آینده را حیاتی ارزیابی و تاکید کرد: در شرایطی که بانک‌های کشور در راستای کاهش تعداد شعب خود و گسترش بانکداری الکترونیک و خدمات نوین بانکی هستند، بانکداری دیجیتال تاثیری مستقیم در سودآوری آنها خواهد داشت.
دولت‌آبادی مدیرعامل بانک تجارت در ابتدای این نشست تخصصی با اشاره به اینکه بانک تجارت همواره سعی داشته خدمات مالی و بانکی با کیفیت و ارزنده را به مشتریان خود ارائه دهد گفت: سیر تحول در این بانک در سال‌های اخیر با سرعت بسیار بالایی در حال طی شدن است و با نگاهی به شاخص‌های مالی و عملیاتی نماد «وتجارت» در گزارش‌های حسابرسی شده سازمان بورس اوراق بهادار شاهد روند روبه رشد و حرکت به سوی سودآوری در مجموعه بانک تجارت هستیم.
گفتنی است، اخیرا با بازگشت 32 درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری ملی ایران «ونیکی» به عنوان یکی از قدیمی ترین نمادهای بورسی کشور به پورتفوی بانک تجارت که از منظر کارشناسی، سهمی ناب و ارزنده به لحاظ تکنیکال به شمار رفته و پارامترهای بنیادی بسیاری را می توان برای آن برشمرد سهامداران بانک تجارت پس از بازگشایی نماد «وتجارت» از سود قابل توجهی برخوردار شدند.
علاوه بر این بانک تجارت اخیرا نیز سود سرشاری را از واگذاری بلوک سهام خود در شرکت فولاد مبارکه و نیروگاه فارس وصول کرده و از سوی دیگر شرکت سرمایه‌گذاری کاردان زیرمجموعه بانک تجارت نیز اخیرا بورسی شده است.
همچنین سهام دیگر شرکت های بورسی این بانک از جمله بیمه تجارت نو و ایران کیش جزو سودآورترین شرکت های صنعت خود به شمار می روند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک تجارت بانک و بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام روند نزولی نرخ تورم

آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد حجم پول به عنوان شاخص سنجش انتظارات تورمی، در زمستان ۱۴۰۲ به کمترین رقم از خرداد ۹۷ تا کنون رسیده است.

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی از شاخص های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیارهای سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالاهای سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازارهای دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • بهترین‌ عملکرد اولیویه ژیرو در گلزنی در مسابقات لیگ از فصل ۲۰۱۵/۱۶
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟