Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا بارندگی ها که از شنبه شب شدت بیشتری به خود گرفت سبب آبگرفتگی مناطق کیانپارس، کوی فرهنگیان، کوروش، زیتون، کیان‌آباد، باهنر، پاداد و بسیاری از نقاط حاشیه ای و کم برخوردار اهواز شده است.
ماموران شهرداری، آب و فاضلاب، ستاد بحران به کمک مردم در حال رفع آبگرفتگی و هدایت آبهای سطحی می باشند که ترددها را با مشکل رو به رو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با شدت گرفتن بارش‌ها، فاضلاب بسیاری از مناطق اهواز نیز با بالا آمدن و پس‌زدگی رو به رو شد که این وضعیت هدایت آبهای سطحی به منهول‌ها را با دشواری‌هایی رو به رو کرده است.
ماموران شرکت آب و فاضلاب اهواز در مناطقی که شدت گرفتگی فاضلاب نیز بالا بوده با استفاده از پمپ‌های لجن‌کش و تانکر در حال تخلیه فاضلاب هستند.
معضل آبگرفتگی در اهواز درد مزمن و کهنه ای است که هر بار با بارش بالای ۱۰میلیمتر، این درد تازه می‌شود و زندگی عادی و معمولی مردم را به هم می‌زند.
امروزیکشنبه به علت شدت بارش‌ها، فعالیت همه اداره های دولتی و عمومی کلانشهر اهواز بجز دستگاه‌های خدمات رسان تعطیل شدند تا مردم با مشکلات کمتری رو به رو شوند.
میزان بارندگی در ۲۴ ساعت گذشته در اهواز ۳۰.۹ میلیمتری گزارش شده است.
براساس پیش‌بینی هواشناسی خوزستان، بارندگی‌ها با شدت و ضعف تا روز دوشنبه ادامه دارد که بارش در مناطق سردسیر و کوهستانی شرق و شمال شرق خوزستان به صورت برف خواهد بود.
بنا به اعلام هواشناسی استان، بارش‌های اخیر که ناشی از ورود سامانه پرقدرت جنوبی که با لایه های میانی جو بخوبی همراهی می شد بیشتر در مناطق شمالی  وشمال شرق خوزستان به فعالیت خود ادامه می دهد.  
در همین حال شهرستان کارون یا کوت عبدالله که تا سال ۱۳۹۱ بخشی از کلانشهر اهواز محسوب می‌شد در سه روز اخیر با بحران آبگرفتگی رو به رو شده است.
آبگرفتگی در مناطقی از این شهر که فاقد سامانه جمع آوری فاضلاب است شدت و پیچیدگی بیشتری دارد چرا که نبود شیب مناسب سبب تجمع آب باران شده و عبور و مرور خودروها به کندی صورت می‌گیرد.
بسیاری از ساکنان این شهر در پی بارش‌های شدید ۲ روز اخیر ترجیح دادند در خانه‌ها بمانند تا وضعیت ناهنجار آبگرفتگی بهبود یابد.
با وجود اینکه بیشترین میزان بارش درسه روز اخیر در شهرهای شمالی خوزستان به خصوص دزفول با ۶۳میلمتری به ثبت رسیده ولی توپوگرافی و شیب مناسب این شهر، سبب شده این مناطق کمتر با مشکل آبگرفتگی رو به رو شوند.
مدیریت بحران استان خوزستان پیش از شروع بارش های فراگیر اخیر نسبت به آبگرفتگی و بالا آمدن آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها هشدارداده بود و از روستاییان و عشایر کوچ رو خواسته بود از حریم رودخانه‌ها فاصله بگیرند.
تاکنون گزارشی از بروز خسارات احتمالی در تاسیسات عمومی و زیرساختی استان ناشی از بارندگی‌های اخیر دریافت نشده است.
۲۵آذر ماه ۱۳۹۸ بارش سیل آسا به مدت ۲ ساعت، بسیاری از مناطق کلانشهر اهواز و کارون را به زیرآب برد و خسارات زیادی به خانه های مردم و تاسیسات شهری وارد آمد.

برچسب‌ها بارش باران خوزستان کارون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بارش باران خوزستان کارون بارش باران خوزستان کارون اخبار کنکور کلانشهر اهواز بارندگی ها رو به رو بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۲۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جغرافیای جرایم پرتکرار در اهواز مشخص شده است

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان گفت:جغرافیای جرایم در حوزه جرایم مهم و پر تکرار از جمله سلاح و مهمات، مواد مخدر و سرقت‌های مسلحانه در مرکز استان تقریباً مشخص شده است و پایش‌های تصویری نیز در این مناطق افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری خوزستان، صادق جعفری چگنی در نشست با فرمانده انتظامی و رؤسای کلانتری‌های اهواز اظهار کرد: جغرافیای جرایم در حوزه جرایم مهم و پر تکرار از جمله سلاح و مهمات، مواد مخدر و سرقت‌های مسلحانه در مرکز استان تقریباً مشخص شده است و پایش‌های تصویری نیز در این مناطق افزایش یافته است.

وی افزود: با این وجود حضور پلیس پیشگیری در کاهش آمار وقوع جرایم بسیار مؤثر است و در صورت نیاز می‌توان با دریافت مجوزهای لازم، ایست‌های بازرسی مقطعی نیز در برخی مناطق برپا کرد.

دادستان خوزستان ادامه داد: پلیس پیشگیری باید به دوربین‌های شهر دسترسی داشته باشد تا در صورت وقوع جرم، بتواند در کشف آن مؤثرتر عمل کند.

جعفری چگنی ضمن تاکید بر ضرورت آموزش مستمر نیروهای پلیس تاکید کرد: کشف سرقت باید به کشف اموال مسروقه منجر تا حق مالباخته به درستی ایفاد شود.

کد خبر 747309

دیگر خبرها

  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • تداوم امدادرسانی نیرو‌های هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • آبگرفتگی ۱۰ مسکن در سوادکوه/ ۷ سردهنه در بابل آسیب دید
  • تداوم جریان سیل در استان یزد
  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • از بارش برف تا تگرگ در استان کرمان
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • جغرافیای جرایم پرتکرار در اهواز مشخص شده است