Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایتنا،مسافران سفرهای خارجی، در صورتی که موبایل خود را از خارج کشور تهیه کرده‌اند باید برای ثبت دستگاه، عوارض آن را در گمرک به صورت حضوری پرداخت کنند. با اجرایی شدن ثبت حضوری تلفن همراه مسافر در مبادی ورودی گمرک و فرودگاه‌ها از مهر‌ماه سال جاری، دیگر امکان سوءاستفاده از رویه واردات مسافری وجود نداشته و تطهیر گوشی‌های قاچاق لاکچری توسط خرید و فروش پاسپورت مسافران سفر‌های خارجی پایان یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 پیش از این در گزارش‌های متعدد بر لزوم ثبت حضوری گوشی تلفن همراه تأکید شده بود. همچنین نوید‌رضا کیوانی کارشناس حقوقی با اشاره به اهمیت رعایت تشریفات گمرکی در واردات موبایل به صورت مصافری گفت: قاعده کلی در فرآیند واردات عموم کالاها به طوری است که تشریفات گمرکی تماماً در هنگام ورود کالا به کشور و قبل از عبور از مبادی گمرکی صورت پذیرد. از همین رو، ماده 38 قانون امور گمرکی، خروج کالا از اماکن گمرکی را مستلزم انجام تشریفات گمرکی می‌داند.

به گفته کارشناسان سامانه همتا، واردات موبایل به صورت همراه مسافر می‌بایست با احراز هویت دقیق و تشخیص غیر تجاری بودن و انجام تشریفات گمرکی در لحظه ورود به کشور انجام شود چرا که در غیر این صورت امکان سوء استفاده از اطلاعات هویتی مسافران و ثبت گوشی به نام آن‌ها وجود دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گوشی هوشمند طرح ریجستری قاچاق گوشی تشریفات گمرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۲۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • ببینید | حضور ۳ زن مسلمان با شال و مانتو در تبلیغ یک گوشی همراه وسط زمین بسکتبال در دل آمریکا
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد